Tekniske data.

Se de viktigste dataene og faktaene om nye GLE Coupé.

BEMERK ang. tekniske data

Tekniske data/motorsammenligning er for tiden ikke tilgjengelig. Se i
konfiguratoren eller i bil- og utstyrsprislisten.  

Tekniske data/motorsammenligning er for tiden ikke tilgjengelig. Se i konfiguratoren eller i bil- og utstyrsprislisten.  

Plug-in hybrid


Opplev GLE Coupé med bensin- eller dieselmotor og plug-in hybridteknologi.

Plug-in hybrid


Opplev GLE Coupé med bensin- eller dieselmotor og plug-in hybridteknologi.

 • GLE 350 e

  Bildet viser eksteriøret på Mercedes-Benz GLE med plug-in hybridteknologi.

  GLE Coupé med bensinmotor og plug-in hybridteknologi drar fordel av teknologien fra tredje generasjon plug-in hybrider fra Mercedes-Benz og fascinerer med merkbare fremskritt når det gjelder elektrisk rekkevidde samt ytterligere tiltak for avslappende kjørekomfort. GLE 350 e Coupé kombinerer dynamikken til en kraftig elektromotor på 100 kW og kapasiteten til et betydelig større batteri med en effektiv firesylindret bensinmotor. Dette gir en samlet effekt på inntil 333 hk<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> og et samlet dreiemoment på inntil 700 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>.

  Dermed kan GLE Coupé for første gang oppnå en elektrisk rekkevidde på inntil 100 kilometer (WLTP), noe som bør øke andelen elektrisk kjøring uten lokale utslipp betydelig. Dette gjør bilen enda mer praktisk i hverdagen – i likhet med den helvariable firehjulsdriften med mulighet for energigjenvinning på alle fire hjul og tilgang til lading med integrert COMBO-ladekontakt. GLE har også praktiske fordeler som lang akselavstand, sjenerøse plassforhold og et bagasjerom som kan utnyttes perfekt til tross for batteriet.

 • GLE 350 de

  Bildet viser lading av Mercedes-Benz GLE Coupé med plug-in hybridteknologi.

  GLE Coupé med plug-in hybridteknologi setter en ny standard når det gjelder rekkevidde for elektrisk kjøring og avslappet kjørekomfort. Den kombinerer dynamikken til en kraftig elektromotor på 100 kW og kapasiteten til et betydelig større batteri med trekkraften og effektiviteten til en topp moderne firesylindret dieselmotor. Dette gir en samlet effekt på inntil 320 hk og et samlet dreiemoment på inntil 700 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>.

  Med en tilsvarende kjørestil kan man for første gang oppnå en elektrisk rekkevidde på inntil 100 kilometer (WLTP), noe som bør øke andelen elektrisk kjøring uten lokale utslipp betydelig. Dette gjør bilen enda mer praktisk i hverdagen – i likhet med den helvariable firehjulsdriften med mulighet for energigjenvinning på alle fire hjul og tilgang til lading med integrert COMBO-ladekontakt. GLE Coupé har i tillegg praktiske fordeler som lang akselavstand, sjenerøse plassforhold og et bagasjerom som kan utnyttes perfekt til tross for batteriet.

   

Si bil- og utstyrsprislisten eller i konfiguratoren for tekniske data.

Dimensjoner


Målene viser at GLE Coupé passer perfekt til deg.

Dimensjoner


Målene viser at GLE Coupé passer perfekt til deg.

Bildet viser dimensjonene til Mercedes-Benz GLE Coupé sett forfra.
Bildet viser dimensjonene til Mercedes-Benz GLE Coupé sett forfra.
Bildet viser dimensjonene til Mercedes-Benz GLE Coupé sett bakfra.
Bildet viser dimensjonene til Mercedes-Benz GLE Coupé sett fra siden.
Bildet viser dimensjonene til Mercedes-Benz GLE Coupé sett ovenfra.

Se "Tekniske data" for utslipps- og forbruksverdier.