Mercedes-AMG CLA Coupé.

Instant Excitement.

Dreiemoment

400 til 500 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Akselerasjon

4,9 til 4,0 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

306 til 422 hk<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Høydepunkter


Instant Lift-Off.

Mercedes-AMG CLA Coupé modellene står med sin sportslig orienterte fremtoning for enorm kjøreglede og ytelse i toppklassen i segmentet for kompakte sportsbiler.

Høydepunkter


Instant Lift-Off.

Mercedes-AMG CLA Coupé modellene står med sin sportslig orienterte fremtoning for enorm kjøreglede og ytelse i toppklassen i segmentet for kompakte sportsbiler.

Bildet viser Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé sett 7/8 forfra foran en hangar.

Eksteriør

Bildet viser en del av interiøret i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé sett fra baksetebenken.

Interiør

Bildet viser Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé bakfra under kjøring på en flyplass.

Ytelse

Eksteriørdesign


Imponerende fra første øyeblikk.

Eksteriørdesign


Imponerende fra første øyeblikk.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé har atletiske proporsjoner som gjør at den tydelig skiller seg ut fra de serieproduserte modellene. Et godt eksempel er AMG-grillen med spesielle flics som leder luften mot de ytre luftinntaksgitrene i frontskjørtet. Også hekken drar fra konkurrentene, ikke minst takket være enderørsdekslene med en diameter på 90 mm på høyre og venstre side.

  Videoen demonstrerer høydepunktene ved eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Videoen demonstrerer høydepunktene ved eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Se igjen

  AMG frontskjørt

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé sett forfra.

  Eksteriøret byr på ekstra elementer som får Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé til å skille seg ut:

  - AMG-spesifikk grill og AMG navnetrekk
  - Frontskjørt med spesielle flics som luftledeelementer på de ytre luftinntaksgitrene
  - Frontsplitter og dekorelementer på lamellene i de ytre luftinntaksgitrene i silver chrome

  AMG hekkskjørt

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé sett bakfra.

  AMG hekkskjørt med særegen diffusoroptikk med fire vertikale finner og to runde, forkrommede enderørsdeksler med en diameter på 90 millimeter.

  Høyeffektivt AMG bremsesystem

  Bildet viser det høyeffektive bremsesystemet til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Det høyeffektive AMG bremsesystemet sørger for effektiv retardasjon og korte bremselengder. På forakselen benyttes firestemplede fastmonterte bremsekalipere og 350 millimeter store bremseskiver, mens det på bakakselen er enstemplede kompakte bremsekalipere og 330 millimeter store bremseskiver.

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

  Eksteriøret formidler ren kjøreglede selv når bilen står stille. Det ser man med det samme både på Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé. Fronten preges av den AMG-spesifikke grillen og større sporvidde. De rammeløse dørene føyer seg perfekt inn i den nennsomme linjeføringen.

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé sett forfra foran en hangar.
  Videoen viser inntrykk fra Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.
  Se igjen

  AMG frontskjørt

  Bildet viser den AMG-spesifikke grillen til Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé.

  Visuelt henter Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé tydelig inspirasjon fra Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ 4-dørs Coupé. Det unike frontskjørtet med AMG-grillen har en form som skiller seg klart fra Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

  Dynamisk hekkperspektiv

  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  Også svært iøynefallende: AMG hekkskjørt med spesifikk diffusoroptikk og AMG spoilerkant i bilens farge på bagasjeromslokket. De to runde dobbeltenderørene med en diameter på 90 mm runder bokstavelig av hekken til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  AMG sideskjørt

  Bildet viser sidedesignen til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+: Mercedes-AMG eksteriør.

  Design er alt: Til modellene i 45-serien fra Mercedes-AMG kan du velge blant forskjellige pakker med tilleggsutstyr. For eksempel AMG Silver Chrome-pakke eksteriør, med frontsplitter og dekorinnlegg i sideskjørtene i silver chrome eller AMG nattpakke, der en rekke elementer på bilen er holdt i svart høyglans.

  AMG felger og skjermer

  Bildet viser felger og skjermer til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Et skikkelig blikkfang: Den store sporvidden med bredt utbygde skjermer og "TURBO 4MATIC+" navnetrekk. 19 tommers (48,3 cm) smidde felger i krysseikedesign og rødlakkerte bremsekalipere (tilvalg) gjør eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ enda mer ekspressivt.

Interiørdesign


Avslappende fra første øyeblikk.

Interiørdesign


Avslappende fra første øyeblikk.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé

  Du finner igjen den dynamiske estetikken i kupeen: Sportssetene trukket med svart kunstskinn ARTICO / mikrofiber DINAMICA med dobbel rød dekorsøm passer perfekt til multifunksjonssportsrattet med nappaskinn og tre eiker. Den karakteristiske AMG-midtkonsollen har også et uttalt sportslig preg. Kombiinstrumentet og AMG-menyene gir tilleggsinformasjon som girindikator, Warm-up-meny, G-meter, Race-stoppeklokke og motordata.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  AMG kombiinstrument

  Bildet viser en del av interiøret i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  AMG kombiinstrument byr på spennende AMG design og verdifull informasjon for sportslige førere. Det sørger AMG menyen for, med sportslig tilleggsinformasjon som f.eks.:
  - girindikator (bl.a. gult "M"-symbol i manuell modus)
  - Warm-Up meny (bl.a. motor- og giroljetemperatur)
  - Set-Up meny (bl.a. AMG DYNAMIC SELECT innstillinger)
  - G-meter
  - Race-Timer
  - Motordata

  AMG midtkonsoll

  Bildet viser en del av interiøret i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Den eksklusive AMG midtkonsollen i svart høyglans med knapper for dynamikkfunksjonene antyder det enorme tekniske potensialet helt fra bilen står stille. Det er integrerte brytere for betjening av manuell girmodus, tretrinns ESP® og AMG RIDE CONTROL-understell (tilleggsutstyr).

  MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

  Bildet viser en del av interiøret i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Etabler en personlig forbindelse – gjør bilen til din bil. For de utvidede funksjonene til MBUX innretter seg helt og holdent etter deg. Si "Hei Mercedes", så venter MBUX på at du skal komme med dine ønsker. Personlige profiler, varslingsfunksjoner samt Wi-Fi-hotspot definerer begrepet digital nettverkskobling helt på ny.

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

  Også kupeen til Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ har en gjennomført sportslig karakter. Med AMG Performance-rattet*med AMG rattknapper* har man til enhver tid full kontroll over MBUX-multimediesystemet med kombiinstrument. Den frittstående AMG-midtkonsollen rommer bl.a. bryterne for betjening av den manuelle girmodusen, 3-trinns ESP® eller AMG RIDE CONTROL-understellet.
  *Tilleggsutstyr

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  AMG kombiinstrument

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ fremstår like sportslig innvendig som utvendig. AMG kombiinstrumentet er som skapt for ytelse med sine tre forskjellige visningsoppsett, deriblant Supersport-modus med sentralt plassert, rund turteller og tilleggsinformasjon i stolpeformat.

  AMG Performance-ratt

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

  De som foretrekker en sportslig og smidig kjørestil, må til enhver tid ha full kontroll over bilen. Det er definitivt mulig med AMG Performance-rattet, som fås i tre forskjellige varianter, med klokken 12-markering samt "AMG" navnetrekk.

  AMG midtkonsoll

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.

  Den sportspregede midtkonsollen, som er trukket frem og opp, gir svært god oversikt over lett tilgjengelige brytere for betjening av manuell girmodus, 3-trinns ESP® samt AMG RIDE CONTROL-understell.

AMG utstyr


Lag din personlige Mercedes-AMG CLA Coupé.

AMG utstyr


Lag din personlige Mercedes-AMG CLA Coupé.

  AMG nattpakke

  Bildet viser AMG nattpakke og AMG aerodynamikkpakke.

  Med de markante designelementene i svart og svart høyglans fremhever du bilens uttrykksfulle karakter. Frontsplitter i tilsvarende lakk og de svartforkrommede enderørsdekslene gir en spesiell effekt. I tillegg har de varmedempende mørktonede vindusflatene fra B-stolpen og bakover også sine praktiske fordeler.

  AMG Nattpakke II*

  Bildet viser AMG Nattpakke og AMG Nattpakke II.

  AMG Nattpakke II er perfekt for individualister som vet å verdsette førsteklasses designdetaljer. Elementer i sort høyglans gjør din Mercedes-AMG modell til et ekte blikkfang.

  AMG aerodynamikkpakke*

  Bildet viser AMG aerodynamikkpakke og AMG nattpakke.

  AMG aerodynamikkpakken er utviklet i vindtunnel og forbedrer kjøreegenskapene i høye hastigheter og danner grunnlaget for enda mer kjøreglede. De påmonterte delene øker marktrykket. Den markante AMG spoilerkanten på bagasjeromslokket er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG aerodynamikkpakke Plus*

  Bildet viser AMG aerodynamikkpakke Plus og AMG nattpakke.

  AMG aerodynamikkpakke Plus utvider aerodynamikkpakken med en fast hekkvinge. Den genererer et sterkt marktrykk på bakakselen og gir bedre kjøreegenskaper i høye hastigheter. Den markante AMG hekkvingen bidrar til det ekspressive utseendet til en kompromissløs løpsbil.

  AMG Silver Chrome-pakke eksteriør**

  Bildet viser AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Helt individuell: Med AMG Silver Chrome-pakke eksteriør forsterker du AMG-modellens eksklusive karakter ytterligere. Frontsplitter samt dekorinnlegg i sideskjørtene er utført i silver chrome.

  AMG Performance-setepakke

  Bildet viser AMG Performance-setene.

  AMG Performance-seter for fører og forsetepassasjer integreres perfekt i kupeen og gir suveren sidestøtte. Sidevangene på seterygg og sitteflate ligger helt inntil kroppen din, slik at du kan oppleve dynamiske kjøremanøvre med ekte sportsbil-feeling. Den integrerte setevarmen sørger for velgjørende komfort når det er behov for det.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknappene.

  Med AMG rattknappene gir du rattet en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Kjør sportslig, konsentrert og fokusert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser mediedisplayet med AMG TRACK PACE-funksjon.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live-telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  19 tommers AMG lettmetallfelger i flereikedesign

  Bildet viser detaljutsnitt av AMG lettmetallfelger.

  19 tommers AMG lettmetallfelger i flereikedesign svartlakkert med 245/35 R19 på 8,5J x 19 ET55

  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke. ** Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret/interiøret til nye CLA Coupé.

  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til CLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for CLA 45 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret/interiøret til nye CLA Coupé.

  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til CLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for CLA 45 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt skyveregulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem.

  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til CLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for CLA 45 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**
  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til CLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for CLA 45 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**
  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke. ** Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Ytelse


  Umiddelbar kraft.

  Ytelse


  Umiddelbar kraft.

  • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé

   Nye Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC drives av en nyutviklet 2,0-liters firesylindret turbomotor med en effekt på 225 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> (306 hk) som får bilen til å akselerere fra 0 til 100 km/t på 4,9 sekunder. Firehjulsdrift er standard og fordeler drivkraften fra ren forhjulsdrift til helvariabel 50:50-fordeling. Drivlinjen til AMG Performance 4MATIC forener best mulig trekkevne med mye kjøreglede. Med sin akselerasjonsevne sørger dobbeltclutchgirkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G for et ekstra kick i alle hastighetsområder: Instant Yesss.

   Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé bakfra.

   2,0 liters firesylindret turbomotor

   Bildet viser den 2,0 liters firesylindrede turbomotoren til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   AMG 2,0 liters firesylindret motor med turbomating og 225 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> (306 hk), 400 Nm, er basert på M260 for standardmodell og skiller seg ut med Twin-Scroll-teknikk, en vannkjølt ladeluftkjøler og eget luftinnsug (renluftsledning).

   AMG Performance 4MATIC

   Bildet viser firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC på Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Elektro-mekanisk lamellclutch med enda raskere respons for helvariabel kraftfordeling og utmerket veigrep under akselerasjon ut av svinger.
   Firehjulsdriftens karakter avhenger av den valgte ESP®-modusen: komfortpreget med ESP® on og sportslig, dynamisk med ESP® Sport og ESP® off.
   Følgende parametere bestemmer hvordan firehjulsdriften reguleres: styrevinkel, gasspedalstilling, hjulturtall, langsgående og tverrakselerasjon, gir og kjørehastighet.

   AMG SPEEDSHIFT DCT7G

   Bildet viser girkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Girkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G er den ideelle makkeren til sportslig kjøring. Om ønskelig kan du la deg begeistre av dobbeltclutchgirkassen med ekstremt raske girskift. Den behersker imidlertid også komfortabel og knapt merkbar giring. Dermed får du det beste fra to verdener – motorsport eller langturkomfort. Valget er ditt!

   AMG RIDE CONTROL-understell

   Bildet viser AMG RIDE CONTROL-understellet til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   AMG RIDE CONTROL-sportsunderstellet er nøkkelen til overlegen ytelse i hverdagen og på lukket bane. Den adaptive dempingen gir en bred spredning mellom et komfortabelt og svært sportslig oppsett. Du velger mellom Comfort, Sport eller Sport+ med kun én betjeningsoperasjon og understellskarakteristikken endres umiddelbart.

  • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé

   Som sterkeste serieproduserte firesylindrede motor viderefører den nyutviklede AMG 2,0 liters Hightech-motoren forgjengerens tradisjon. Her må da også det høyeffektive AMG bremsesystemet med rødlakkerte bremsekalipere gripe inn for å temme kraften.

   Bildet viser Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ bakfra på en flyplass.

   2,0 liters firesylindret turbomotor

   Bildet viser motoren til Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Den firesylindrede Hightech-motoren gir Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ en effekt på 285 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> (387 hk) og 480 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>, slik at bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder. Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé har med 310 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> (421 hk) enda mer kraft og sørger for at bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,0 sekunder.

   AMG Performance 4MATIC+

   Bildet viser understellet til Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Nye AMG Performance 4MATIC+ med AMG TORQUE CONTROL gjør det mulig å kjøre på motorsportnivå. To clutcher som opererer atskilt på bakakselen, fordeler kraften helvariabelt og behovstilpasset separat til bakhjulene. For Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ er denne kraften spesielt merkbar i Drift-modusen (standardutstyr).

   AMG SPEEDSHIFT DCT8G

   Bildet viser girkassen til Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Med RACE START-funksjonen akselererer du optimalt fra stillestående. Det delvise tenningsavbruddet ved oppgiring samt den automatiske mellomgassfunksjonen ved nedgiring sørger samtidig for en emosjonell lydopplevelse.

  Motorsammenligning


  Motoren er hjertet i AMG drivverket.

  Motorsammenligning


  Motoren er hjertet i AMG drivverket.

  Bildet viser den 2,0 liters firesylindrede turbomotoren til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

  Velg motor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Velg sammenligningsmotor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Velg to motorer for å sette de tekniske dataene direkte opp mot hverandre.
  Lukk

  Velg motor
  Velg sammenligningsmotor
  Sammenlign

  Velg motor

  Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data" og "Motorsammenligning".