Gjør veien til en catwalk.

Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG CLS.

Gjør veien til en catwalk.

En perfekt opptreden krever et perfekt og umiskjennelig ytre. I dette tilfellet gjenspeiles det umiskjennelige i de nye doble, runde enderørene. Den markante spoilerkanten er typisk AMG. Den reduserer oppdriften på bakakselen slik at bilen ligger godt på veien.

Performance er et annet viktig element. Luftunderstellet AMG RIDE CONTROL+ sørger derfor for at du alltid er på riktig nivå. I høy hastighet senkes bilen for å redusere luftmotstanden og for å bedre stabiliteten ytterligere.

Utvendig gjør den furore. Innvendig dreier det seg om sport couture.

Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG CLS.

Utvendig gjør den furore. Innvendig dreier det seg om sport couture.

Det hjelper ikke at en bil ser sportslig ut, hvis ikke de sportslige kjøreegenskapene kan føles inni bilen. Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ har AMG Performance-ratt i nappaskinn, i tillegg til belyste ventilasjonsdyser samt seter med AMG setegrafikk og "AMG"-plakett. Dekorelementer i karbon og glassfiber tilfører et sportslig og moderne snitt.

Hestekrefter – alt annet enn motetilbehør.

Bildet viser motoren til Mercedes-AMG CLS.

Hestekrefter – alt annet enn motetilbehør.

Vi sier oss ikke fornøyde med det vi har oppnådd. Vi vil videre. Et symbol på dette er vår nye motor, en 3,0-liters R6 turbomotor med 320 kW (435 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>. Et 48-volts elektrisk anlegg og en integrert startgenerator med en effekt på inntil 16 kW leverer ekstra krefter. En elektrisk tilleggskompressor gir dessuten motoren fremragende responsegenskaper over hele turtallsspekteret.