B-Klasse med plug-in hybrid-teknologi forener dynamikken og effektiviteten til en elektromotor med rekkevidden til en forbrenningsmotor med en systemeffekt på inntil 160 kW (218 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>. Elektromotoren sørger for ekstra effekt ved akselerasjon og kan overta fremdriften helt i bykjøring inntil 69 kilometer, slik at du komfortabelt kan tilbakelegge en stor del av den daglige kjøringen uten lokale utslipp.

Opptil

69 km

Elektrisk rekkevidde

25 minutter

Ladetid

5,2 l/100 km

Forbruk (ved blandet kjøring)<p>De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. Disse er "CO<sub>2</sub>-verdier i NEDC-syklusen" i henhold til § 2, 1. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.</p>

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Bildet viser hvordan den haptiske gasspedalen fungerer.

Energigjenvinning

Bildet viser skiftehendelen til DYNAMIC SELECT for å bytte kjøreprogram.

 kjøreprogrammer

Bildet viser en kvinne med smarttelefonen i hånden og funksjonene til Mercedes me-appen.

Mercedes me connect

Bildet viser hvordan klimaregulering via Mercedes me-appen fungerer.

Klimaregulering

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

  Lade hjemme

  Bildet viser en Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid som lades foran en garasje.

  Lad din plug-in hybrid enkelt hjemme med Mercedes-Benz wallbox. Den gjør det enkelt å lade og bilen vil få tilbake sin fulle elektriske rekkevidde innen svært kort tid.

  Lade underveis

  Bildet viser lading av Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid på en offentlig ladestasjon.

  Takket være det voksende nettet av offentlige ladestasjoner kan du lade enkelt og fleksibelt underveis - det være seg i byen, på kjøpesentre eller langs hovedveier. Mercedes me Charge gir deg enkel tilgang til offentlige ladestasjoner fra ulike leverandører.

  Digitale tjenester

  Bildet viser Mercedes me-appen på en smarttelefon.

  Med fjernstyrte tjenester og navigasjonstjenester slår vi sammen mange nyttige tjenester til en pakke. Mercedes me-appen gir deg f.eks. muligheten til å klimatisere bilen din, og dermed redusere energibehovet betydelig mens du kjører. I tillegg kan du også administrere ladeinnstillingene når som helst. Data om batteriets ladenivå og resterende rekkevidde kan du enkelt sjekke med Mercedes me-appen. Du er alltid helt orientert og kan legge ut på langtur med minimalt med stress.