Ytelse.

Mer plass, mer dynamikk, mer gåsehud.

Modeller


Kan ikke sammenlignes med noen, bortsett fra med seg selv.

Motorene og modellene til Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Modeller


Kan ikke sammenlignes med noen, bortsett fra med seg selv.

Motorene og modellene til Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

 • Mercedes-AMG GT 43 og 43 4MATIC+

  Bildet viser Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé skrått forfra foran et bypanorama.

  Kraftfull performance fra  

  270 kW*<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (367 hk*)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> for den sekssylindrede bensin-rekkemotoren.

  Akselererer på

  4,9-5,0 sekunder*

  fra 0 til 100 km/t.

  Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-dørs coupé er svært allsidig, og uten tvil en ekte AMG. Den har imponerende sportsbilegenskaper, men er også en elegant firedørs bil som fungerer godt til hverdags. Ekspressiv design med langstrakt motorpanser, en dominerende front og et muskuløst kroppsspråk understreker de sportslige genene til den firedørs coupeen. Et trykk på startknappen er nok til å få bekreftet at Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4-dørs coupé tilhører toppsjiktet. Takket være den innovative og høyeffektive rekkesekseren, den aktive aerodynamikken og AMG SPEEDSHIFT TCT 9-trinns girkasse lykkes dette helt fra starten av.

   

   

  Til en attraktiv pris fås den firedørs sportsbilen også med ren bakhjulsdrift. Utseendet, teknologien, utstyret og individualiseringsmulighetene er de samme som for den 6-sylindrede varianten med 4MATIC+ firehjulsdrift.

  *Verdiene ovenfor gjelder Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+.

 • Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+

  Bildet viser Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé sett fra siden foran en glassfasade.

  Sportslig ytelse fra

  320 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (435 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> med 3,0-liters motoren.

  Råsterk sprint på

  4,5 sekunder

  fra 0 til 100 km/t.

  Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4-dørs coupé har imponerende sportsbilegenskaper, men er også en elegant firedørs bil som fungerer godt til hverdags. Ekspressiv design med langstrakt motorpanser, en dominerende front og et muskuløst kroppsspråk understreker de sportslige genene til den firedørs coupeen. Et trykk på startknappen er nok til å få bekreftet at Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4-dørs coupé tilhører toppsjiktet.  

 • Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+

  Bildet viser en Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé sett på skrå forfra på en racerbane.

  Kraftfull performance fra  

  430 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (585 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> for V8-biturbomotoren

  Eksplosive spurter på

  4,5 sekunder  

  fra 0 til 100 km/t.

  Som Gran Turismo er den fantastiske Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ 4-dørs Coupé den ideelle følgesvennen for dem som setter pris på uimotståelig performance, komfort og allsidighet. Den hypermoderne og kraftige V8-biturbomotoren leverer fascinerende kjøreopplevelser i samtlige turtallsområder og er både dynamisk og effektiv. Innovativ teknologi som helvariabel 4MATIC+ firehjulsdrift samt bakakselstyringen som er standard på modellene med V8-motor sørger for fremdrift og kjøreegenskaper på motorsportnivå. AMG SPEEDSHIFT MCT 9-trinns girkasse med RACE START-funksjon muliggjør imponerende spurter fra 0 til 100 km/t på bare 4,5 sekunder.

 • Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+

  Bildet viser Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé sett på skrå bakfra foran et bypanorama.

  Kraftfull ytelse fra

  470 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

  (639 hk) for V8-biturbomotoren.

  Akselererer på

  3,2 sekunder

  fra 0 til 100 km/t.

  Kjøredynamikk på motorsportnivå, eksplosive spurter, maksimal komfort. Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-dørs coupé inntar den ledende posisjonen i familien av firedørsmodeller. De dynamiske AMG motorlagrene sikrer i enhver kjøresituasjon best mulig forbindelse mellom motoren på 470 kW (639 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og karosseriet. Nettopp under sportslig kjøring gir den elektronisk styrte AMG-sperredifferensialen på bakakselen mulighet for bedre akselerasjon ut av svinger. Som 4-dørs coupé klarer den ikke bare 0 til 100 km/t på X,X sekunder: Takket være kjøreprogrammet "RACE" inkludert Drift Mode er det også mulighet for svært sportslige kjøremanøvre. Den markante fronten i jet-wing-design med dekorelement sier klart ifra: her kommer en Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

Drivlinje V8-modeller


Skreddersydd Driving Performance.

Drivlinje V8-modeller


Skreddersydd Driving Performance.

Finn ut mer om drivsystemet til Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Elektronisk AMG sperredifferensial på bakakselen.

Den elektronisk styrte AMG-sperredifferensialen på bakakselen forbedrer veigrepet i alle kjøresituasjoner, men særlig ved sportslig kjøring. Det gir mulighet for bedre akselerasjon ut av svinger.

AMG RIDE CONTROL

Det GT-spesifikt oppsatte AMG-luftunderstellet kombinerer i praksis to understell i ett. Fra komfortabelt til sportslig: sterk ytelse i enhver situasjon.

AMG SPEEDSHIFT MCT 9G

Optimal for en spesielt dynamisk kjøremåte. Sportslig hurtige girskift eller tilnærmet umerkelig giring, avhengig av kjøreprogram:

Takket være 9 girtrinn er motoren nesten alltid i det optimale turtallsområdet.

AMG bakakselstyring

Mer smidighet: Opp til 100 km/t styrer bakakselen imot og forkorter akselavstanden virtuelt. Mer sikkerhet: Fra 100 km/t styrer den med og forlenger dermed akselavstanden virtuelt.

4MATIC+

Firehjulsdriften forbinder bakakselen variabelt med forakselen og sørger dermed for optimal momentfordeling. Det gjør det mulig å veksle trinnløst mellom firehjuls- og bakhjulsdrift.

Dynamisk AMG motoropplagring

Dynamisk AMG motoropplagring sørger for best mulig forbindelse mellom motor og karosseri i enhver kjøresituasjon. Oppsettets grunnleggende egenskaper bestemmes ved hjelp av kjøreprogrammene.

Motorer


Motorene til AMG GT 4-dørs coupé er konstruert for å gi alt.

Ta en titt på R6- og V8-motoren i Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Motorer


Motorene til AMG GT 4-dørs coupé er konstruert for å gi alt.

Ta en titt på R6- og V8-motoren i Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

 • V8-biturbomotor

  AMG 4,0 liters V8 biturbo-motor

  Bildet viser en frittstående AMG 4,0 liters V8-biturbomotor.

  AMG 4,0 liters V8 biturbo-motor

  Den 4,0-liters V8-motoren fra Mercedes-AMG imponerer med eksplosiv kraftutfoldelse og ytelse med svært fin dosering. For bedre respons er Twin-Scroll-turboladerne plassert mellom topplokkene (i den såkalte "varme, innvendige V-en"). Sylinderutkoblingen ved lavt effektbehov reduserer forbruket.

 • R6-motor

  3,0-liters R6 med turbo og elektrisk tilleggskompressor

  Bildet viser en frittstående 3,0-liters R6-motor.

  3,0-liters R6 med turbo og elektrisk tilleggskompressor

  Motoren leverer elektriske kjøreopplevelser ved hjelp av den integrerte startgeneratoren som sørger for boost og energigjenvinning, 48-voltsnettet som mater strømforbrukerne og tilleggskompressoren som leverer dreiemoment rett over tomgang. Seks sylindre i rekke gir dessuten rolig motorgange.

AMG tilleggsutstyr


Enda mer Driving Performance. Enda mer GT-feeling.

AMG tilleggsutstyr


Enda mer Driving Performance. Enda mer GT-feeling.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakke

  Bildet viser førerplassen til Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakken står for maksimal kjøreglede og smidighet. Den samler en rekke High Performance-komponenter i en attraktiv pakke som inneholder det viktigste tilleggsutstyret for å øke kjøredynamikken enda noen hakk. Dermed blir kjøreopplevelsen enda mer emosjonell.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknapper på Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

  Med AMG-rattknappene gir du rattet en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Kjør konsentrert og fokusert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  MBUX utvidet virkelighet for navigasjon

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.

  For at du skal kunne orientere deg i komplekse trafikksituasjoner, skaper MBUX utvidet virkelighet for navigasjon en forbindelse mellom den virtuelle og den virkelige verden. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.

  Merket Mercedes-AMG


  The World of Driving Performance.

  Merket Mercedes-AMG


  The World of Driving Performance.

  Motivet viser motorskiltet i Mercedes-AMG.

  Bli kjent med det allsidige utvalget av modeller fra Mercedes-AMG og la deg fascinere av Driving Performance.