Nye S 580 e med plug-in hybrid gjør det mulig å kjøre uten lokale utslipp når det er viktig, men også å dra nytte av den sedvanlige rekkevidden til forbrenningsmotoren. Og det hele kommer selvfølgelig i kombinasjon med det alltid tilgjengelige potensialet for maksimal dynamikk på det nivået du forventer av S-Klasse. Opplev kjørefølelsen med spontan, kraftig akselerasjon på den ene siden og nesten lydløs kjøring på den andre. Sistnevnte med en elektrisk rekkevidde på opptil 107 km.

Opptil

107 km

Elektrisk rekkevidde

0,7 l/100 km

Forbruk (ved blandet kjøring)<p>De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. Disse er "CO<sub>2</sub>-verdier i NEDC-syklusen" i henhold til § 2, 1. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.</p>

*Ladetiden tilsvarer 10–80 % fullading ved bruk av DC-hurtigladestasjon med tilførselsspenning på 400 V, strømstyrke minst 300 A.

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

Nye S-Klasse sedan plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Electric Driving Intelligence


Vi har tenkt lenger, slik at du kan kjøre lenger.

Nye S-Klasse sedan plug-in hybrid har mange intelligente systemer som lar deg kjøre på en energibesparende og forutseende måte.

Bildet illustrerer energiflyten under energigjenvinningen.

Energigjenvinning

Bildet viser bryteren til DYNAMIC SELECT for å bytte kjøreprogram.

Kjøreprogrammer

Bildet viser en kvinne med smarttelefonen i hånden og funksjonene til Mercedes me App.

Mercedes me connect

Bildet viser hvordan klimaregulering via Mercedes me App fungerer.

Klimaregulering

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

Lademuligheter


Fleksibel lading, uansett hvor du befinner deg.

  Lade hjemme

  Bildet viser en Mercedes-Benz wallbox.

  Lad din plug-in hybrid enkelt hjemme med Mercedes-Benz wallbox. Den gjør det enkelt å lade og bilen vil få tilbake til sin fulle elektriske rekkevidde innen svært kort tid.

  Lade underveis

  Bildet viser offentlige ladestasjoner fra IONITY.

  Takket være det voksende nettet av offentlige ladestasjoner kan du lade enkelt og fleksibelt underveis - det være seg i byen, på kjøpesentre eller langs hovedveier. Mercedes me Charge gir deg enkel tilgang til offentlige ladestasjoner fra ulike leverandører.

  Digitale tjenester

  Bildet viser Mercedes me App på en smarttelefon.

  Med fjernstyrte tjenester og navigasjonstjenester slår vi sammen mange nyttige tjenester til en pakke. Mercedes me App gir deg f.eks. muligheten til å klimatisere bilen din, og dermed redusere energibehovet betydelig mens du kjører. I tillegg kan du også administrere ladeinnstillingene når som helst. Data om batteriets ladenivå og resterende rekkevidde kan du enkelt sjekke med Mercedes me App. Du er alltid optimalt informert og kan legge ut på langtur med et minimum av stress.