• Mercedes-AMG CLA 35

  Grenseløs fra første øyeblikk.

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Grenseløs fra første øyeblikk.

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé har atletiske proporsjoner som tydelig skiller den ut fra de serieproduserte modellene. Et godt eksempel er AMG-grillen med spesielle flics som leder luften mot de ytre luftinntakene i frontskjørtet. Også hekken drar fra konkurrentene, ikke minst takket være enderørene på 90 mm i diameter som sitter på høyre og venstre side.

  Avslappende fra første øyeblikk.

  Bildet viser den 4-sylindrede turbomotoren til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé.

  Avslappende fra første øyeblikk.

  Den dynamiske estetikken er tydelig også i kupeen. Sportssetene med setetrekk i sort kunstskinn ARTICO / mikrofiber DINAMICA med rød dobbel dekorsøm passer perfekt til det 3-eikede multifunksjonssportsrattet i nappaskinn. AMG-midtkonsollen er også utpreget sportslig. Kombiinstrumentet med AMG-menyens supersportmodus viser den runde turtelleren i midten, samt tilleggsinformasjon som girindikator, warm-up-meny, G-meter, racetimer og motordata.

  Nye Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé drives av en nyutviklet 2,0-liters 4-sylindret turbomotor med en effekt på 225 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> (306 hk). Null til hundre er unnagjort på 4,7 sekunder. Firehjulsdrift er standard og fordeler drivkraften fra ren forhjulsdrift til 50:50-fordeling. Drivlinjen til AMG Performance 4MATIC forener best mulig trekkevne med mye kjøreglede. Med sin akselerasjonsevne sørger dobbeltclutchgirkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G for et ekstra kick i alle hastighetsområder: Skyhøy yesss-faktor.