Ytelse.

Mer plass, mer dynamikk, mer gåsehud.

Modeller


Kan ikke sammenlignes med noen, bortsett fra med seg selv.

Motorene og modellene til Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

Modeller


Kan ikke sammenlignes med noen, bortsett fra med seg selv.

Motorene og modellene til Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

 • Mercedes-AMG GT 43 og 43 4MATIC+

  Bildet viser Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé skrått forfra foran et bypanorama.

  Kraftfull ytelse på

  270 kW*<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (367 hk*)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> for den 6-sylindrede rekke-bensinmotoren.

  Akselererer på

  4,9 sekunder*

  fra 0 til 100 km/t.

  Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-dørs coupé er svært allsidig, og uten tvil en ekte AMG. Den har imponerende sportsbilegenskaper, men er også en elegant firedørs bil som fungerer godt til hverdags. Ekspressiv design med langstrakt motorpanser, en dominerende front og et muskuløst kroppsspråk understreker de sportslige genene til den firedørs coupeen. Et trykk på startknappen er nok til å få bekreftet at Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-dørs coupé tilhører toppsjiktet. Takket være den innovative og høyeffektive rekkesekseren, den aktive aerodynamikken og AMG SPEEDSHIFT TCT 9-trinns girkasse lykkes dette helt fra starten av.

   

   

  Til en attraktiv pris fås den firedørs sportsbilen også med ren bakhjulsdrift. Utseendet, teknologien, utstyret og individualiseringsmulighetene er de samme som for den 6-sylindrede varianten med 4MATIC+ firehjulsdrift.

  *Verdiene ovenfor gjelder Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+

 • Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+

  Bildet viser Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé sett fra siden foran en glassfasade.

  Sportslige ytelser på

  320 kW (585 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (435 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> med 3,0-liters motor.

  Råsterk sprint på

  4,5 sekunder

  fra 0 til 100 km/t.

  Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4-dørs coupé har imponerende sportsbilegenskaper, men er også en elegant firedørs bil som fungerer godt til hverdags. Ekspressiv design med langstrakt motorpanser, en dominerende front og et muskuløst kroppsspråk understreker de sportslige genene til den firedørs coupeen. Et trykk på startknappen er nok til å få bekreftet at Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4-dørs coupé tilhører toppsjiktet.  

 • Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+

  Bildet viser en Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé sett på skrå forfra på en racerbane.

  Kraftfull ytelse på

  430 kW (585 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (585 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> fra V8-biturbomotoren

  Eksplosive sprinter på

  3,4 sekunder

  fra 0 til 100 km/t.

  Som overveldende Gran Turismo er Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ 4-dørs Coupé den optimale makker for alle som verdsetter fremragende ytelse, komfort og allsidighet. Den hypermoderne og kraftige V8-biturbomotoren leverer fascinerende kjøreopplevelser i samtlige turtallsområder og er både dynamisk og effektiv. Innovativ teknologi som helvariabel 4MATIC+ firehjulsdrift samt bakakselstyringen som er standard på modellene med V8-motor sørger for fremdrift og kjøreegenskaper på motorsportnivå. AMG SPEEDSHIFT MCT 9-trinns girkasse med RACE START-funksjon gir mulighet for fantastiske sprinter fra 0 til 100 km/t på kun 3,4 sekunder.

 • Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+

  Bildet viser Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé sett på skrå bakfra foran et bypanorama.

  Kraftfull ytelse på

  470 kW (585 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (639 hk) fra V8-biturbomotoren.

  Akselererer på

  3,2 sekunder

  fra 0 til 100 km/t.

  Kjøredynamikk på motorsportnivå, eksplosive sprinter, maksimal komfort. Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-dørs Coupé inntar den ledende posisjonen i familien av firedørsmodeller. Den dynamiske AMG-motoropplagringen sørger for best mulig forbindelse mellom den 470 kW (639 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> sterke motoren og karosseriet i enhver kjøresituasjon. Nettopp under sportslig kjøring gir den elektronisk styrte AMG-sperredifferensialen på bakakselen mulighet for bedre akselerasjon ut av svinger. Den firedørs coupéen går fra 0 til 100 km/t på kun 3,2 sekunder. Takket være det ekstra kjøreprogrammet RACE, inkludert Drift Mode, kan den også foreta ekstremt sportslige kjøremanøvre. Og den markante fronten med jetvingedesign og dekorelement gjør det klart helt fra første øyeblikk: her kommer en Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

Drivlinje V8-modeller


Skreddersydd Driving Performance.

Drivlinje V8-modeller


Skreddersydd Driving Performance.

Finn ut mer om drivsystemet til Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Elektronisk AMG sperredifferensial på bakakselen.

Den elektronisk styrte AMG-sperredifferensialen på bakakselen forbedrer veigrepet i alle kjøresituasjoner, men særlig ved sportslig kjøring. Det gir mulighet for bedre akselerasjon ut av svinger.

AMG RIDE CONTROL

Det GT-spesifikt oppsatte AMG-luftunderstellet kombinerer i praksis to understell i ett. Fra komfortabelt til sportslig: sterk ytelse i enhver situasjon.

AMG SPEEDSHIFT MCT 9G

Optimal for en spesielt dynamisk kjøremåte. Sportslig hurtige girskift eller tilnærmet umerkelig giring, avhengig av kjøreprogram:

Takket være 9 girtrinn er motoren nesten alltid i det optimale turtallsområdet.

AMG bakakselstyring

Mer smidighet: Opp til 100 km/t styrer bakakselen imot og forkorter akselavstanden virtuelt. Mer sikkerhet: Fra 100 km/t styrer den med og forlenger dermed akselavstanden virtuelt.

4MATIC+

Firehjulsdriften forbinder bakakselen variabelt med forakselen og sørger dermed for optimal momentfordeling. Det gjør det mulig å veksle trinnløst mellom firehjuls- og bakhjulsdrift.

Dynamisk AMG motoropplagring

Dynamisk AMG motoropplagring sørger for best mulig forbindelse mellom motor og karosseri i enhver kjøresituasjon. Oppsettets grunnleggende egenskaper bestemmes ved hjelp av kjøreprogrammene.

Motorer


Motorene til AMG GT 4-dørs coupé er konstruert for å gi alt.

Ta en titt på R6- og V8-motoren i Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Motorer


Motorene til AMG GT 4-dørs coupé er konstruert for å gi alt.

Ta en titt på R6- og V8-motoren i Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

 • V8-biturbomotor

  AMG 4,0 liters V8 biturbo-motor

  Bildet viser en frittstående AMG 4,0 liters V8-biturbomotor.

  AMG 4,0 liters V8 biturbo-motor

  Den 4,0-liters V8-motoren fra Mercedes-AMG imponerer med eksplosiv kraftutfoldelse og ytelse med svært fin dosering. For bedre respons er Twin-Scroll-turboladerne plassert mellom topplokkene (i den såkalte "varme, innvendige V-en"). Sylinderutkoblingen ved lavt effektbehov reduserer forbruket.

 • R6-motor

  3,0-liters R6 med turbo og elektrisk tilleggskompressor

  Bildet viser en frittstående 3,0-liters R6-motor.

  3,0-liters R6 med turbo og elektrisk tilleggskompressor

  Motoren leverer elektriske kjøreopplevelser ved hjelp av den integrerte startgeneratoren som sørger for boost og energigjenvinning, 48-voltsnettet som mater strømforbrukerne og tilleggskompressoren som leverer dreiemoment rett over tomgang. Seks sylindre i rekke gir dessuten rolig motorgange.

AMG tilleggsutstyr


Enda mer Driving Performance. Enda mer GT-feeling.

AMG tilleggsutstyr


Enda mer Driving Performance. Enda mer GT-feeling.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakke

  Bildet viser førerplassen til Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakken står for maksimal kjøreglede og smidighet. Den samler en rekke High Performance-komponenter i en attraktiv pakke som inneholder det viktigste tilleggsutstyret for å øke kjøredynamikken enda noen hakk. Dermed blir kjøreopplevelsen enda mer emosjonell.

  COMAND Online

  Bildet viser førerplassen med COMAND Online i Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

  Du kommer raskere og mer avslappet til målet med COMAND Online, premiumnavigasjonssystemet som er perfekt integrert i førerplassen og med er typisk Mercedes både å se og ta på. Takket være Live Traffic-trafikkinformasjon og Car-to-X-kommunikasjon kan du for eksempel enkelt kjøre utenom køer og oppdage mulige farer enda tidligere.
  Med AMG Track Pace-appen får du en detaljert og profesjonell analyse av din egen kjørestil. Dermed kan du forbedre prestasjonene dine også uten instruktør og sammenligne deg med andre førere. Resultatet vises på en oversiktlig, intuitiv og forståelig måte. Du kan lagre kjøredataene dine og for eksempel dele dem i sosiale medier med andre motorsportsinteresserte.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknapper på Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

  AMG rattknappene er en sportslig detalj på rattet som lar deg betjene bestemte kjøredynamiske funksjoner raskt og treffsikkert. Knappene gir deg en fokusert kjørefølelse og skaper en autentisk motorsportsatmosfære i bilen.

  Merket Mercedes-AMG


  The World of Driving Performance.

  Merket Mercedes-AMG


  The World of Driving Performance.

  Bildet viser de ulike Mercedes-AMG GT-modellene på en racerbane.

  Bli kjent med det allsidige utvalget av modeller fra Mercedes-AMG og la deg fascinere av Driving Performance.