• Digitale tjenester

  Digitale tjenester

  Bildet illustrerer Mercedes me connect.

  Digitale tjenester

  Maksimal komfort med de digitale tjenestene fra Mercedes-Benz: Du kan alltid nyte godt av den heldigitale kjøreopplevelsen med det brede utvalget av Mercedes me connect Remote- og navigasjonstjenester – nå og i fremtiden. Enten det gjelder fleksibel, avslappet lading på farten eller ruteplanlegging inkludert ladestopp og navigasjon med Electric Intelligence, parkering med smarttelefonen* og et bredt spekter av servicefunksjoner – med de passende appene på smarttelefonen har du alltid alt med deg og under full kontroll.

  Med EQS blir navigasjonen med Electric Intelligence enda mer intelligent enn tidligere – i fremtiden vil de forventede ladekostnadene bli beregnet for de enkelte ladestoppene, og kunden vil ha muligheten til å redigere den planlagte ruten individuelt ved å legge til foretrukne ladestasjoner langs ruten eller utelukke foreslåtte ladestasjoner.

  * Systemene i Parkeringspakke med fjernstyrte parkeringsfunksjoner er kun et hjelpemiddel. De kan ikke erstatte førerens oppmerksomhet overfor omgivelsene. Føreren er ansvarlig under hele parkerings- og manøvreringsprosessen og må kontrollere parkeringsforløpet og gripe inn ved behov. Føreren må blant annet forvisse seg om at det ikke befinner seg personer, dyr eller gjenstander i manøvreringsområdet.

 • Digitale alternativer og Over-the-Air-oppdateringer

  Digitale alternativer og Over-the-Air-oppdateringer

  Bildet illustrerer Mercedes me connect.

  Digitale alternativer og Over-the-Air-oppdateringer

  Elektromobilitet bør være enkel og praktisk. Og fremfor alt nettverkskoblet. EQS fra Mercedes-EQ tilbyr muligheten til å aktivere omfanget av ulike tjenester via Over-the-Air-oppdateringer på en rekke områder – som en gratis test, abonnement, on-demand eller permanent.
  Dette inkluderer for eksempel den ekstra kjørelyden "Roaring Pulse" eller aktiveringen av bakakselstyringen med 10° styrevinkel.
  Når du ikke selv sitter i førersetet: med de to digitale sikkerhetsfunksjonene "øvelseskjøringsmodus" og "parkeringsservicemodus" kan bruken av EQS tilpasses spesielle målgrupper. Disse programmene aktiveres via den personlige profilen til hovedbrukeren, som er beskyttet med en PIN-kode og/eller biometrisk registrering, eller ganske enkelt via Mercedes me-appen på smarttelefonen.
  Og ikke minst Over-the-Air-oppdateringene som alltid holder EQS oppdatert. Om du vil.