Advanced-Plus-pakke.

Den andre utstyrsoppgraderingen til din EQB.

Advanced-Plus-pakke.

Den andre utstyrsoppgraderingen til din EQB.

Bildet viser oppbevaringsplassen for trådløs lading i mobilholderen foran i midtkonsollen til EQB fra Mercedes-EQ.

Trådløst ladesystem for mobile enheter.

Gjør kjøretid til ladetid – med en håndbevegelse sitter smarttelefonen på sin faste plass i rommet i midtkonsollen og lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades kompatible smarttelefoner trådløst.

Bildet viser THERMOTRONIC klimaautomatikk i EQB fra Mercedes-EQ.

THERMOTRONIC klimaautomatikk.

THERMOTRONIC regulerer temperaturen i to soner. Det betyr at du og forsetepassasjeren kan stille inn den temperaturen dere ønsker, uavhengig av hverandre. Du trenger ikke å etterjustere, de fintfølende sensorene registrerer nemlig også endrede forhold som f.eks. soloppvarming.

Bildet symboliserer KEYLESS-GO komfortpakke for EQB fra Mercedes-EQ.

KEYLESS-GO komfortpakke.

Med KEYLESS-GO komfortpakke starter og låser du bilen simpelthen ved å ha nøkkelen på deg. Funksjonen HANDS-FREE ACCESS gjør det mulig å åpne og lukke bakluken – berøringsløst og helautomatisk.

Bildet viser EQB fra Mercedes-EQ med fokus på soundsystemet.

Advanced soundsystem.

Med soundsystem i bilen får kjøregleden også et akustisk løft. Høyttalersystemet er nøyaktig tilpasset kupeen og sørger for dynamisk musikkgjengivelse.

Bildet viser det store, høyoppløselige og heldigitale instrumentdisplayet i EQB fra Mercedes-EQ.

Heldigitalt instrumentdisplay.

Via det heldigitale instrumentdisplayet i widescreen-førerplassen har du full oversikt over all viktig informasjon og driftsverdier.

Bildet viser mediedisplayet med skjerm på 10,25 tommer i EQB fra Mercedes-EQ.

Mediedisplay.

Også en del av widescreen-førerplassen: Mediedisplayet på 10,25 tommer med berøringsbetjening gjengir alt multimedieinnhold knivskarpt og i strålende bildekvalitet.

Bildet viser EQB fra Mercedes-EQ med fokus på sidespeilet.

Speilpakke.

Du kan trykke på en knapp for å felle sidespeilene inn slik at bilen blir smalere. Sidespeilet på førersiden og bakspeilet kan dessuten registrere forstyrrende lys bakfra og automatisk blendes ned.

Bildet viser en grafisk fremstilling av Parkeringspakken med ryggekamera i EQB fra Mercedes-EQ.

Parkeringspakke med ryggekamera.

Med denne pakken takler du også trange parkeringsluker på en suveren måte. Aktiv parkeringsassistent med PARKTRONIC finner en egnet parkeringsluke for deg og hjelper deg med å manøvrere bilen på plass. Ryggekameraet gir deg dessuten full oversikt over området bak bilen, noe som kan forhindre dyre bulker.

Bildet viser en grafisk fremstilling av blindsoneassistenten i EQB fra Mercedes-EQ.

Blindsoneassistent.

Blindsoneassistenten kan varsle deg visuelt og akustisk om fare for sidekollisjon med trafikanter i blindsonen. Systemet er også på vakt når bilen står stille og kan advare deg hvis du åpner døren i feil øyeblikk.