De nye Mercedes-AMG GLC Coupé-modellene.

Ikke en SUV. En AMG.

Dreiemoment

520 Nm til 700 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Akselerasjon

4,9 s til 3,8 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

287 kW til 375 kW<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data".

Høydepunkter


Veikonge møter ekstremutøver.

Nye Mercedes-AMG GLC Coupé gjør det klinkende klart – både visuelt og teknisk – at den er en del av Mercedes-AMG familien. Smidighet, sportslighet og kjøreytelser utenom det vanlige kjennetegner de nye Mercedes-AMG GLC Coupé-modellene.

Høydepunkter


Veikonge møter ekstremutøver.

Nye Mercedes-AMG GLC Coupé gjør det klinkende klart – både visuelt og teknisk – at den er en del av Mercedes-AMG familien. Smidighet, sportslighet og kjøreytelser utenom det vanlige kjennetegner de nye Mercedes-AMG GLC Coupé-modellene.

Bildet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé sett skrått forfra.

Eksteriør

Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG GLC Coupé.

Interiør

Bildet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé sett forfra.

Ytelse

Eksteriørdesign


AMG ytelse fra første øyeblikk.

Eksteriørdesign


AMG ytelse fra første øyeblikk.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Også eksteriøret til nye Mercedes-AMG GLC Coupé viser med all tydelighet bilens AMG-opphav: helt fra den nyutformede AMG-spesifikke grillen i A-form via luftinntaksgitrene i den fremre støtfangeren til diffusoren på hekken med to forkrommede doble enderørsdeksler i AMG eksosanlegget.

  Bildet viser Mercedes-AMG GLC Coupé sett skrått bakfra.

  Smidde 21 tommers (53,3 cm) AMG-felger i krysseikedesign

  Detaljutsnitt av smidd AMG felg i krysseikedesign.

  De smidde 21 tommers (53,3 cm ) AMG felgene i krysseikedesign er lakkert i svart høyglans og har glanspolert felghorn. Dessuten kan også 21 tommers (53,3 cm) AMG lettmetallfelger i 5-dobbelteikedesign leveres eksklusivt til nye Mercedes-AMG 43 4MATIC GLC Coupé.

  AMG optikkpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG GLC Coupé sett skrått forfra.

  Du kan fremheve det sportslige ved nye Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé ytterligere. Ved hjelp av flere skinnende svarte elementer fra AMG optikkpakken (tilvalg), for eksempel frontsplitteren i svart høyglans i frontskjørtet eller diffusorbrettet på hekkskjørtet med dekorlist i svart høyglans. Sammen med de mange mørke detaljene i AMG nattpakke (tilvalg) blir resultatet et imponerende og markant helthetsbilde.

  Diffusor med doble enderørsdeksler

  Detaljutsnitt av Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Nye Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé er en ekte AMG fra front til hekk. For også på hekken ser man AMG-karakteren med det samme i form av diffusoren samt de runde doble enderørsdekslene til AMG eksosanlegget.

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+

  Også Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ er utstyrt med den nydesignede AMG-grillen i A-form. Den er imidlertid både større og mer imponerende enn på 43-modellene. På akkurat samme måte som den 4,0-liters AMG V8-biturbomotoren med 350 kW (476 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og 650 Nm som legger til rette for motorsportslige kjøreytelser. Det justerbare AMG sportsunderstellet sørger for at bilen også er perfekt egnet for hverdagskjøring.
  Som den sterkeste i sin klasse har den 4,0-liters AMG V8-biturbomotoren til Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ kraftfulle 375 kW (510 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og et maksimalt dreiemoment på 700 Nm. Dette er særdeles sterke krefter som rutinert tøyles av det høyeffektive AMG komposittbremsesystemet.

  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ sett skrått bakfra.

  AMG-spesifikk grill

  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ med AMG-spesifikk grill.

  Den AMG-spesifikke grillen med vertikale, svarte lameller og dekorlist i høyglanskrom gjør det klart helt fra starten av hvor nye Mercedes-AMG GLC Coupé har sin opprinnelse. Også de bredere AMG skjermene og enderørsdekslene i trapesdesign fremhever tydelig de sportslige genene til nye Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Enderørsdeksler i trapesdesign

  Bildet viser enderørsdekslene i trapesdesign på Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Mercedes-AMG GLC Coupé er en ekte AMG fra front til hekk. For også på hekken ser man AMG-karakteren med det samme i form av enderørsdekslene i trapesdesign og AMG eksosanlegget.

  21 tommers (53,3 cm) smidde AMG felger i krysseikedesign

  Detaljbilde av smidde AMG felger i krysseikedesign til Mercedes-AMG GLC Coupé.

  21 tommers (53,3 cm) smidde AMG felger i krysseikedesign som leveres eksklusivt til nye Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og 63 S 4MATIC+ Coupé får bilen til å fremstå like dynamisk som de smidde AMG felgene i krysseikedesign med matt svart lakk og glanspolert felghorn.  

Interiørdesign


Sportsutøver av indre overbevisning.

Interiørdesign


Sportsutøver av indre overbevisning.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Interiøret til nye Mercedes-AMG GLC Coupé tar imot passasjerene med sportsseter med AMG-spesifikk setegrafikk og AMG Performance-rattet i mikrofiber DINAMICA. Etter å ha satt deg til rette kan du i ro og mak ta for deg multimediesystemet MBUX med dets intuitive betjeningskonsept.

  Bildet viser interiørdesignen til Mercedes-AMG GLC Coupé.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser interiørdesignen til Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC.

  AMG Performance-setene ble utviklet spesielt for en sportslig kjørestil: Den optimalt sportslige sittestillingen gjør at du sitter som støpt – slik at du kan foreta dynamiske manøvre på suverent vis og oppleve økt komfort på langturer. Den unike seteutformingen understreker dessuten visuelt den sportslig selvstendige karakteren til nye Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Ny generasjon AMG-ratt

  Bildet viser AMG Performance-rattet i Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Hele AMG Performance-rattet er trukket med det gripevennlige mikrofiberstoffet DINAMICA. Dermed mister du aldri grepet og kan styre presist under sportslige kjøremanøvre. Det sportslige ved hele førerplassen går igjen i den flate formen på rattet, som er typisk for AMG. Med de ergonomisk plasserte touch control-knappene kan du betjene mange funksjoner intuitivt, slik at du kan fokusere helt og holdent på veien forut.

  MBUX multimediesystem

  Bildet viser multimediesystemet MBUX i Mercedes-AMG GLC SUV.

  Med det innovative Mercedes-Benz User Experience (MBUX) blir nye Mercedes-AMG GLC Coupé din personlige Mercedes-AMG GLC Coupé. De utvidede funksjonene til MBUX innretter seg helt etter deg og etablerer en personlig forbindelse mellom deg og bilen din. "Hei Mercedes" er alt du trenger å si for at MBUX skal opprette en personlig profil for deg og tilby forutseende funksjoner – den innebygde trådløse internettforbindelsen gjør den digitale nettverkskoblingen komplett.

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+

  En sportsbil som Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé gjelder det å alltid ha kontroll over. Perfekt for dette formålet er AMG Performance-rattet i nappaskinn med girskiftehendler og AMG DRIVE UNIT (tilleggsutstyr) for AMG DYNAMIC SELECT kjøreprogrammer. Multimediesystemet MBUX betjenes intuitivt og sørger for best mulig underholdning. Systemet kan leveres med AMG TRACK PACE som tilleggsutstyr.

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Mediedisplay med RACETIMER

  Bildet viser mediedisplayet med RACETIMER i Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Det høyoppløselige mediedisplayet i Mercedes-AMG GLC Coupé reagerer umiddelbart på berøringene dine og kan betjenes like enkelt og intuitivt som en smarttelefon eller et nettbrett. Takket være den fremragende bildekvaliteten gjengir displayet det aktuelle multimedieinnholdet knivskarpt. Og fordi briljant kvalitet også krever en passende design, befinner det store displayet seg bak en heldekkende glassplate.

  AMG rattknapper

  Detaljutsnitt av AMG rattknapper i Mercedes-AMG GLC Coupé.

  Som seg hør og bør for en bil i AMG familien, kan du også oppleve autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen i Mercedes-AMG GLC Coupé: Ved hjelp av AMG rattknappene kan rattet gis en markant sportslig utforming, og du kan betjene ulike kjøredynamiske funksjoner raskt og målbevisst. Samtidig konsentrerer du deg helt og fullt om veien og nyter en fokusert, ytelsesorientert kjørefølelse.

  MBUX multimediesystem

  Bildet viser multimediesystemet MBUX i Mercedes-AMG GLC SUV.

  MBUX Augmented Reality for navigasjon kobler den virtuelle verdenen sammen med den virkelige verdenen og integrerer grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i livebilder. For å gjøre dette filmer et kamera i frontruten området foran bilen, overfører bildene til mediedisplayet og fremhever tilleggsinformasjon som f.eks. husnumre eller gatenavn. Dermed blir det enklere for deg å orientere deg, og du kommer raskt og sikkert frem uten stress.

AMG utstyr


Design din GLC fra Mercedes-AMG.

AMG utstyr


Design din GLC fra Mercedes-AMG.

  AMG Nattpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG GLC Coupé sett skrått forfra.

  I AMG Nattpakke er utvalgte eksteriørelementer utført i svart høyglans. Avhengig av den valgte lakkfargen får du da enten sterke kontraster eller flytende overganger. Enten du går for den iøynefallende eller den diskrete varianten, viser du i begge tilfeller at du har sansen for individuell og dynamisk design.

  AMG aerodynamikkpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG GLC Coupé med AMG aerodynamikkpakke sett bakfra.

  Med AMG aerodynamikkpakke kan du hente det aller beste ut av bilen din. Pakken hever bilens utseende og bedrer kjøreegenskapene. Den store frontspoileren og den store hekkdiffusoren med diffusorelement reduserer oppdriften foran og bak og gjør bilen enda mer sportslig.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG GLC Coupé.

  AMG Performance-setene for fører og forsetepassasjer understreker AMG-filosofien: Maksimalt sportslig sittestilling gir maksimalt suveren beherskelse av bilen. Den ideelle sidestøtten merker du særlig under dynamiske kjøremanøvre.

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG GLC Coupé.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live-telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  * Dette utstyret er on-demand-utstyr som kan aktiveres i bilen på et senere tidspunkt. Dette krever registrering i Mercedes me-portalen, at du godkjenner bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene og at bilen i alle fall midlertidig er tilknyttet brukerkontoen. Aktivering forutsetter også dataforbindelse til bilen og det aktuelle utstyret. Valgt on-demand-utstyr er deretter permanent aktivert i bilen, selv om du senere sier opp Mercedes me connect-tjenestene og avslutter forbindelsen mellom bilen og brukerkontoen. Mercedes me eller en autorisert Mercedes-Benz forhandler gir deg all informasjon om de tekniske forutsetningene.

  Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data".

  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé med AMG nattpakke sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé med AMG nattpakke sett bakfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé med AMG aerodynamikkpakke sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé med AMG aerodynamikkpakke sett bakfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé med AMG nattpakke sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé med AMG nattpakke sett bakfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé med AMG aerodynamikkpakke sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé med AMG aerodynamikkpakke sett bakfra.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til nye Mercedes-AMG GLC Coupé.

  • AMG Nattpakke
  • AMG aerodynamikkpakke

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til nye Mercedes-AMG GLC Coupé.

  • AMG Nattpakke
  • AMG aerodynamikkpakke

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt regulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem.

  • AMG Nattpakke
  • AMG aerodynamikkpakke
  • AMG Nattpakke
  • AMG aerodynamikkpakke

  Ytelse


  Her fører alle veier til maksimal ytelse.

  Ytelse


  Her fører alle veier til maksimal ytelse.

  • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

   Med nye Mercedes-AMG GLC Coupé får du en unik blanding av enorm smidighet og svært høy bruksverdi i hverdagen. Denne kombinasjonen er mulig takket være samspillet mellom AMG RIDE CONTROL+ sportsunderstell og det adaptive dempingssystemet ADS PLUS, som er spesielt tilpasset til AMG.

   Drivlinjen til Mercedes-AMG GLC Coupé i tekniske omgivelser.

   3,0-liters V6 biturbomotor

   Bildet viser den 3,0 liters V6-biturbomotoren til Mercedes-AMG GLC Coupé.

   Nye Mercedes-AMG GLC Coupé får sin AMG-typiske Driving Performance fra den 3,0 liters V6-biturbomotoren videreutviklet av Mercedes-AMG og den ytelsesorienterte firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC med AMG-spesifikk kraftfordeling.

   AMG Performance 4MATIC

   Bildet viser AMG Performance 4MATIC i tekniske omgivelser.

   En prestasjonsrettet AMG Performance 4MATIC firehjulsdrift sørger for en AMG-spesifikk kraftfordeling på 31 % på forakselen og 69 % på bakakselen. Resultatet er en AMG-typisk kjøreopplevelse som utmerker seg med imponerende akselerasjon, mer kjøredynamikk og høy tverrdynamikk.

   AMG RIDE CONTROL

   Bildet viser touchpaden i Mercedes-AMG GLC Coupé.

   AMG RIDE CONTROL+ understell kombinerer fordelene til flere understell og sørger for sterke ytelser i enhver situasjon. Takket være flerkammer-luftfjæringen kan dette særdeles sportslig orienterte understellet by på en stor variasjon av oppsett fra det mest komfortable til det sportsligste, og det tilpasser seg hele tiden bilens last.

  • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+

   Som den sterkeste i sin klasse har den 4,0-liters AMG V8-biturbomotoren til Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ kraftfulle 375 kW (510 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og et maksimalt dreiemoment på 700 Nm. Dette er særdeles sterke krefter som rutinert tøyles av det høyeffektive AMG komposittbremsesystemet.
   Med 25 kW (34 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og 50 Nm mer enn Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ har S-modellen enestående ytelser og performance. Her arbeider AMG SPEEDSHIFT MCT 9-trinns sportsgirkasse, AMG RIDE CONTROL+ sportsunderstell og elektronisk regulert AMG differensialsperre på bakakselen sammen i perfekt samklang. Med AMG DYNAMIC SELECT-bryter og fem AMG-spesifikke kjøreprogrammer kan kjøreopplevelsen tilpasses individuelt. Programmet Slippery for glatt føre er nytt.

   Bildet viser drivlinjen til Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé.

   4,0 liters AMG V8-biturbomotor

   Bildet viser den 4,0 liters AMG V8-biturbomotoren til Mercedes-AMG GLC Coupé.

   Med sin 4,0 liters AMG V8-biturbomotor med 350 kW (476 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og et maksimalt dreiemoment på 650 Nm leverer nye Mercedes-AMG GLC Coupé uanstrengt motorsportslige kjøreytelser. Samtidig er selvsagt de praktiske bruksegenskapene beholdt, for sportsunderstellet kan tilpasses etter forskjellige kjøresituasjoner.

   AMG SPEEDSHIFT MCT 9G

   Bildet viser AMG SPEEDSHIFT MCT 9G i Mercedes-AMG GLC Coupé.

   Med AMG SPEEDSHIFT MCT 9G får motorsportentusiaster full valuta for pengene. For den støtter en særdeles dynamisk kjørestil med sportslig hurtige girskift og knapt merkbar giring, alt etter hvilket kjøreprogram du har valgt. Takket være de ni girtrinnene opererer motoren til Mercedes-AMG GLC Coupé nesten alltid i det optimale turtallsområdet, og byr følgelig på en suveren kombinasjon av effektivitet, dynamikk og sikkerhet.

   Høyeffektivt AMG komposittbremsesystem

   Detaljutsnitt av dekk til Mercedes-AMG GLC Coupé.

   Det høyeffektive komposittbremsesystemet passer perfekt til motorytelsene i Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+. Det gir en fint doserbar nedbremsing og beholder stabiliteten selv under høy belastning. De store bremseskivene er innvendig ventilert og perforert helt rundt. Det gir lavere vekt og dermed enda større smidighet. I tillegg understreker de rødlakkerte bremsekaliperne med "AMG"-logo at dette er bremser som duger.

  *Du ledes videre til nettstedet til reisearrangøren zet:motion. GmbH. AMG Experience-aktivitetene organiseres og gjennomføres av zet:motion. GmbH som ekstern og uavhengig reisearrangør. Mercedes-AMG er et merke tilhørende Mercedes-Benz AG og brukes av zet:motion. GmbH under lisens.