Dreiemoment

400-500 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Akselerasjon

4,9-4,0 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

306-422 hk<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Høydepunkter


Instant Your Way.

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake modellene står med sin sportslige og samtidig funksjonelle design for enorm kjøreglede og praktiske egenskaper i segmentet for kompakte sportsbiler.

Høydepunkter


Instant Your Way.

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake modellene står med sin sportslige og samtidig funksjonelle design for enorm kjøreglede og praktiske egenskaper i segmentet for kompakte sportsbiler.

Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC+ Shooting Brake foran en hangar.

Eksteriør

Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sett fra førerens synspunkt.

Interiør

Bildet viser Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sett bakfra på en flyplass.

Ytelse

Eksteriørdesign


Instant Ease.

Eksteriørdesign


Instant Ease.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake skiller seg tydelig fra AMG Line med sin uttrykksfulle design. Mest slående: AMG frontskjørt med spesielle flics, AMG sideskjørt og spoilerkant i bilens farge. Like slående: AMG hekkskjørt med spesifikk diffusoroptikk.

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake foran et spisested.

  AMG frontskjørt

  Bildet viser frontskjørtet til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Den klassiske AMG-stylingen med AMG-spesifikk grill og AMG-navnetrekk etterlater ingen tvil om opprinnelsen: Bare en ekte Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake har AMG frontskjørt og flics som luftledeelementer på de ytre luftinntaksgitrene. I luftinntaksgitrene er frontsplitter og dekorelementer i sølvkrom spesielt iøynefallende.

  AMG hekkskjørt

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sett bakfra.

  Også hekkskjørtet er i typisk AMG-stil: Den spesifikke diffusoroptikken og enderørene med 90 mm diameter på venstre og høyre side gir Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake et sprekt og sportslig utseende også sett bakfra.

  Høyeffektivt AMG bremsesystem

  Bildet viser dekkene og bremsene til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Det høyeffektive AMG bremsesystemet sørger for effektiv retardasjon og korte bremselengder. På forakselen benyttes firestemplede kompakte bremsekalipere og 350 millimeter store bremseskiver, mens det på bakakselen er enstemplede kompakte bremsekalipere og 330 millimeter store bremseskiver. Slik at du får en optimal bremsevirkning, også ved sportslig kjørestil.

 • Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

  Designikon og toppytelser i ett: Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake gjenkjennes enkelt på den AMG-typiske grillen. Designen kan sammenlignes med Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ 4-dørs Coupé. Ikke mindre uttrykksfulle er AMG hekkskjørt med karakteristisk AMG eksosanlegg, AMG sideskjørt, AMG felger og skjermer foran.

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sett skrått forfra foran en hangar.

  AMG frontskjørt

  Bildet viser den AMG-spesifikke grillen til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake med AMG frontskjørt og AMG-typisk grill skiller seg tydelig fra Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake. Grillen signaliserer tydelig kraften som venter under panseret.

  Dynamisk hekkperspektiv

  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Også sett bakfra ser man med det samme at Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake er bygd for toppytelser. AMG hekkskjørtet med spesifikk diffusoroptikk og AMG spoilerkanten på takspoileren etterlater ingen tvil, det er en stasjonsvogn, men slett ingen vanlig familiebil.

  AMG felger og skjermer

  Bildet viser felger og skjermer til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Et skikkelig blikkfang: Den store sporvidden med bredt utbygde skjermer og "TURBO 4MATIC+" navnetrekk. 19 tommers smidde felger (tilleggsutstyr) i krysseikedesign og rødlakkerte bremsekalipere gjør eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ enda mer ekspressivt.

  AMG sideskjørt

  Bildet viser sidedesignen til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Design er alt: For Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake kan du velge blant forskjellige pakker med tilleggsutstyr. For eksempel Silver Chrome-pakke, med frontsplitter og dekorinnlegg i sideskjørtene i silver chrome, eller Nattpakke, der en rekke elementer på bilen er holdt i svart høyglans.

Interiørdesign


Instant Recharge.

Interiørdesign


Instant Recharge.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

  Du finner igjen den dynamiske estetikken i kupeen: Sportssetene trukket med kunstskinn ARTICO nevagrå/svart passer perfekt til AMG Performance-rattet i nappaskinn. Den karakteristiske AMG-midtkonsollen har også et uttalt sportslig preg. Kombiinstrumentet og AMG-menyene gir tilleggsinformasjon som girindikator, Warm-up-meny, G-meter, Race-stoppeklokke og motordata.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  AMG kombiinstrument

  Bildet viser kombiinstrumentet til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  AMG kombiinstrument byr på spennende AMG design og verdifull informasjon for sportslige førere. Mediedisplayet på 10,25 tommer viser også AMG-spesifikt innhold, som for eksempel AMG oppstartsbilde, bil- og motordata.

  AMG midtkonsoll

  Bildet viser midtkonsollen i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Den eksklusive AMG midtkonsollen i svart høyglans med knapper for dynamikkfunksjonene antyder det enorme tekniske potensialet helt fra bilen står stille. Uttalt sportslig og trukket opp foran finner du integrerte brytere for betjening av manuell girkassemodus, 3-trinns ESP® og AMG RIDE CONTROL understell (tilleggsutstyr). Ikke bare visuelt et virkelig høydepunkt.

  AMG rattknapper

  Bildet viser rattknappene i Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Med AMG Performance-rattet (tilleggsutstyr) har du direkte kontakt med veien og kan enkelt endre ulike parametre for sportsbilen. Den runde dreiebryteren brukes til å styre kjøreprogrammene. De to vertikalt plasserte fargede displayknappene og trykkbryterne kan konfigureres etter eget ønske. Med de to displayknappene kan du overføre flere AMG-funksjoner fra midtkonsollen til rattet.

 • Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

  Interiøret i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake gir også en tydelig følelse av ytelse med sin sportslige design. Enten det gjelder AMG kombiinstrumentet, AMG Performance-rattet, den sportslige AMG-midtkonsollen eller sportssetene – så sportslig er bare en ekte Mercedes-AMG.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  AMG kombiinstrument

  Bildet viser AMG kombiinstrumentet til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  AMG kombiinstrumentet er som skapt for ytelse med sine tre forskjellige visningsoppsett, deriblant Supersport-modus med sentralt plassert, rund turteller og tilleggsinformasjon i søyleformat. Perfekt integrert i MBUX multimediesystemet.

  AMG Performance-ratt

  Bildet viser AMG Performance-rattet i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  AMG Performance-rattet (tilleggsutstyr) med markering som viser rett frem-posisjon samt "AMG"-navnetrekk sikrer en optimal kontakt med veien, selv ved en sportslig kjørestil. Leveres i tre forskjellige varianter, og AMG rattknappene (tilleggsutstyr) kan brukes til å betjene de ulike bilinnstillingene.

  AMG midtkonsoll

  Bildet viser AMG midtkonsollen i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Uttalt sportslig og trukket opp foran sørger midtkonsollen for at du har alt lett tilgjengelig. Her finner du brytere for betjening av manuell girmodus, 3-trinns ESP® samt AMG RIDE CONTROL-understell.

AMG utstyr


Skap din egen Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

AMG utstyr


Skap din egen Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

  AMG Nattpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG Shooting Brake med AMG nattpakke.

  Med de markante designelementene i svart og svart høyglans fremhever du bilens uttrykkssterke karakter. Frontsplitter i tilsvarende lakk og de svartforkrommede enderørsdekslene gir en spesiell effekt. I tillegg har de varmedempende mørktonede vindusflatene fra B-stolpen og bakover også sine praktiske fordeler.

  AMG Nattpakke II*

  Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG Nattpakke og AMG Nattpakke II.

  AMG Nattpakke II er perfekt for individualister som vet å verdsette førsteklasses designdetaljer. Elementer i høyglanssort gjør din Mercedes-AMG modell til et ekte blikkfang.

  AMG aerodynamikkpakke*

  Bildet viser Mercedes-AMG Shooting Brake med AMG aerodynamikkpakke og AMG nattpakke.

  AMG aerodynamikkpakken er utviklet i vindtunnel og forbedrer kjøreegenskapene i høye hastigheter og danner grunnlaget for enda mer kjøreglede. De påmonterte delene øker marktrykket. AMG spoilerkanten på takspoileren i svart høyglans er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG Silver Chrome-pakke eksteriør**

  Bildet viser Mercedes-AMG Shooting Brake med AMG Silver Chrome-pakke eksteriør.

  Helt individuell: Med AMG Silver Chrome-pakke eksteriør forsterker du AMG-modellens eksklusive karakter ytterligere. Frontsplitter samt dekorinnlegg i sideskjørtene er utført i silver chrome.

  19 tommers AMG lettmetallfelger i flereikedesign

  Bildet viser detaljutsnitt av AMG lettmetallfelger.
  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke. ** Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG nattpakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG nattpakke.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG aerodynamikkpakke og AMG nattpakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG aerodynamikkpakke og AMG nattpakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake med AMG Silver Chrome-pakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake med AMG Silver Chrome-pakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG nattpakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG nattpakke.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG aerodynamikkpakke og AMG nattpakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake med AMG aerodynamikkpakke og AMG nattpakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake med AMG Silver Chrome-pakke.
  Bildet viser en del av eksteriøret til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake med AMG Silver Chrome-pakke.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret/interiøret til nye CLA Shooting Brake. 

  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret/interiøret til nye CLA Shooting Brake. 

  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt regulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem. 

  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**
  • Standardutstyr til CLA 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til CLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for CLA 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til CLA 35 4MATIC*
  • AMG Silver Chrome-pakke til CLA 45 S 4MATIC+**
  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke. **Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Ytelse


  Instant Amazed.

  Ytelse


  Instant Amazed.

  • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

   Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake drives av en 2,0 liters firesylindret turbomotor med 225 kW[1] (306 hk) effekt, og akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,0 sekunder. Firehjulsdrift er standard og fordeler drivkraften fra ren forhjulsdrift til 50:50-fordeling. Drivlinjen til AMG Performance 4MATIC forener best mulig trekkevne med mye kjøreglede. Med sin akselerasjonsevne sørger dobbeltclutchgirkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G for et ekstra kick i alle hastighetsområder: Instant Yesss.

   Bildet viser Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sett bakfra.

   2,0 liters firesylindret turbomotor

   Bildet viser den 2,0 liters firesylindrede turbomotoren til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   AMG 2,0 liters firesylindret turbomotor og 225 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> (306 hk), 400 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og skiller seg ut med Twin-scroll-teknikk, vannkjølt ladeluftkjøler og eget luftinnsug (renluftsledning).

   AMG Performance 4MATIC

   Bildet viser firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC på Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Elektro-mekanisk lamellclutch med enda raskere respons for helvariabel kraftfordeling og utmerket veigrep under akselerasjon ut av svinger. De forskjellige kjøreprogrammene Comfort, Sport og Sport+ sikrer kjøreglede fra komfortabel til absolutt sportslig.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

   Bildet viser AMG SPEEDSHIFT DCT 7G girkassen til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Girkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G er den ideelle makkeren til sportslig kjøring. Om ønskelig kan du la deg begeistre av dobbeltclutchgirkassen med ekstremt raske girskift. Den behersker imidlertid også komfortabel og knapt merkbar giring. Dermed får du det beste fra to verdener – motorsport eller langturkomfort. Valget er ditt!

   AMG RIDE CONTROL-understell

   Bildet viser AMG RIDE CONTROL-understellet til Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   AMG RIDE CONTROL-understellet er nøkkelen til overlegen ytelse i hverdagen og på lukket bane. Den adaptive dempingen gir en bred spredning mellom et komfortabelt og svært sportslig oppsett. Du velger mellom de enkelte programmene med kun én betjeningsoperasjon og understellskarakteristikken endres umiddelbart.

  • Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

   Den firesylindrede AMG 2,0 liters turbomotoren fortsetter i tradisjonen til sine forgjengere. Her må da også det høyeffektive AMG bremsesystemet med rødlakkerte bremsekalipere gripe inn for å temme kraften.

   Bildet viser Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sett bakfra.

   2,0 liters firesylindret turbomotor

   Bildet viser motoren til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ har kraft så det holder. Her sørger 310 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> (421 hk) og 500 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> for overlegen ytelse.

   AMG Performance 4MATIC+

   Bildet viser understellet til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   AMG Performance 4MATIC+ drivlinje med AMG TORQUE CONTROL muliggjør kjøreytelser på motorsportnivå. To clutcher som opererer atskilt på bakakselen, fordeler kraften helvariabelt og behovstilpasset separat til bakhjulene. Dette er spesielt merkbart i Drift-modus (standardutstyr).

   AMG SPEEDSHIFT DCT 8G

   Bildet viser girkassen til Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Med RACE START-funksjonen akselererer du optimalt fra stillestående. Det delvise tenningsavbruddet ved oppgiring samt den automatiske mellomgassfunksjonen ved nedgiring sørger samtidig for en emosjonell lydopplevelse.

  Spesialmodell


  AMG Edition 55.

  Spesialmodell


  AMG Edition 55.

  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG CLA Shooting Brake med AMG Edition 55.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG CLA Shooting Brake med AMG Edition 55.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG CLA Shooting Brake med AMG Edition 55.

  Ta del i feiringen av 55 år med Mercedes-AMG – med AMG Edition 55. En eksklusiv folie designet som AMG emblemet minner om merkets historie. Ytterligere utstyr som 19 tommers AMG lettmetallfelger, tanklokk i silver chrome med "AMG" navnetrekk samt dekorelement i AMG Edition 55-design understreker individualiteten til spesialmodellen.

  Bestanddeler:

  Elementer i eksteriøret:

  • Lakkfarger i cosmic black eller digital white
  • AMG "Edition 55" folie, farge avhengig av valgt lakk
  • AMG Nattpakke
  • AMG Nattpakke II
  • AMG aerodynamikkpakke
  • 19 tommers AMG lettmetallfelger i flereikedesign, lakkert i matt titangrå med glanspolert felghorn (RRH), gjelder for A35/CLA35
  • 19 tommers AMG lettmetallfelger i krysseikedesign, lakkert i matt titangrå med glanspolert felghorn (RTH), gjelder for A45 (S) / CLA45 S
  • "Edition 55" tanklokk
  • AMG Indoor Car Cover
  Elementer i interiøret:
  • AMG Performance-seter med tofarget skinnsetetrekk i classic red/black
  • Dekorelementer i mørk aluminium AMG Edition 55-design black/red
  • AMG Performance-ratt i mikrofiber DINAMICA med "Edition 55" plakett og sort markering som viser rett frem-posisjon
  • Gulvmatter med "Edition 55" navnetrekk og rød kontrastsøm
  • AMG terskellister med "AMG" navnetrekk, rød belysning

  *Du ledes videre til nettstedet til reisearrangøren zet:motion. GmbH. AMG Experience-aktivitetene organiseres og gjennomføres av zet:motion. GmbH som ekstern og uavhengig reisearrangør. Mercedes-AMG er et merke tilhørende Mercedes-Benz AG og brukes av zet:motion. GmbH under lisens.

  Kommunikasjonsmodulen (LTE) for visse kjøretøy kan midlertidig være berørt av leveringsproblemer. Spesielt Mercedes me connect-tjenestene samt nødanropssystemet (eCall) er berørt av dette. Hos Mercedes-Benz forhandlerne får du alltid oppdatert informasjon om dette.