• Mercedes-AMG CLA 35

  Instant Recharge.

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

  Instant Recharge.

  Også Shooting Brake-modellen til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC skiller seg betydelig fra den serieproduserte modellen. AMG-radiatordekselet er like markant som hekkskjørtet, med spesielle flics som leder luften mot de ytre luftinntakene i frontskjørtet . Enderørene på høyre og venstre side med 90 mm diameter gir CLA Shooting Brake et sprekt og sportslig utseende også sett bakfra.

  Instant Ease.

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake.

  Instant Ease.

  Du finner igjen den dynamiske estetikken i kupeen: Sportssetene med polstring i svart kunstskinn ARTICO / mikrofiber DINAMICA med dobbel rød dekorsøm passer perfekt til multifunksjonssportsrattet med nappaskinn og tre eiker. Den karakteristiske AMG-midtkonsollen har også et uttalt sportslig preg. Kombiinstrumentet og AMG-navigasjonsmenyene har en fremtredende Supersport-modus med en sentral, rund turteller og tilleggsinformasjon som girindikator, Warm-up-meny, G-meter, Race-stoppeklokke og motordata.

  Instant Power.

  Bildet illustrerer teknologien til Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake.

  Instant Power.

  Nye Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake drives av en nyutviklet 2,0-liters firesylindret motor med en effekt på 225 kW[1] (306 hk) som akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder. Firehjulsdrift er standard og fordeler drivkraften fra ren forhjulsdrift til 50:50-fordeling. Drivlinjen til AMG Performance 4MATIC forener best mulig trekkevne med mye kjøreglede. Med sin akselerasjonsevne sørger dobbeltclutchgirkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G for et ekstra kick i alle hastighetsområder: Skyhøy yesss-faktor.