Mercedes-AMG GLA.

Dreiemoment

400 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Akselerasjon 

4,3-5,2 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

225 kW (306 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Se under "Tekniske data" og "Motorsammenligning" for utslipps- og forbruksverdier.  

Høydepunkter


Gir deg frihet du ikke trodde fantes.

Ikke la noe stoppe deg, utnytt friheten til å dra hvor du vil. For Mercedes-AMG modellene av nye GLA tar deg med overalt hvor det finnes veier – og ofte enda lenger. Bilenes uimotståelig uttrykksfulle karakter levner dessuten ingen tvil om at de tilhører AMG familien.

Høydepunkter


Gir deg frihet du ikke trodde fantes.

Ikke la noe stoppe deg, utnytt friheten til å dra hvor du vil. For Mercedes-AMG modellene av nye GLA tar deg med overalt hvor det finnes veier – og ofte enda lenger. Bilenes uimotståelig uttrykksfulle karakter levner dessuten ingen tvil om at de tilhører AMG familien.

Bildet viser eksteriørdesignen til nye Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+.

Eksteriør

Bildet viser interiørdesignen til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

Interiør

Bildet illustrerer Performance-egenskapene til nye Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

Performance

Eksteriørdesign


Inngir respekt overalt.

Eksteriørdesign


Inngir respekt overalt.

 • Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

  Imponerende annerledes: Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC introduserer deg for AMG Driving Performance-verdenen og er også visuelt et uttrykk for motorsport-fascinasjon. Den selvsikre eksteriørdesignen gir klare meldinger og viser ved første blikk at bilen tilhører den unike AMG familien.

  Motiver viser nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC forfra.

  AMG-spesifikk grill

  Motivet viser grillen til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Den markante AMG-spesifikke grillen med vertikale lameller og AMG frontskjørt med frontsplitter samt lameller på sidene med dekorelementer i sølvkrom understreker det selvsikre og dynamiske utseendet til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC allerede ved første øyekast. Og det er bare begynnelsen.

  AMG hekkskjørt og AMG spoilerkant

  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Du må gjerne skifte synsvinkel – opplevelsen forblir uendret. For også bakfra videreføres den ekspressive fremtoningen til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC på imponerende vis i form av AMG hekkskjørt med to runde enderørsdeksler og AMG spoilerkant på takspoileren. Og det slutter ikke med det.

  AMG lettmetallfelger

  Bildet viser en lettmetallfelg til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  For du kan egentlig ikke se deg mett på det dynamiske utseendet til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC. Det forstår vi godt. Hva er da mer nærliggende enn AMG lettmetallfelger, som forsterker dette inntrykket ytterligere? Velg blant diverse heftige design på 19 tommer til 21 tommer.

 • Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+

  GLA 45 4MATIC+ imponerer med en sportslig fremtreden selv når den står stille. Slående kjennetegn er AMG eksosanlegg med to doble enderør, hekkskjørt med diffusor og takkantspoiler. GLA 45 S 4MATIC+ presenterer seg med rødlakkerte bremsekalipere og et enda større eksosanlegg.

  Bildet viser Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ bakfra.

  AMG hekkvinge

  Bildet viser AMG hekkvingen på Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  De påmonterte delene fra AMG aerodynamikkpakke er utviklet i vindtunnel og gir bedre marktrykk i høye hastigheter og legger dermed grunnlaget for enda mer kjøreglede. Den faste AMG hekkvingen er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG eksosanlegg

  Bildet viser AMG eksosanlegget til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

  GLA 45 S 4MATIC+ har fått økt effekten og er den modellvarianten som yter mest i Mercedes-AMG GLA-familien. Den utstyres i tillegg blant annet med et AMG eksosanlegg med to runde, forkrommede doble enderørsdeksler, hvert med en diameter på 90 mm, AMG navnetrekk samt riller innvendig i rørene.

  Frontskjørt med større frontsplitter og tilleggsflics

  Bildet viser AMG frontskjørtet på Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  Den større frontsplitteren og de ekstra flicsene i svart høyglans i AMG aerodynamikkpakke forbedrer marktrykket og dermed kjøredynamikken til Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og GLA 45 S 4MATIC+.

  Rødlakkerte bremsekalipere

  Bildet viser de rødlakkerte bremsekaliperne til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  De rødlakkerte bremsekaliperne med svart AMG navnetrekk bærer bud om høy ytelse. For med 6 stemplers bremsekalipere og perforerte bremseskiver som har fått økt diameteren til 360 mm foran, får du suverene retardasjonsverdier og maksimal presisjon – også ved vedvarende høy belastning.

Interiørdesign


Mye mer enn bare en arbeidsplass.

Interiørdesign


Mye mer enn bare en arbeidsplass.

 • Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

  Førerplassen utmerker seg med blant annet AMG-spesifikke instrumenter og displayer, sportsseter og flatbunnet multifunksjonssportsratt i nappaskinn med girskiftehendler i aluminium. Dette gir deg ikke bare intuitiv kontroll over bilen, men også over storbyens mange byjuv.

  Bildet viser interiøret i nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  AMG førerplass

  Bildet viser førerplassen til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  MBUX-multimediesystemet med kombiinstrument samt AMG meny og mediedisplay byr på tilleggsinformasjon og AMG-spesifikke displaydesign. AMG midtkonsollen er også som skapt for performance med AMG-typiske håndstøtter og AMG DRIVE UNIT, som består av integrerte knapper for betjening av den manuelle girmodusen, 3-trinns ESP® og AMG RIDE CONTROL-understell.

  AMG multifunksjonssportsratt i nappaskinn

  Bildet viser et ratt i nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Det flatbunnede AMG Performance-rattet i 3-eikedesign med touch control-knapper og girskiftehendler i aluminium fås i tre utførelser. Den fokuserte kjørefølelsen er alltid inkludert. Med AMG rattknapper (tilleggsutstyr) kan du gjøre maksimalt ut av motorsportfølelsen.

  Sportsseter og designo sikkerhetsbelter

  Bildet viser interiøret i nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Røde detaljer preger interiøret med sportsseter som standard. Setetrekket i kombinasjonen kunstskinn ARTICO/mikrofiber DINAMICA black understreker den ekspressive karakteren i kontrast med de røde doble dekorsømmene og røde designo sikkerhetsbeltene. Kom tett på Performance.

 • Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+

  Et interiør med motorsportatmosfære: Føreren møtes av sportsseter i fin ARTICO/DINAMICA, sportsratt med integrerte skiftehendler samt knapper for kjøredynamikkfunksjoner. I GLA 45 S 4MATIC+ finnes dessuten det grepsvennlige AMG Performance-rattet samt AMG rattknappene inspirert av Formel 1 som standard.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknappene i Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

  Dermed får du litt banefølelse også i hverdagen: Med AMG rattknappene i GLA 45 S 4MATIC+ betjener du spesifikke kjøredynamiske funksjoner raskt og målrettet. Kjør fokusert og ytelsesorientert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

  Midtkonsoll med knapper for betjening av AMG Real Performance Sound

  Bildet viser midtkonsollen i Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  GLA 45 (S) 4MATIC+ leveres med en fyndig lyd allerede fra fabrikk. Med AMG Real Performance Sound som tilleggsutstyr høres lyden fra motoren enda heftigere ut inne i kupeen. Ved å trykke på en knapp kan du veksle mellom sportslig dempet lyd (BALANCED) og kraftig bilsportlyd (POWERFUL).

  RACE-kjøreprogram

  Bildet viser mediedisplayet til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  I det ekstra kjøreprogrammet RACE spisses kjøreegenskapene til GLA 45 S 4MATIC+ (GLA 45 4MATIC+ i forbindelse med DYNAMIC PLUS-pakke) ytterligere. Med særdeles raske girskift, svært direkte gassrespons og det mest sportslige understellsoppsettet er bilen din klar for de fleste nye utfordringer.

  AMG skinnpakke med skinnsetetrekk i titanium grey pearl/black

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG skinnpakke.

  AMG skinnpakke skaper en sportslig og eksklusiv atmosfære i kupeen. Sportsseter i tofarget skinn samt dekorsømmer på dashbord og nedre vinduskant øker det kvalitative inntrykket betydelig. I forbindelse med GLA 45 S 4MATIC+ kan utstyrspakken dessuten bestilles med kontrastfargede dekorsømmer i gult.

AMG utstyr


La fantasien få fritt utløp.

AMG utstyr


La fantasien få fritt utløp.

  AMG nattpakke

  Bildet viser eksteriøret til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG nattpakke.

  Med de markante designelementene i svart og svart høyglans fremhever du bilens uttrykksfulle karakter. Frontsplitter i tilsvarende lakk og de svartforkrommede enderørsdekslene gir en spesiell effekt. I tillegg har de varmedempende mørktonede vindusflatene fra B-stolpen og bakover også sine praktiske fordeler.

  AMG Nattpakke II*

  Bildet viser AMG Nattpakke og AMG Nattpakke II.

  AMG Nattpakke II er perfekt for individualister som vet å verdsette førsteklasses designdetaljer. Elementer i høyglanssort gjør din Mercedes-AMG modell til et ekte blikkfang.

  AMG aerodynamikkpakke*

  Motivet viser nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke.

  AMG aerodynamikkpakken er utviklet i vindtunnel og forbedrer kjøreegenskapene i høye hastigheter og danner grunnlaget for enda mer kjøreglede. De påmonterte delene øker marktrykket. Den faste AMG hekkvingen er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG Performance-setepakke

  Bildet viser nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG Performance-setepakke.

  AMG Performance-seter for fører og forsetepassasjer integreres perfekt i kupeen og gir suveren sidestøtte. Sidevangene på seterygg og sitteflate ligger helt inntil kroppen din, slik at du kan oppleve dynamiske kjøremanøvre med ekte sportsbil-feeling. Den integrerte setevarmen sørger for velgjørende komfort når det er behov for det.

  AMG terskellister med "AMG" navnetrekk, belyst og med utbyttbart cover

  Bildet viser AMG terskellister med "AMG" navnetrekk, belyst på Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Selv det å sette seg inn eller stige ut av bilen er en opplevelse. Dette fremheves av de belyste listene i rustfritt stål med "AMG" navnetrekk. Takket være de utskiftbare dekslene kan du bytte terskellistene til andre attraktive originaldeler fra Mercedes-AMG eller Mercedes-Benz.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknappene på førerplassen i Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Med AMG rattknapper gir du rattet en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Kjør sportslig, konsentrert og fokusert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

  AMG TRACK PACE

  Bildet illustrerer AMG TRACK PACE i nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  AMG Performance-ratt i nappaskinn/mikrofiber DINAMICA

  Bildet viser AMG Performance-ratt i nappaskinn/mikrofiber DINAMICA til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

  På dette AMG rattet kombineres nappaskinn med gripevennlig DINAMICA mikrofiber – som gir perfekt grep og presis styring. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Som tilleggsutstyr kan ergonomisk plasserte touch control-knapper by på intuitiv betjeningskomfort og fremme fokusert kjøring.

  * Kun i forbindelse med AMG nattpakke.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG nattpakke.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG nattpakke.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke front.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke hekk.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG nattpakke.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG nattpakke.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser fronten til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke front.
  Bildet viser hekken til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke hekk.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for fronten eller hekken på nye Mercedes-AMG GLA.

  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for fronten eller hekken på nye Mercedes-AMG GLA.

  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt skyveregulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem.

  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*
  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*
  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke.

  Ytelse


  Kick-off.

  Ytelse


  Kick-off.
  • Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

   Opplev det perfekte samspillet mellom Performance, ytelse og kjøredynamikk – det er bare å starte opp.

   Bildet illustrerer Performance-egenskapene til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

   2,0 liters 4-sylindret AMG motor med turbomating

   Bildet viser motoren til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

   Hjertet i nye AMG GLA 35 4MATIC er den 2,0 liters 4-sylindrede AMG motoren på 225 kW (306 hk)[1]. Den imponerer takket være Twinscroll-turbo med rask respons på alle gasspedalens bevegelser. I tillegg briljerer motoren både med høyt dreiemoment (400 Nm)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og turtallsvillighet utenom det vanlige. Den kombinerer optimal respons ved lave turtall med høy effektøkning også ved høyere turtall og gir pur kjøreglede i alle kjøresituasjoner.

   AMG SPEEDSHIFT DCT8G

   Bildet viser AMG SPEEDSHIFT DCT 8G.

   Dobbeltclutchgirkassen gjør AMG motorens spontane respons om til pur kjøreglede og vekker begeistring med motorsportslige girskift, men behersker også mer komfortabel giring. Med RACE START-funksjonen akselererer du optimalt fra stillestående. Det delvise tenningsavbruddet ved oppgiring samt den automatiske mellomgassfunksjonen ved nedgiring sørger samtidig for en emosjonell lydopplevelse, særlig i kjøreprogrammet S+. Dermed får du det beste av to verdener.

   AMG Performance 4MATIC

   Bildet viser AMG Performance 4MATIC+.

   Den reaksjonsraske AMG Performance 4MATIC firehjulsdriften med helvariabel kraftfordeling omsetter den overlegne motoreffekten til et best mulig forhold mellom dynamikk, trekkraft og effektivitet. En lamellclutch med AMG-spesifikk elektromekanisk regulering muliggjør en variabel og spontant justerbar fordeling av dreiemomentet på drivhjulene, avhengig av den aktuelle kjøresituasjonen. Resultatet er en kombinasjon av fremragende funksjonalitet i hverdagen, stor kjøreglede ute på veien og balanserte terrengegenskaper.

   AMG RIDE CONTROL-understell

   Bildet viser AMG RIDE CONTROL-understellet.

   AMG RIDE CONTROL-understellet øker kjøredynamikken og er ensbetydende med overlegen performance. Den adaptive dempningen gir en bred spredning mellom komfortabel kjøring og et sportslig oppsett. Du velger mellom "Comfort", "Sport" eller "Sport+" med kun ett knappetrykk, og understellskarakteristikken endres umiddelbart. Med "Comfort" får du balansert demping, mens "Sport" og "Sport+" gir et stivere oppsett for sportslig kjøring. Valget er ditt!

   3-trinns elektronisk stabilitetsprogram (ESP®)

   Bildet viser 3-trinns elektronisk stabilitetsprogram (ESP®).

   Det 3-trinns elektroniske stabilitetsprogrammet ESP® gir like stor grad av sikkerhet og kjøreglede, for kjøredynamikken kan varieres individuelt. Med ESP®-knappen kan føreren velge mellom tre forskjellige reguleringsstrategier for hvordan ESP® skal gripe inn: "ESP® ON" for høy sikkerhet, "ESP® SPORT HANDLING MODE" for sportsligere kjøring med økt drivmoment på bakakselen og "ESP® OFF" for kjøring på lukket bane. Den aktiverte tilstanden vises i AMG kombiinstrumentet.

   Høyeffektivt AMG bremsesystem

   Bildet viser høyeffektivt AMG bremsesystem.

   En bil som akselererer raskt, bør også kunne bremse ned like raskt. Høyeffektivt AMG bremsesystem med sølvfargede bremsekalipere og svart AMG-navnetrekk foran er en jevnbyrdig motpol til den kraftige motoren. Bremsene er fint dosert og fungerer som de skal også under høy belastning.

  • Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+

   Høy yteevne og tilsvarende nytteverdi: Sammen med ytterligere to motorvarianter og matchende utstyr utgjør nye Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og GLA 45 S 4MATIC+ spydspissene blant de kompakte kraft-SUV-ene. De forener grenseløs kjøreglede og tette bånd til motorsport med høy bruksverdi i hverdagen.

   Bildet viser drivlinjen til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

   2,0 liters 4-sylindret AMG motor med turbomating

   Bildet viser 2,0 liters 4-sylindret AMG motor med turbomating til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

   Hightech-motoren med et sylindervolum på to liter og TwinScroll-turbomating leverer ytelse i mesterklassen. Med 285 kW (387 hk) og 480 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> i GLA 45 4MATIC+ eller 310 kW (421 hk) og 500 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> i GLA 45 S 4MATIC+ viderefører den forgjengerens tradisjon som verdens sterkeste serieproduserte 4-sylindrede motor.

   AMG Performance 4MATIC+ med AMG TORQUE CONTROL

   Bildet viser AMG Performance 4MATIC+ til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

   Firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC+ med AMG TORQUE CONTROL forener suveren kjøredynamikk med best mulig trekkraft. To elektronisk styrte lamellclutcher på bakakselen fordeler drivmomentet tilsiktet ulikt på venstre og høyre bakhjul i samsvar med kjøreprogram og situasjon.

   Kjøreprogrammet RACE og AMG DYNAMICS

   Bildet viser mediedisplayet til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

   For GLA 45 S 4MATIC+ (GLA 45 4MATIC+ med AMG DYNAMIC PLUS-pakke) stiller AMG DYNAMIC SELECT kjøreprogrammet RACE til rådighet, med strammere regulering av sjaltetider, gassrespons og understellsoppsett. Kjøredynamikkreguleringen AMG DYNAMICS utvider ESP®-funksjonene med drivkraftfordeling og styringskarakteristikk.

   Høyeffektivt AMG bremsesystem

   Bildet viser det høyeffektive AMG bremsesystemet til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

   GLA 45 4MATIC+ med grålakkerte bremsekalipere og hvitt AMG navnetrekk sørger til enhver tid for stødig retardasjon med det høyeffektive AMG bremsesystemet. Det større motorsportorienterte bremsesystemet på GLA 45 S 4MATIC+ presenterer seg på sin side med rødlakkerte bremsekalipere og svart AMG navnetrekk.

  Motorsammenligning


  Motoren er hjertet i AMG drivverket.

  Motorsammenligning


  Motoren er hjertet i AMG drivverket.

  Bildet viser motoren til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Velg motor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Velg sammenligningsmotor

  • Manuell
  • Automat

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Diesel

  Bensinmotor

  Alternative

  Sammenlign de forskjellige motorvariantene til Mercedes-Benz GLA.
  Lukk

  Sammenlign motorene.

  Velg to motorer for å sette de tekniske dataene direkte opp mot hverandre.

  Velg motor
  Velg sammenligningsmotor
  Sammenlign

  Velg motor

  Se under "Tekniske data" og "Motorsammenligning" for utslipps- og forbruksverdier.  

  Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data" og "Motorsammenligning".