Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

Høydepunkter


Rule On.

Hos AMG søker vi alltid nye utfordringer. Vi nøyer oss ikke med status quo, men flytter alltid grensene, også våre egne. Bare slik oppstår noe nytt. Og bare slik kan vi oppfylle vår ambisjon om Driving Performance. Resultatet: Mercedes-AMG E 53 4MATIC+, E 63 og E 63 S 4MATIC+ stasjonsvogner. Biler som igjen setter en ny målestokk.

Høydepunkter


Rule On.

Hos AMG søker vi alltid nye utfordringer. Vi nøyer oss ikke med status quo, men flytter alltid grensene, også våre egne. Bare slik oppstår noe nytt. Og bare slik kan vi oppfylle vår ambisjon om Driving Performance. Resultatet: Mercedes-AMG E 53 4MATIC+, E 63 og E 63 S 4MATIC+ stasjonsvogner. Biler som igjen setter en ny målestokk.

Bildet viser Mercedes-AMG E 53 stasjonsvogn skrått bakfra.

Eksteriør

Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.

Interiør

Bildet viser aerodynamikken til Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

Ytelse

Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data" og "Motorsammenligning".

Eksteriørdesign


Du får bare ett førsteinntrykk.

Eksteriørdesign


Du får bare ett førsteinntrykk.

 • Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

  Den markante fronten med diamantgrill og store luftinntak viser straks at Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ hører til AMG-familien. To elegante tverrfinner på de ytre kjøleåpningene underbygger den visuelle tilstedeværelsen. Glanspolerte 19-tommers AMG lettmetallfelger i 5-eikedesign lakkert i sort høyglans dominerer sideprofilen.

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ skrått forfra.

  Mercedes-AMG eksteriør

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ skrått bakfra.

  Dynamiske designelementer setter sitt preg på det eksklusive Mercedes-AMG eksteriøret. Blant disse er den karakteristiske AMG-stylingen med spesifikk AMG front- og hekkskjørt, og 19 tommers AMG lettmetallfelger med ulike dekk.

  AMG lettmetallfelger

  Bildet viser fronten på Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ fra siden.

  20 tommers AMG lettmetallfelger i 5-dobbelteikedesign lakkert i sort og glanspolert med 245/35 R20 på 8 J 20 ET43 foran, 275/30 R 20 på 9 J x 20 ET49 bak.

  AMG nattpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ med Nattpakke.

  De sorte detaljene i AMG Nattpakke setter et sportslig og uttrykksfullt preg på bilens eksteriør. Dekorelementer på front- og hekkskjørt og de dobbelte enderørsdekslene er utført i sort. Varmedempende, mørktonet glass fra B-stolpen føyer seg inn i rekken av ekspressive elementer.

 • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG 63 S 4MATIC+

  Kravet til eksteriøret til en Mercedes-AMG er å knytte sammen markant design med Driving Performance. Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ lykkes særlig godt med å oppfylle dette kravet. Powerdomes på det profilerte panseret som vi kjenner fra Mercedes-AMG GT, og de breddede skjermene understreker kraften som bor i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+. De ekstra dype, gitterløse luftinntakene er ikke bare imponerende å se på, men bidrar også til å styre luftstrømmen og dermed oppfylle det overordnede formålet: maksimal Driving Performance.

  Bildet viser Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ skrått forfra.

  Mercedes-AMG eksteriør

  Bildet viser Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ skrått forfra.

  Dynamiske designelementer setter sitt preg på det eksklusive Mercedes-AMG eksteriøret. En helt unik AMG-front med mer utpreget pilform understrekes av det profilerte AMG-panseret med powerdomes, AMG-frontskjørtet i Jet-Wing-design og AMG-grillen med dobbeltlamell i silver chrome, vertikale sorte støtter og "AMG"-navnetrekk. AMG grill og AMG frontskjørt åpner den tredje dimensjonen med gitterløse luftinntaksgitter og gjør den avanserte kjøleteknikken bak synlig.

  Markant hekk

  På bildet vises hekken på Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

  Prikken over i-en er den skarpskårne hekken med AMG sportseksosanlegg med to krombelagte dobbeltenderørsdeksler i S-modell-design samt AMG hekkskjørt med diffusorinnsats i sort høyglans og tre finner samt dekorlist i silver chrome.

  Individualiseringspakker

  Bildet viser Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ skrått forfra.

  Som tilleggsutstyr fås AMG Nattpakke eksteriør med markante designelementer i sort som understreker bilens sportslige og uttrykksfulle karakter. Den inneholder frontsplitter AMG frontskjørt i sort høyglans, dekorinnlegg i AMG sideskjørtene i sort høyglans, dekorelement i forskjermene i sort høyglans med "V8 BITURBO 4MATIC+"-påskrift, speilhus i sort høyglans, pyntelist og vindusinnfatning i sort høyglans, varmeisolerende mørktonet glass fra B-stolpen samt AMG Sport eksosanlegg med to dobbeltenderørsdeksler i sort krom.

Interiørdesign


Ekspressivt interiør.

Interiørdesign


Ekspressivt interiør.

 • Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

  Kupeen er konsekvent holdt i sort, med røde dekorsømmer og sikkerhetsseler som signaliserer økt dynamikk. Det flatbunnede multifunksjons-sportsrattet er noe for engasjerte førere.
  AMG-kombiinstrumentet viser alle relevante informasjoner på en måte som er optimalisert for dynamisk bruk. RACETIMER og 280-km/t-skala i "ruteflagg"-design er en referanse til løpsbilgenene.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.

  Mercedes-AMG interiør

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.

  Det sportslige, høykvalitative interiøret omfatter utstyr som AMG sportsseter med merketypisk setemønster og polstring i kunstskinn ARTICO / mikrofiber DINAMICA med røde kontrastsømmer, et multifunksjonssportsratt og AMG sportspedaler av børstet rustfritt stål.

  AMG Performance-ratt i nappaskinn

  Bildet viser AMG Performance-rattet i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.

  For perfekt kontroll over bilen er AMG Performance-rattet i nappaskinn med flat bunn og perforert i gripeområdet. Sølvfargede girskiftehendler i aluminium og markering som viser rett frem-posisjon, runder av den sportslige designen.

  AMG DYNAMIC SELECT

  Bildet viser AMG DYNAMIC SELECT-bryteren i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.

  Med en fingertupp på AMG DYNAMIC SELECT-bryteren kan du velge mellom komfortabel, sportslig, ekstra sportslig og individuell innstilling av understellet. Med det valgte kjøreprogrammet endres parametre som motorkarakteristikk, girkasse og styring.

 • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Full oversikt, full kontroll I grenseområdet er full oppmerksomhet nødvendig. Interiøret i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ er slik utformet at alle komponenter muliggjør en topp dynamisk opplevelse. Widescreen-førerplass, AMG Performance ratt og AMG sportsseter med forbedret sidestøtte gir et sportslig-eksklusivt inntrykk. Alt dreier seg om å gjøre Driving Performance til en enda mer intens opplevelse.

  På bildet vises interiøret i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

  Mercedes-AMG interiør

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Det sportslig-eksklusive interiøret omfatter som standard utstyr som sportsseter med optimalisert sidestøtte og AMG-plakett i seteryggene, et AMG Performance-ratt i 3-eiket design som er flatt nederst, og et AMG kombiinstrument med AMG hovedmeny inklusive RACETIMER og AMG Start-up-indikator. Denne har et inspirerende AMG-design og verdifull informasjon for sportslige sjåfører. Med RACETIMER kan du registrere rundetider. Dekorelementer i eksklusivt aluminium og AMG sportspedaler i børstet rustfritt stål med gummiknaster gir et individuelt tilsnitt.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser AMG Performance-setene i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Takket være utformingen av sidevangene på sitteflaten og rygglenet gir AMG Performance-setene (tilleggsutstyr) enda bedre sidestøtte, og utseendemessig setter de sitt sportslige og individuelle preg på kupeen.

  AMG Performance-ratt

  Bildet viser AMG Performance-rattet i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  For perfekt kontroll over bilen har AMG Performance-rattet i nappaskinn / mikrofiber DINAMICA fått flat bunn og mikrofiber DINAMICA i gripeområdet. Aluminium girskiftehendler i sølv og en markering av rett-frem-posisjon avrunder den sportslige designen.
  Med AMG rattknappene gir du rattet en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Kjør sportslig, konsentrert og fokusert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data" og "Motorsammenligning".

AMG utstyr


Form din E-Klasse fra Mercedes-AMG.

AMG utstyr


Form din E-Klasse fra Mercedes-AMG.

  AMG nattpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn med AMG Nattpakke.

  I AMG Nattpakke er utvalgte eksteriørelementer utført i sort høyglans. Avhengig av den valgte lakkfargen får du da enten sterke kontraster eller flytende overganger. Enten du går for den iøynefallende eller den diskrete varianten, viser du i begge tilfeller at du har sansen for en individuell og dynamisk design.

  AMG karbonpakke eksteriør I og II

  Bildet viser Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn med Karbonpakke eksteriør.

  Høytytende materiale møter høytytende bil: Karbonelementene til eksteriøret understreker Performance-karakteren til din Mercedes-AMG og får bilen til å virke enda mer sportslig. Materialets fortrinn og effekter passer perfekt til AMG-filosofien.

  AMG karbonpakke eksteriør II styrker bilens sportslige og høyteknologiske preg. De ekstra karbonelementene er svært iøynefallende og gir et ytterst moderne og dynamisk inntrykk.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn med AMG Performance-seter.

  AMG Performance-setene for fører og forsetepassasjer understreker AMG-filosofien: Maksimalt sportslig sittestilling gir maksimalt suveren beherskelse av bilen. Den ideelle sidestøtten merker du særlig under dynamiske kjøremanøvrer.

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser AMG TRACK PACE på mediedisplayet i Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  Keramisk høyeffektivt AMG komposittbremsesystem

  Bildet viser AMG keramisk høyeffekts komposittbremsesystem i Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

  Pålitelighet i ekstreme situasjoner, også etter flere fullbremsinger etter hverandre: Det keramiske høyeffektive AMG komposittbremsesystemet byr på retardasjonsverdier som du kan stole på selv i unntakssituasjoner. Det er dessuten lettere enn tradisjonelle bremsesystemer – mindre uavfjæret masse gir mer kjøredynamikk og smidighet.

  Bildet viser eksteriøret på Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.
  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret på Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.
  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.
  På bildet vises eksteriøret på Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.
  På bildet vises interiøret i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret på Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.
  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret på Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.
  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.
  På bildet vises eksteriøret på Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.
  På bildet vises interiøret i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.
  • Eksteriør
  • Interiør

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

  • Mercedes-AMG E 53 4MATIC
  • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+
  • Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

  • Mercedes-AMG E 53 4MATIC
  • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+
  • Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt skyveregulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem.

  • Mercedes-AMG E 53 4MATIC
  • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+
  • Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+
  • Mercedes-AMG E 53 4MATIC
  • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+
  • Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Ytelse


  Konsentrerer energien.

  Ytelse


  Konsentrerer energien.

  • Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

   Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ skrått bakfra.

   3,0-liters R6 med turbo

   På bildet vises AMG 3,0-liters R6 turbomotor til Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

   3,0-liters R6-motoren med turbo, kortere sjaltetider og nyoppsatt AMG RIDE CONTROL+ sportsunderstell basert på luftfjæring AIR BODY CONTROL er bare noen av de tekniske høydepunktene. For en ekstra emosjonell kjøreopplevelse kan understellet med AMG DYNAMIC SELECT justeres fra komfortabelt til ekstremt sportslig.

   AMG Performance 4MATIC+

   Bildet viser firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC+ på Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

   Den ytelsesorienterte firehjulsdriften fra Mercedes-AMG med helvariabel momentfordeling kombinerer det beste fra firehjulsdrift og bakhjulsdrift. Det betyr best mulig fremkommelighet og kjøresikkerhet og maksimal kjøreglede.

   AMG RIDE CONTROL

   Bildet viser AMG RIDE CONTROL+ i Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

   Understellet AMG RIDE CONTROL+ er ekstra sportslig satt opp og forener fordelene til flere understell i ett. Flerkammers luftfjæring gir et bredt spekter mellom det mest komfortable og det sportsligste oppsettet, og tilpasser seg bilens last. Maksimale ytelser garanteres i alle situasjoner, alt etter hvordan du vil ha det.

  • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

   Bildet viser Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ skrått forfra.

   AMG 4,0 liters V8 biturbo-motor

   På bildet vises AMG 4,0-liters V8 biturbomotor til Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

   Den 4,0-liters V8-motoren fra Mercedes-AMG imponerer med eksplosiv kraftutfoldelse og ytelse med svært fin dosering. For bedre respons er twin-scroll-turboene plassert mellom topplokkene (i den såkalte "varme, innvendige V-en"). Sylinderutkoblingen ved lavt effektbehov reduserer forbruket.

   AMG SPEEDSHIFT MCT 9G

   Bildet viser AMG SPEEDSHIFT MCT 9G i Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

   AMG SPEEDSHIFT MCT 9G trår til under ekstra dynamisk kjøring og gir hver tur en følelse av ekte motorsport. Sportslige og raske eller komfortable og nesten umerkelige girskift, alt etter kjøremodus: Med 9 gir er motoren svært ofte i det optimale turtallsområdet.

   AMG RIDE CONTROL

   Bildet viser AMG RIDE CONTROL+ understell på Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

   Understellet AMG RIDE CONTROL+ er ekstra sportslig satt opp og forener fordelene til flere understell i ett. Flerkammers luftfjæring gir et bredt spekter mellom det mest komfortable og det sportsligste oppsettet, og tilpasser seg bilens last. Maksimale ytelser garanteres i alle situasjoner, alt etter hvordan du vil ha det.

  Motorsammenligning


  Sammenlign motoralternativene i Mercedes-AMG E-Klasse.

  Motorsammenligning


  Sammenlign motoralternativene i Mercedes-AMG E-Klasse.

  På bildet vises AMG 4,0-liters V8 biturbomotor til Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.

  Velg motor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Velg sammenligningsmotor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Sammenlign motorene til Mercedes-AMG E-Klasse stasjonsvogn.
  Lukk

  Sammenlign motorene.

  Velg to motorer for å sette de tekniske dataene direkte opp mot hverandre.

  Velg motor
  Velg sammenligningsmotor
  Sammenlign

  Velg motor