Advanced-pakke.

Den første utstyrsoppgraderingen til din EQB.

Advanced-pakke.

Den første utstyrsoppgraderingen til din EQB.

Bildet viser det store, høyoppløselige og heldigitale instrumentdisplayet i EQB fra Mercedes-EQ.

Heldigitalt instrumentdisplay.

Via det heldigitale instrumentdisplayet i widescreen-førerplassen har du full oversikt over all viktig informasjon og driftsverdier.

Bildet viser mediedisplayet med skjerm på 10,25 tommer i EQB fra Mercedes-EQ.

Mediedisplay.

Også en del av widescreen-førerplassen: Mediedisplayet på 10,25 tommer med berøringsbetjening gjengir alt multimedieinnhold knivskarpt og i strålende bildekvalitet.

Bildet viser EQB fra Mercedes-EQ med fokus på sidespeilet.

Speilpakke.

Du kan trykke på en knapp for å felle sidespeilene inn slik at bilen blir smalere. Sidespeilet på førersiden og bakspeilet kan dessuten registrere forstyrrende lys bakfra og automatisk blendes ned.

Bildet viser en grafisk fremstilling av Parkeringspakken med ryggekamera i EQB fra Mercedes-EQ.

Parkeringspakke med ryggekamera.

Med denne pakken takler du også trange parkeringsluker på en suveren måte. Aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC finner en egnet parkeringsluke for deg og hjelper deg med å manøvrere bilen på plass. Ryggekameraet gir deg dessuten full oversikt over området bak bilen, noe som kan forhindre dyre bulker.

Bildet viser en grafisk fremstilling av blindsoneassistenten i EQB fra Mercedes-EQ.

Blindsoneassistent.

Blindsoneassistenten kan varsle deg visuelt og akustisk om fare for sidekollisjon med trafikanter i blindsonen. Systemet er også på vakt når bilen står stille og kan advare deg hvis du åpner døren i feil øyeblikk.