Mercedes-AMG GLA.

Dreiemoment 

400 Nm til 500 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Akselerasjon 

4,3-5,2 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

306/421 hk<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Se under "Tekniske data" og "Motorsammenligning" for utslipps- og forbruksverdier.  

Høydepunkter


Gir deg frihet du ikke trodde fantes.

Ikke la noe oppholde deg, utnytt friheten til å dra hvor du vil. For Mercedes-AMG modellene av GLA tar deg med overalt hvor det finnes veier – og ofte enda lenger. Bilenes uimotståelig ekspressive karakter levner dessuten ingen tvil om at de tilhører AMG familien.

Høydepunkter


Gir deg frihet du ikke trodde fantes.

Ikke la noe oppholde deg, utnytt friheten til å dra hvor du vil. For Mercedes-AMG modellene av GLA tar deg med overalt hvor det finnes veier – og ofte enda lenger. Bilenes uimotståelig ekspressive karakter levner dessuten ingen tvil om at de tilhører AMG familien.

Bildet viser eksteriørdesignen til Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+.

Eksteriør

Bildet viser interiørdesignen til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

Interiør

Bildet illustrerer Performance-egenskapene til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

Ytelse

Eksteriørdesign


Inngir respekt overalt.

Eksteriørdesign


Inngir respekt overalt.

 • Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

  Imponerende annerledes: Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC introduserer deg for AMG Driving Performance-verdenen og er også visuelt et uttrykk for motorsport-fascinasjon. Den selvsikre eksteriørdesignen gir klare meldinger og viser ved første blikk at bilen tilhører den unike AMG familien.

  Bildet viser Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC forfra.

  AMG-typisk grill

  Bildet viser grillen til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Den markante AMG-typiske grillen med vertikale lameller og AMG frontskjørt med frontsplitter samt lameller på sidene med dekorelementer i sølvkrom understreker det selvsikre og dynamiske utseendet til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC allerede ved første øyekast. Og det er bare begynnelsen.

  AMG hekkskjørt og AMG spoilerkant

  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Du må gjerne skifte synsvinkel – opplevelsen forblir uendret. For også bakfra videreføres den ekspressive fremtoningen til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC på imponerende vis i form av AMG hekkskjørt med to runde enderørsdeksler og AMG spoilerkant på takspoileren. Og det slutter ikke med det.

  AMG lettmetallfelger

  Bildet viser en lettmetallfelg til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  For du kan egentlig ikke se deg mett på det dynamiske utseendet til nye Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC. Det forstår vi godt. Hva er da mer nærliggende enn AMG lettmetallfelger, som forsterker dette inntrykket ytterligere? Velg blant diverse heftige design på 19 tommer til 21 tommer.

 • Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+

  GLA 45 4MATIC+ imponerer med en sportslig fremtreden selv når den står stille. Slående kjennetegn er AMG eksosanlegg med to doble enderør, hekkskjørt med diffusor og takkantspoiler. GLA 45 S 4MATIC+ presenterer seg med rødlakkerte bremsekalipere og et enda større eksosanlegg.

  Bildet viser Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ bakfra.

  AMG hekkvinge

  Bildet viser AMG hekkvingen på Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  De påmonterte delene fra AMG aerodynamikkpakke er utviklet i vindtunnel og gir bedre marktrykk i høye hastigheter og legger dermed grunnlaget for enda mer kjøreglede. Den faste AMG hekkvingen er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG eksosanlegg

  Bildet viser AMG eksosanlegget til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

  GLA 45 S 4MATIC+ har fått økt effekten og er den modellvarianten som yter mest i Mercedes-AMG GLA-familien. Den utstyres i tillegg blant annet med et AMG eksosanlegg med to runde, forkrommede doble enderørsdeksler, hvert med en diameter på 90 mm, AMG navnetrekk samt riller innvendig i rørene.

  Frontskjørt med større frontsplitter og tilleggsflics

  Bildet viser AMG frontskjørtet på Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  Den større frontsplitteren og de ekstra flicsene i svart høyglans i AMG aerodynamikkpakke forbedrer marktrykket og dermed kjøredynamikken til Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og GLA 45 S 4MATIC+.

  Rødlakkerte bremsekalipere

  Bildet viser de rødlakkerte bremsekaliperne til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  De rødlakkerte bremsekaliperne med svart AMG navnetrekk bærer bud om høy ytelse. For med 6 stemplers bremsekalipere og perforerte bremseskiver som har fått økt diameteren til 360 mm foran, får du suverene retardasjonsverdier og maksimal presisjon – også ved vedvarende høy belastning.

Interiørdesign


Mye mer enn bare en arbeidsplass.

Interiørdesign


Mye mer enn bare en arbeidsplass.

 • Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

  Førerplassen utmerker seg med blant annet AMG-spesifikke instrumenter og displayer, sportsseter og flatbunnet multifunksjonssportsratt i nappaskinn med girskiftehendler i aluminium. Dette gir deg ikke bare intuitiv kontroll over bilen, men også over storbyens mange byjuv.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  AMG førerplass

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  MBUX multimediesystemet med kombiinstrument samt AMG meny og mediedisplay byr på tilleggsinformasjon og AMG-spesifikke displaydesign. AMG midtkonsollen er også som skapt for performance med AMG-typiske håndstøtter og AMG DRIVE UNIT, som består av integrerte knapper for betjening av den manuelle girmodusen, 3-trinns ESP® og AMG RIDE CONTROL-understell.

  AMG multifunksjonssportsratt i nappaskinn

  Bildet viser et ratt i Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Det flatbunnede AMG Performance-rattet i 3-eikedesign med touch control-knapper og girskiftehendler i aluminium fås i tre utførelser. Den fokuserte kjørefølelsen er alltid inkludert. Med AMG rattknapper (tilleggsutstyr) kan du gjøre maksimalt ut av motorsportfølelsen.

  Sportsseter og MANUFAKTUR sikkerhetsbelter

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Gule detaljer preger interiøret med sportsseter som standard. Setetrekket i kombinasjonen kunstskinn ARTICO/mikrofiber DINAMICA black understreker den ekspressive karakteren i kontrast med de gule doble dekorsømmene og MANUFAKTUR sikkerhetsbeltene. Opplev performance tett på.

 • Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+

  Et interiør med motorsportatmosfære: Føreren møtes av sportsseter i fin ARTICO/DINAMICA, sportsratt med integrerte skiftehendler samt knapper for kjøredynamikkfunksjoner. I GLA 45 S 4MATIC+ finnes dessuten det grepsvennlige AMG Performance-rattet samt AMG rattknappene inspirert av Formel 1 som standard.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknappene i Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

  Dermed får du litt banefølelse også i hverdagen: Med AMG rattknappene i GLA 45 S 4MATIC+ betjener du spesifikke kjøredynamiske funksjoner raskt og målrettet. Kjør fokusert og ytelsesorientert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

  Midtkonsoll med knapper for betjening av AMG Real Performance Sound

  Bildet viser midtkonsollen i Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  GLA 45 (S) 4MATIC+ leveres med en fyndig lyd allerede fra fabrikk. Med AMG Real Performance Sound som tilleggsutstyr høres lyden fra motoren enda heftigere ut inne i kupeen. Ved å trykke på en knapp kan du veksle mellom sportslig dempet lyd (BALANCED) og kraftig bilsportlyd (POWERFUL).

  RACE-kjøreprogram

  Bildet viser mediedisplayet til Mercedes-AMG GLA 45/45 S 4MATIC+.

  I det ekstra kjøreprogrammet RACE spisses kjøreegenskapene til GLA 45 S 4MATIC+ (GLA 45 4MATIC+ i forbindelse med DYNAMIC PLUS-pakke) ytterligere. Med særdeles raske girskift, svært direkte gassrespons og det mest sportslige understellsoppsettet er bilen din klar for de fleste nye utfordringer.

  AMG skinnpakke med skinnsetetrekk i titanium grey pearl/black

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG skinnpakke.

  AMG skinnpakke skaper en sportslig og eksklusiv atmosfære i kupeen. Sportsseter i tofarget skinn samt dekorsømmer på dashbord og nedre vinduskant øker det kvalitative inntrykket betydelig. I forbindelse med GLA 45 S 4MATIC+ kan utstyrspakken dessuten bestilles med kontrastfargede dekorsømmer i gult.

AMG utstyr


La fantasien få fritt utløp.

AMG utstyr


La fantasien få fritt utløp.

  AMG Nattpakke

  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG nattpakke.

  Med de markante designelementene i svart og svart høyglans fremhever du bilens uttrykkssterke karakter. Frontsplitter i tilsvarende lakk og de svartforkrommede enderørsdekslene gir en spesiell effekt. I tillegg har de varmedempende mørktonede rutene fra B-stolpen og bakover også sine praktiske fordeler.

  AMG Nattpakke II*

  Bildet viser AMG Nattpakke og AMG Nattpakke II.

  AMG Nattpakke II er perfekt for individualister som vet å verdsette førsteklasses designdetaljer. Elementer i høyglanssort gjør din Mercedes-AMG modell til et ekte blikkfang.

  AMG aerodynamikkpakke*

  Bildet viser Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke.

  AMG aerodynamikkpakken er utviklet i vindtunnel og forbedrer kjøreegenskapene i høye hastigheter og danner grunnlaget for enda mer kjøreglede. De påmonterte delene øker marktrykket. Den faste hekkspoileren er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG terskellister med "AMG"-logo, belyst og med utskiftbart deksel

  Bildet viser AMG terskellister med "AMG" navnetrekk, belyst på Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Gjør inntrykk ved inn- og utstigning av bilen. Dette fremheves av de belyste listene i rustfritt stål med "AMG" navnetrekk. Takket være de utskiftbare dekslene kan du bytte terskellistene til andre attraktive originaldeler fra Mercedes-AMG eller Mercedes-Benz.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknappene på førerplassen i Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  Med AMG rattknappene gir du rattet en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Kjør sportslig, konsentrert og fokusert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

  AMG TRACK PACE*

  Bildet illustrerer AMG TRACK PACE i Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live-telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  * Dette utstyret er on-demand-utstyr som kan aktiveres i bilen på et senere tidspunkt. Dette krever registrering i Mercedes me-portalen, at du godkjenner bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene og at bilen i alle fall midlertidig er tilknyttet brukerkontoen. Aktivering forutsetter også dataforbindelse til bilen og det aktuelle utstyret. Valgt on-demand-utstyr er deretter permanent aktivert i bilen, selv om du senere sier opp Mercedes me connect-tjenestene og avslutter forbindelsen mellom bilen og brukerkontoen.

  Mercedes me eller en autorisert Mercedes-Benz forhandler gir deg all informasjon om de tekniske forutsetningene.

  AMG Performance-ratt i nappaskinn/mikrofiber DINAMICA

  Bildet viser AMG Performance-ratt i nappaskinn/mikrofiber DINAMICA til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+.

  På dette AMG-rattet kombineres nappaskinn med gripevennlig DINAMICA mikrofiber – som gir perfekt grep og presis styring. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Som tilleggsutstyr kan ergonomisk plasserte touch control-knapper by på intuitiv betjeningskomfort og fremme fokusert kjøring.

  * Kun i forbindelse med AMG nattpakke.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG Nattpakke.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG Nattpakke.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke front.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke hekk.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ med standardutstyr.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG Nattpakke.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG Nattpakke.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 45 S 4MATIC+ med AMG Nattpakke II.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke front.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC med AMG aerodynamikkpakke hekk.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Valgt utstyrsversjon omfatter utelukkende utstyr til fronten eller hekken på nye Mercedes-AMG GLA.

  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG Nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*

  Valg ikke tilgjengelig.

  Valgt utstyrsversjon omfatter utelukkende utstyr til fronten eller hekken på nye Mercedes-AMG GLA.

  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG Nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt regulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem.

  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG Nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*
  • Standardutstyr til GLA 35 4MATIC
  • Standardutstyr til GLA 45 4MATIC+
  • AMG Nattpakke til GLA 35 4MATIC
  • AMG Nattpakke II for GLA 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for GLA 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til GLA 35 4MATIC*
  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke.

  Se under "Tekniske data" og "Motorsammenligning" for utslipps- og forbruksverdier.  

  Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data".

  Det kan midlertidig være leveringsproblemer med kommunikasjonsmodulen (LTE) for visse kjøretøy. Spesielt Mercedes me connect-tjenestene samt nødanropssystemet (eCall) er berørt av dette. Hos Mercedes-Benz forhandlerne får du alltid oppdatert informasjon om dette.