CLA Shooting Brake med plug-in hybridteknologi kombinerer dynamikken og effektiviteten til en elektromotor med rekkevidden til en forbrenningsmotor med en systemeffekt på inntil 160 kW (218 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>. Dynamisk kjøreglede og hverdagsnytte er like sentralt og utfyller hverandre dermed på en spennende ny måte. Elektromotoren sørger for ekstra effekt ved akselerasjon og kan brukes alene i byen inntil 67 kilometer, slik at mye av den daglige kjøringen komfortabelt kan tilbakelegges uten lokale utslipp.

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

CLA Shooting Brake plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

CLA Shooting Brake plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Bildet viser hvordan den haptiske gasspedalen fungerer.

Energigjenvinning

Bildet viser skiftehendelen til DYNAMIC SELECT for å bytte kjøreprogram.

Kjøreprogrammer

Bildet viser en kvinne med smarttelefonen i hånden og funksjonene til Mercedes me App.

Mercedes me connect

Bildet viser hvordan klimaregulering via Mercedes me App fungerer.

Klimaregulering

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

  Lade hjemme

  Bildet viser en Mercedes-Benz Wallbox.

  Lad din plug-in hybrid enkelt hjemme med wallbox. Den gjør det enkelt å lade og bilen vil få tilbake til sin fulle elektriske rekkevidde innen svært kort tid.

  Lade underveis

  Bildet viser lading av Mercedes-Benz CLA Shooting Brake plug-in hybrid på en offentlig ladestasjon.

  Takket være det voksende nettet av offentlige ladestasjoner kan du lade enkelt og fleksibelt underveis - det være seg i byen, på kjøpesentre eller langs hovedveier. Mercedes me Charge gir deg enkel tilgang til offentlige ladestasjoner fra ulike leverandører.

  Digitale tjenester

  Bildet viser Mercedes me App på en smarttelefon.

  Med fjernstyrte tjenester og navigasjonstjenester slår vi sammen mange nyttige tjenester til en pakke. Mercedes me App gir deg f.eks. muligheten til å klimatisere bilen din, og dermed redusere energibehovet betydelig mens du kjører. I tillegg kan du også administrere ladeinnstillingene når som helst. Data om batteriets ladenivå og resterende rekkevidde kan du enkelt sjekke med Mercedes me App. Du er alltid helt orientert og kan legge ut på langtur med minimalt med stress.

  Aktuelle tilbud

  CLA 250 e Shooting Brake.

  Play by your rules.