B-Klasse med plug-in hybrid-teknologi forener dynamikken og effektiviteten til en elektromotor med rekkevidden til en forbrenningsmotor med en systemeffekt på inntil 160 kW (218 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>. Elektromotoren sørger for ekstra effekt ved akselerasjon og kan overta fremdriften helt i bykjøring inntil 69 kilometer, slik at du komfortabelt kan tilbakelegge en stor del av den daglige kjøringen uten lokale utslipp.

Opptil

69 km

Elektrisk rekkevidde

25 minutter

Ladetid

5,2 l/100 km

Forbruk (ved blandet kjøring)<p>De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. Disse er "CO<sub>2</sub>-verdier i NEDC-syklusen" i henhold til § 2, 1. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.</p>

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Bildet viser hvordan den haptiske gasspedalen fungerer.

Energigjenvinning

Bildet viser skiftehendelen til DYNAMIC SELECT for å bytte kjøreprogram.

 kjøreprogrammer

Bildet viser en kvinne med smarttelefonen i hånden og funksjonene til Mercedes me-appen.

Mercedes me connect

Bildet viser hvordan klimaregulering via Mercedes me-appen fungerer.

Klimaregulering

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

  Lading hjemme

  Bildet viser en Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid som lades foran en garasje.

  Lad din plug-in hybrid enkelt hjemme med Mercedes-Benz wallbox. Den gjør det enkelt å lade, og bilen vil få tilbake sin fulle elektriske rekkevidde innen svært kort tid.

  Lading på farten

  Bildet viser lading av Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer plug-in hybrid på en offentlig ladestasjon.

  Takket være det voksende nettet av offentlige ladestasjoner kan du lade enkelt og fleksibelt underveis -- det være seg i byen, på kjøpesentre eller langs hovedveier. Mercedes me Charge gir deg enkel tilgang til offentlige ladestasjoner fra ulike leverandører.

  Digitale tjenester

  Bildet viser Mercedes me App på en smarttelefon.

  Med fjernstyrte tjenester og navigasjonstjenester slår vi sammen mange nyttige tjenester til en pakke. Mercedes me App gir deg f.eks. muligheten til å klimatisere bilen din, og dermed redusere energibehovet betydelig mens du kjører. I tillegg kan du også administrere ladeinnstillingene når som helst. Data om batteriets ladenivå og resterende rekkevidde kan du enkelt sjekke med Mercedes me App. Du er alltid helt orientert og kan legge ut på langtur med minimalt med stress.