De nye Mercedes-AMG E-Klasse sedanene.

Se "Tekniske data" for utslipps- og forbruksverdier.

Høydepunkter


Kraftfull som en sportsbil, profesjonell som en business-sedan.

E-Klasse sedan fra Mercedes-AMG har i årevis vært selve symbolet på performance-sedanen. Og slik kommer det til å fortsette. Med denne modellen kan du både kjøre avslappet til jobbmøtet og sportslig når du måtte ønske det.

Høydepunkter


Kraftfull som en sportsbil, profesjonell som en business-sedan.

E-Klasse sedan fra Mercedes-AMG har i årevis vært selve symbolet på performance-sedanen. Og slik kommer det til å fortsette. Med denne modellen kan du både kjøre avslappet til jobbmøtet og sportslig når du måtte ønske det.

Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG E-Klasse sedan.

Eksteriør

Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG E-Klasse sedan.

Interiør

Bildet viser Mercedes-AMG E-Klasse sedan.

Performance

Eksteriørdesign


Du får bare ett førsteinntrykk.

Eksteriørdesign


Du får bare ett førsteinntrykk.
 • Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

  Oppdag en ny dimensjon av Driving Performance for E-Klasse i form av nye Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ med emosjonell og dynamisk design både på utsiden og innsiden. Sett forfra gjør den nye designen at Performance E-Klasse virker enda kraftigere.

  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  AMG-typisk grill

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan sett forfra.

  Allerede ved første kontakt med nye Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ vil du legge merke til AMG-grillen i A-form og det oppdaterte frontskjørtet med spesiell frontsplitter i krom og modifiserte luftinntak. Du kan heller ikke unngå å legge merke til den nye designen av de flate LED-frontlyktene.

  AMG hekkskjørt og AMG eksosanlegg

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan sett bakfra.

  Den nye bakparten ser imponerende ut på alle måter, takket være de todelte baklyktene med ny innvendig design samt det nye hekkskjørtet og det regulerbare AMG eksosanlegget med runde doble enderørsdeksler. Akkurat slik vi hadde tenkt - bestemt, men aldri påtrengende.

  AMG lettmetallfelger

  Bildet viser AMG lettmetallfelgene til Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  Eksteriørdesignen til Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ er med sin ekspressive AMG styling et uttrykk for dynamikk allerede når bilen står stille. Fremtredende detaljer som de nye aerodynamisk optimerte 19 tommers AMG lettmetallfelgene i 5-dobbelteikedesign understreker bilens Performance-ambisjoner.

 • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Begreper som "sportslighet" eller "dynamikk" blir ofte nevnt i forbindelse med sportslige biler. Men 63-modellene til Mercedes-AMG E-Klasse oppfyller dette kravet allerede ved første blikk: De uttrykker performance, selv når bilen står stille. Og krever respekt med sin ekspressive tilstedeværelse.

  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ sedan.

  AMG-spesifikk grill

  Bildet viser Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sedan sett forfra.

  Den markante AMG-typiske A-formede grillen samt det eksklusive AMG frontskjørtet i jetwing-design med ny frontsplitter og modifiserte luftinntak understreker det selvsikre utseendet allerede ved første blikk. Effektfullt akkompagnert av den nye og uttrykkssterke LED-lyktedesignen.

  AMG hekkskjørt og AMG-typiske enderørsdeksler

  Bildet viser Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ sedan sett bakfra.

  Med mer dynamisk design på utsiden og innsiden utstråler Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ enda mer fascinerende intensitet. Dette inkluderer designelementer som todelte baklykter, nytt hekkskjørt med diffusor, egne enderørsdeksler for S-modellen og nye 20 tommers AMG lettmetallfelger i 5-dobbelteikedesign.

  AMG lettmetallfelger

  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sedan.

  AMG lettmetallfelger er ikke bare teknisk sett en integrert del av hver Mercedes-AMG modell. De er også uunnværlige som blikkfang. Det nye utvalget inkluderer felger i formatet 19 tommer og 20 tommer, sistnevnte fås også som smidde felger. Gjør bilen enda tøffere å se på.

Se "Tekniske data" for utslipps- og forbruksverdier.

Interiørdesign


Oppdag de fascinerende nye detaljene.

Interiørdesign


Oppdag de fascinerende nye detaljene.
 • Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

  Interiøret i de nye modellene tar imot passasjerene med AMG-typisk utstyr, luksuriøse materialer og det nyeste MBUX infotainmentsystemet. Perfekt Performance-grep - med den nye generasjonen av AMG Performance-rattet blir reaksjonene presise, og AMG rattknappene holder deg fokusert.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  Touchpad i midtkonsollen

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  Med touchpaden kan du betjene displayet til MBUX som en smarttelefon. Det er plassert flere betjeningselementer rundt overflaten. Dermed har du til enhver tid direkte tilgang til viktige funksjoner, som f.eks. kjøreprogrammene til AMG DYNAMIC SELECT, bilfunksjoner, navigasjon eller telefoni.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  AMG Performance-setene (tilleggsutstyr) i svart nappaskinn / titangrå pearl med røde kontrastsømmer for fører og forsetepassasjer forener hele filosofien til AMG: Maksimalt sportslig seteposisjon og dermed maksimalt suveren håndtering. I tillegg utstråler de et klart visuelt språk.

  Digital førerplass

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  Visuelt smelter de to skjermene for kombiinstrumentet og multimedievisningen sammen under én glassflate og danner widescreen-førerplassen. I kombiinstrumentet kan kunden bytte mellom de tre AMG-visningsstilene "Modern Classic", "Sport" og "Supersport". Spesielt iøynefallende er visningsstilen "Supersport" med sentralt plassert, rund turteller og tilleggsinformasjon i stolpeformat på venstre og høyre side av turtelleren.

 • Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

  Følelser vekkes til live av de AMG-spesifikke visningsstilene, f.eks. modusen "Supersport" med sentralt plassert turteller. Med AMG TRACK PACE kan du analysere kjøreferdighetene dine på lukkede strekninger. Og i forbindelse med AIR-BALANCE-pakken kan du for første gang oppleve den eksklusive AMG-duften #63.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ sedan.

  Ny generasjon AMG ratt

  Bildet viser rattet i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sedan.

  Hendene på rattet - med den nye generasjonen AMG Performance-ratt blir grepet perfekt og reaksjonene presise. Rattene overbeviser også visuelt: 3-eikedesign, flat bunn, perforert i gripeområdet, med touch control-knapper, girskiftehendler i aluminium og AMG rattknapper.

  Digital førerplass

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sedan.

  Den heldigitale førerplassen med to høyoppløselige displayer betjener du like intuitivt som en smarttelefon. I navigasjonen smelter den virtuelle verdenen sammen med virkeligheten, ved at grafiske navigasjons- og trafikkmeldinger vises i live-bilder i det digitale displayet.

  MBUX multimediesystem med kombiinstrument og AMG-spesifikke visningsstiler

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sedan.

  Følelser vekkes til live av de AMG-spesifikke visningsstilene, f.eks. modusen "Supersport" med sentralt plassert turteller. Med AMG TRACK PACE kan du analysere kjøreferdighetene dine ved hjelp av rundetider på lukket bane. Med touchpaden kan du betjene mediedisplayet som en smarttelefon.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sedan.

  Tilleggsutstyret AMG Performance-seter i nappaskinn sort / titangrå pearl med gule kontrastsømmer sørger for et sportslig og eksklusivt statement i kupeen. Takket være den forbedrede sidestøtten finner både fører og forsetepassasjer en sikker sittestilling og opplever maksimal suverenitet ved håndteringen av bilen, også ved en dynamisk kjørestil.

Se "Tekniske data" for utslipps- og forbruksverdier.

AMG utstyr


Individualitet er mer enn summen av egenskapene.

AMG utstyr


Individualitet er mer enn summen av egenskapene.

  AMG Nattpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  I AMG Nattpakke er utvalgte eksteriørelementer utført i svart høyglans. Avhengig av den valgte lakkfargen får du da enten sterke kontraster eller flytende overganger. Enten du går for den iøynefallende eller den diskrete varianten, viser du i begge tilfeller at du har sansen for individuell og dynamisk design.

  AMG Karbonpakke eksteriør I og II

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  Avansert materialteknologi møter avansert bil med høy ytelse: Karbonelementene til eksteriøret understreker Performance-karakteren til din Mercedes-AMG og gir bilen et enda mer sportslig preg. Materialenes fortrinn og ytelser passer perfekt til AMG-filosofien.

  AMG Performance setepakke High-End

  Bildet viser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  AMG Performance setepakke High-End gir perfekt sidestøtte for dynamisk kjøring, i tillegg til at setene er både estetiske og komfortable. Sidevangene kan stilles inn med multikontursetefunksjonen, og seteposisjonen kan justeres elektrisk. Du velger ønskede skinntrekk med integrert setevarme.

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser displayet med AMG TRACK PACE i Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sedan.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  AMG keramiske høyeffekts komposittbremser

  Bildet viser de keramiske AMG høyeffekts komposittbremsene til Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sedan.

  Pålitelighet i ekstreme situasjoner, også etter flere fullbremsinger etter hverandre: Det keramiske høyeffektive AMG komposittbremsesystemet byr på retardasjonsverdier som du kan stole på selv i unntakssituasjoner. Det er dessuten lettere enn tradisjonelle bremsesystemer – mindre ufjæret masse gir mer kjøredynamikk og smidighet.

  Motorsammenligning


  Motoren er hjertet i AMG drivverket.

  Motorsammenligning


  Motoren er hjertet i AMG drivverket.
  Bildet viser en motorblokk til Mercedes-AMG E-Klasse sedan.

  Velg motor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Velg sammenligningsmotor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Sammenlign motorene til Mercedes-AMG E-Klasse sedan.

  Lukk

  Sammenlign motorene.

  Velg to motorer for å sette de tekniske dataene direkte opp mot hverandre.

  Velg motor
  Velg sammenligningsmotor
  Sammenlign

  Velg motor

  Se "Tekniske data" for utslipps- og forbruksverdier.