Dreiemoment

520 Nm

WLTP

Akselerasjon

5,3 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

320 kW (435 hk)

WLTP

Høydepunkter


Litt av alt. Det beste av alt. 

En sportslig og elegant coupédesign, fremragende terrengegenskaper og AMG-typisk onroad-kjøredynamikk: Det er alt dette som gjør Mercedes-AMG GLE Coupé så spesiell. På eller utenfor allfarvei.

Høydepunkter


Litt av alt. Det beste av alt. 

En sportslig og elegant coupédesign, fremragende terrengegenskaper og AMG-typisk onroad-kjøredynamikk: Det er alt dette som gjør Mercedes-AMG GLE Coupé så spesiell. På eller utenfor allfarvei.

Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG GLE Coupé.

Eksteriør

Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG GLE Coupé.

Interiør

Bildet viser et teknisk motiv fra Mercedes-AMG GLE Coupé.

Ytelse

Eksteriørdesign


Sporty type med personlighet – eksteriørdesign.

Eksteriørdesign


Sporty type med personlighet – eksteriørdesign.
 • Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

  Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé har en skarpere eksteriørdesign som skiller seg klart fra AMG Line til Mercedes-Benz standardmodellene. Det selvstendige formspråket strekker seg fra den AMG-spesifikke grillen via motorpanseret, frontskjørtet og sidedesignen til hekken.

  Bildet viser eksteriørdesignen til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  Sportslig og elegant coupéprofil

  Bildet viser den sportslige og elegante coupéprofilen til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  Dynamikken og temperamentet er ikke til å overse: Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé fascinerer ved første øyekast – anført av den sportslige og elegante coupéprofilen med den spennende linjeføringen.

  AMG-typisk grill

  Bildet viser den AMG-spesifikke grillen til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  Et av de mest markante eksteriørelementene til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé er den AMG-typiske grillen: De vertikale ribbene i blank krom og den iøynefallende AMG-logoen signaliserer hva man kan forvente av et Mercedes-AMG eksteriør.

  Powerdomes

  Bildet viser powerdomes til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  Panseret, med sine brede, sterkt konturerte powerdomes, viser tydelig hvilke enorme krefter som skjuler seg i det indre av Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

 • Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

  Enda mer dynamikk, ytelse og lidenskap: Med Mercedes-AMG GLE 63 og GLE 63 S 4MATIC+ Coupé kan du velge mellom to spennende modellvarianter som uttrykker ambisjonene til AMG like stilfullt som ekstravagant. Kort sagt: Den sprekeste måten å kjøre SUV på.

  Bildet viser eksteriørdesignen til Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

  AMG frontskjørt

  Bildet viser AMG frontskjørt til Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

  Utvilsomt AMG Performance: Fronten i dynamisk jet wing-design med dekorelement og sportslige markante luftinntak strutter av selvtillit og viser ved første øyekast hva man står overfor – Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ og GLE 63 S 4MATIC+ Coupé.

  AMG hekkskjørt

  Bildet viser AMG hekkskjørt til Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

  En kraftfull avrunding er AMG hekkskjørtet med sportslig diffusor og dekorlist i sølvkrom som får hekken på GLE 63 4MATIC+ og GLE 63 S 4MATIC+ Coupé til å virke enda bredere og mer atletisk.

  AMG eksosanlegg

  Bildet viser AMG eksosanlegget til Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

  AMG eksosanlegget i hekken fremhever fokuset på ytelse ytterligere og understreker i tillegg modellenes sportslige karakter. De to kvadratiske doble enderørsdekslene i høyglanset krom er spesielt karakteristiske – på GLE 63 S 4MATIC+ Coupé har de dessuten umiskjennelige rifler.

Interiørdesign


Typisk AMG-interiør: Alt sitter som støpt.

Interiørdesign


Typisk AMG-interiør: Alt sitter som støpt.

 • Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

  Når du setter deg inn i Mercedes-AMG, ser du straks på de røde fargedetaljene at dette er et AMG-interiør. Fra de røde kontrastsømmene på setetrekkene til de røde bilbeltene.

  Bildet viser interiørdesignen til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  AMG Performance-ratt i nappaskinn

  Bildet viser AMG Performance-rattet i nappaskinn i Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  Den nye generasjonen AMG-ratt i nappaskinn har optimal ergonomi for sportslige kjøremanøvre. Rattene har en markant 3-eikedesign med flat bunn og er utstyrt med touch-control-knapper og aluminium girskiftehendler. Prikken over i-en er rattdekoren med den karismatiske "AMG"-logoen.

  AMG kombiinstrument

  Bildet viser AMG kombiinstrumentet til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  Brukergrensesnittet i kombiinstrumentet med sine høyoppløste display er fullstendig fornyet og utført i AMG-design. I tillegg kan innhold som RACETIMER, AMG Start-up menyen eller de fire forskjellige visningsstilene "Classic", "Sport", "Discreet" og AMG-spesifikk "Supersport" velges.

  AMG rattknapper

  Bildet viser AMG rattknappene i Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

  Det er ikke for ingenting at AMG Performance-rattene med AMG-rattknapper (tilleggsutstyr) minner om Formel 1-ratt. Med AMG-rattknappene gir du rattet en skikkelig sportslig utforming og får rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Rattknappene er ergonomiske i gripeområdet – slik beholder du alltid hendene på rattet. Og med den intuitive funksjonaliteten har du alltid blikket på veien.

 • Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

  Kupeen til Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé – uttrykk for en sterk drivkraft: lidenskapen for ytelse. AMG-spesifikke design- og utstyrselementer sørger for mer dynamikk og komfort som både kan ses og merkes. Enda sportsligere fremstår interiøret til S-modellen, med spesielle trekk som AMG-kjennere ser ved første øyekast.

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

  Interiørelementer i fint nappaskinn AMG

  Bildet viser interiøret til GLE 63 S 4MATIC+ Coupé med elementer i fint nappaskinn AMG.

  Eksklusiv luksus for sansene: Tallrike interiørelementer i fint nappaskinn AMG oppgraderer Mercedes-AMG GLE Coupé innvendig ned til minste detalj allerede i standardversjonen. Takket være et enda større utvalg av tilleggsutstyrsmaterialer og -farger er det nesten ingen grenser for individuelle ønsker.

  AMG seter for fører og forsetepassasjer

  Bildet viser AMG setene til Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

  AMG setene for fører og forsetepassasjer sørger for optimal sidestøtte og har AMG-spesifikk setegrafikk – med "AMG" emblem i forseteryggene. De er som standard holdt i svart fint nappaskinn AMG. Som tilleggsutstyr kan man velge mange andre attraktive AMG farge- og materialvarianter.

  Panoramasoltak

  Bildet viser panoramasoltaket til Mercedes-Benz GLE 63 / 63 S Coupé.

  Det gedigne panoramasoltaket (tilleggsutstyr) tilfører designen til Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé en unik frihet og ekstra eksklusivitet. Under kjøring åpner det dessuten for ekte Open-Air-Feeling og en behagelig lys atmosfære.

Spesialmodell


AMG Edition 55

Spesialmodell


AMG Edition 55

Bildet viser eksteriøret til Edition 55 av Mercedes-AMG GLE Coupé.
Bildet viser eksteriøret til Edition 55 av Mercedes-AMG GLE Coupé.
Bildet viser interiøret til Edition 55 av Mercedes-AMG GLE Coupé.

Ta del i feiringen av 55 år med Mercedes-AMG – med AMG Edition 55. En eksklusiv folie designet som AMG emblemet minner om merkets historie. Annet utstyr som 22 tommers AMG lettmetallfelger, et tanklokk i sølvkrom med "AMG" navnetrekk samt AMG dekorelementet i karbon fremhever individualiteten til spesialmodellen.

Elementer i eksteriøret:

 • Lakkering i obsidian black (197U) eller i MANUFAKTUR diamond white bright (799U)
 • AMG "Edition 55" folie, farge avhengig av valgt lakkfarge
 • AMG Nattpakke (P60)
 • 22 tommers smidde AMG felger, lakkert i matt titangrått og med glanspolert felghorn (RPI)
 • AMG tanklokk i sølvkrom med "AMG"-navnetrekk
 • AMG Indoor Car Cover (C52)

Elementer i interiøret:

 • AMG Performance-ratt i mikrofiber DINAMICA (L6G) med "Edition 55"-plakett og svart markering som viser rett frem-posisjon
 • Setetrekk i eksklusivt nappaskinn red pepper black med rød kontrastsøm (557A) eller nappaskinn red pepper black med rød kontrastsøm (857A), kun i forbindelse med Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+
 • AMG dekorelementer karbon matt (H77)
 • Gulvmatter for spesialmodell (U66) med vevet "Edition 55" navnetrekk og kontrastsøm i rødt
 • AMG terskellister med ""AMG""-navnetrekk, rød belysning (U45)
 • Memory-pakke (P64)

AMG utstyr


Bygg din Mercedes-AMG GLE Coupé.

AMG utstyr


Bygg din Mercedes-AMG GLE Coupé.

  Dekorpakke eksklusiv

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG GLE Coupé med Dekorpakke eksklusiv.

  Dekorpakken gir interiøret en individuell utstråling. Dekorelementer på rygglenene foran føyer seg sømløst inn i interiøret og danner spennende kontraster. Særlig baksetepassasjerene kan glede seg over enda større opplevd kvalitet.

  AMG Performance-eksosanlegg, regulerbart

  Bildet viser AMG Performance-eksosanlegg på Mercedes-AMG GLE Coupé.

  Det regulerbare AMG Performance-eksosanlegget byr på en spesiell lydopplevelse. Variabelt justerbare eksosspjeld gir deg muligheten til å forandre lyden fra bilen med et knappetrykk. Avhengig av kjøreprogrammet endres lydkarakteristikken fra dempet komfort til det maksimalt emosjonelle.

  AMG Nattpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG GLE Coupé med AMG Nattpakke.

  Med AMG Nattpakke er utvalgte eksteriørelementer utført i svart høyglans. Avhengig av den valgte lakkfargen får du da enten sterke kontraster eller flytende overganger. Enten du går for den iøynefallende eller den diskrete varianten, viser du i begge tilfeller at du har sansen for individuell og dynamisk design.

  AMG Performance-ratt i sort mikrofiber DINAMICA

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG GLE Coupé med AMG Performance-ratt i svart mikrofiber DINAMICA.

  Dette AMG-rattet er utført i mikrofiber DINAMICA – for perfekt grep og presis styring. Den AMG-typiske formen med flat bunn stammer fra motorsporten og understreker førerplassens sportslighet. Ergonomisk plasserte touch control-knapper byr på intuitiv betjeningskomfort og fremmer fokusert kjøring.

  Smidde 22 tommers AMG-felger i krysseikedesign

  Bildet viser smidde AMG-felger i krysseikedesign på Mercedes-AMG GLE Coupé.

  Smidde 22 tommers AMG-felger i krysseikedesign lakkert i svart matt med glanspolert ytterhorn og med 285/40 R22 på 10 J 22 ET55 foran, 325/35 R22 på 11,5 J x 22 ET53 bak

  AMG motordeksel i karbon

  Bildet viser AMG motordeksel karbon til Mercedes-AMG GLE Coupé.

  Motordekselet av førsteklasses ekte karbon understreker bilens ytelsespotensiale på en imponerende måte. Dekselet fremhever både det sportslige og den strukturelle plasseringen av motorkomponentene og utgjør et skikkelig blikkfang idet motorpanseret åpnes.

  Keramisk høyeffektivt AMG komposittbremsesystem

  Bildet viser AMG keramiske høyeffekts komposittbremser til Mercedes-AMG GLE Coupé.

  Det keramiske høyeffektive AMG komposittbremsesystemet (forakselen) er den pålitelige motvekten til den kraftfulle motoren i din AMG. Selv ved ekstreme belastninger gir det kort bremselengde, presis doserbarhet og maksimal utholdenhet. Dessuten veier det mindre enn standardbremsesystemet, noe som gir økt smidighet og dynamikk.

  Kun tilgjengelig for Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé.

  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med standardutstyr sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med standardutstyr sett bakfra.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé med standardutstyr.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke sett bakfra.
  Bildet viser fronten på Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke.
  Bildet viser hekken på Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med standardutstyr sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med standardutstyr sett bakfra.
  Bildet viser fronten til Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé med standardutstyr.
  Bildet viser hekken til Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé med standardutstyr.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke sett forfra.
  Bildet viser Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke sett bakfra.
  Bildet viser fronten på Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke.
  Bildet viser hekken på Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé med AMG Nattpakke.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret/interiøret til Mercedes-AMG GLE Coupé.

  • Standardutstyr til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • Standardutstyr til GLE 63 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret/interiøret til Mercedes-AMG GLE Coupé.

  • Standardutstyr til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • Standardutstyr til GLE 63 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt regulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem. 

  • Standardutstyr til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • Standardutstyr til GLE 63 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 63 S 4MATIC+ Coupé
  • Standardutstyr til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • Standardutstyr til GLE 63 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 53 4MATIC+ Coupé
  • AMG Nattpakke til GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

  Ytelse


  Velkommen til toppen av sportslighet.

  Ytelse


  Velkommen til toppen av sportslighet.
  • Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

   Den sterke 3,0 liters dobbeltmatede sekssylindrede rekkemotoren med turbo og elektrisk tilleggskompressor samt integrert startgenerator med et maksimalt dreiemoment på 520 Nm gir fremragende akselerasjon og mye kjøreglede i Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé. I tillegg sørger den spenstige firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC+ for direkte respons og situasjonstilpasset disponering av kreftene.

   Bildet viser firehjulsdriften til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+.

   3,0 liters sekssylindret rekkemotor

   Bildet viser den sekssylindrede 3,0 liters rekkemotoren til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

   Basisen for den AMG-karakteristiske kjøredynamikken er den elektrifiserte 3,0 liters dobbeltmatede motoren med turbo og elektrisk tilleggskompressor. Den sekssylindrede rekkemotoren yter 320 kW (435 hk)[1] og gir et maksimalt dreiemoment på 520 Nm. EQ Boost startgenerator leverer forbigående ytterligere 16 kW (22 hk) effekt og 250 Nm[1] dreiemoment og mater dessuten bilens 48 volts el-system.

   [1] Verdier for motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende versjon.

   AMG ACTIVE RIDE CONTROL

   Bildet viser AMG ACTIVE RIDE CONTROL på Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

   AMG ACTIVE RIDE CONTROL jevner ut krengebevegelser og gir optimal tverrdynamikk under inspirert kjøring. Resultatet: mer presisjon og smidighet samt typisk AMG kjøreopplevelse.

   AMG Performance 4MATIC+

   Bildet viser AMG Performance 4MATIC+ til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

   Den fleksible firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC+ har en AMG-spesifikk effektfordeling – for direkte respons og helvariabel momentfordeling mellom for- og bakaksel. Resultatet er at fremdriften holdes konstant, også under dynamisk kjøring i grenseområdet.

   AMG SPEEDSHIFT TCT 9G-girkasse

   Bildet viser AMG SPEEDSHIFT TCT 9G-girkassen til Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé.

   AMG SPEEDSHIFT TCT 9G-girkassen med ni gir leverer svært korte sjaltetider og mellomgassfunksjon ved nedgiring (avhengig av valgt kjøreprogram).

  • Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé og Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé

   GLE 63 4MATIC+ Coupé og GLE 63 S 4MATIC+ Coupé girer ikke bare opp visuelt. Perfekt samspill mellom motor og firehjulsdrift sørger for enda bedre akselerasjonsverdier og fremragende kjørestabilitet i begge modellene. Med AMG Driver’s Package åpner det seg grenseområder for sportslig kjøring.

   Bildet viser firehjulsdriften til Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupé.

   4,0 liters V8-biturbomotor

   Bildet viser den 4,0 liters V8-biturbomotoren til Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

   Den 4,0 liters V8-biturbomotoren og AMG Performance 4MATIC+ firehjulsdrift løfter Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé og S-modellvarianten opp på et helt nytt ytelsesnivå. Resultatet er en effekt på 420 kW eller 450 kW og et dreiemoment på inntil 750 Nm eller 850 Nm. Den integrerte startgeneratoren sørger ikke bare for ekstra skyv, men gjenvinner også energi. Et moderne 48 volts el-system er pålitelig strømleverandør, og tilleggskompressoren genererer dreiemoment like over tomgangsturtallet.

   AMG DYNAMICS

   Bildet viser valgskjermbildet for AMG DYNAMIC SELECT i Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

   Den intelligente styringselektronikken AMG DYNAMICS utgjør fundamentet for AMG DYNAMIC SELECT-kjøreprogrammene og sørger for en kjøreopplevelse med mange variasjonsmuligheter – fra moderat og sportslig til maksimalt dynamisk. Føreren velger enten ønsket forhåndskonfigurert program via AMG DYNAMIC SELECT bryteren eller konfigurerer oppsettet av kjøretøyet selv i programmet "Individual".

   AMG ACTIVE RIDE CONTROL

   Bildet viser AMG ACTIVE RIDE CONTROL på Mercedes-AMG GLE 63 / 63 S 4MATIC+ Coupé.

   Mercedes-AMG GLE 63-modellene har understellet AMG ACTIVE RIDE CONTROL som standardutstyr, og det utligner karosseriets bevegelser presist i enhver kjøresituasjon. Dermed kan kjøreegenskapene styres eksakt og svært direkte også i sportslige grenseområder. For å gi en unik kjøreopplevelse med garantert stor smidighet, nøytrale svingeegenskaper og optimalt veigrep.

  Se "Tekniske data/Motorsammenligning" for forbruks- og utslippsdata.