V-Klasse.

Storbillimousin.

Produktet kan ha endret seg etter produksjonen av innholdet.

Bilkonsept


Bilkonsept.

Med Mercedes-Benz V-Klasse får familien en behagelig kjøretur, aktive fritidsentusiaster gis enda mer intense fritidsopplevelser og du kan hente og bringe passasjerer mer komfortabelt og stilsikkert enn noensinne.

Bilkonsept


Bilkonsept.

Med Mercedes-Benz V-Klasse får familien en behagelig kjøretur, aktive fritidsentusiaster gis enda mer intense fritidsopplevelser og du kan hente og bringe passasjerer mer komfortabelt og stilsikkert enn noensinne.

Beklager, enheten din støtter ikke denne funksjonen.

Beklager, enheten din støtter ikke denne funksjonen.

Prøv å snu enheten for å aktivere landskapsmodus. Eller bruk en enhet med høyere oppløsning.

Fullpakket med liv.

Der livet leker: Mercedes-Benz V-Klasse er med – og har alt med.
På bildet vises en familieutflukt med tre barn og far.
Lukk
Reklamesnutten for Mercedes-Benz V-Klasse er fullpakket med liv: Opplev den begivenhetsrike helgen til en familie.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Se igjen
For alle som tenker stort.
Mercedes-Benz V-Klasse har plassforhold som er til nytte i alle situasjoner livet kan by på. Enten du må finne plass til den besluttsomme rugbyspilleren med tilhørende utstyr, planlegger en sykkeltur eller surfeferie med familien: Med Mercedes-Benz V-Klasse er du rustet for nær sagt alle situasjoner – og et liv fullt av opplevelser.
På bildet vises Mercedes-Benz V-Klasse med åpen bakrute, der mor og datter laster inn bagasje.

Bringer familier trygt frem.

I Mercedes-Benz V-Klasse kan du reise sikkert, komfortabelt og eksklusivt.
Nærbilde fra siden av Mercedes-Benz V-Klasse med tre barn i baksetene og mor ved rattet.
Lukk
Rene fornøyelsen.
Veien til drømmenes mål går via V-Klasse. Det være seg på fjellet eller ved havet, med V-Klasse kan passasjerer og utstyr transporteres trygt og enkelt overalt. Til den neste turneringen i full mundur? Ikke noe problem. V-Klasse kan også brukes som mannskapsbuss. På familieferie med barna samt lekene og kosedyrene deres? I V-Klasse finner alle lekelystne en trivelig plass. Det fleksible romkonseptet byr på inntil 8 sitteplasser – og ekstra plass til bagasje.
På bildet vises romkonseptet til Mercedes-Benz V-Klasse sett ovenfra med plass til 8 personer.
Dynamisk kurvekjøring i en Mercedes-Benz V-Klasse i utstyrsversjonen AVANTGARDE med AVANTGARDE Sportspakke eksteriør.

Verdifull tid med familien: V-Klasse med to skyvedører.

Med sikkerhet de beste utsiktene.

Mercedes-Benz V-Klasse. Den kan du stole på.
På bildet vises en wakebrettseiler, som går på stranden med brettet under armen.
Lukk
Mye moro og høy sikkerhet.
På ukjente og krevende strekninger mot nye feriemål. På vindutsatte veier mot stranden. Eller tilfreds på hjemvei etter spennende aktiviteter – det er mange grunner til at nettopp V-Klasse er det riktige valget for familien. Med sine mange assistansesystemer kan V-Klasse hjelpe deg i de forskjelligste situasjoner. For eksempel hjelper sidevindassistenten, som er standardutstyr, deg med å holde stø kurs i kraftig sidevind. For i forbindelse med alle eventyr vil du gjerne være viss på at familien er i trygge hender.
Nærbilde av instrumentpanelet i Mercedes-Benz V-Klasse med aktivert sidevindassistent.
Så mye er sikkert.
I en Mercedes-Benz V-Klasse føler man seg godt ivaretatt. Det er ikke så merkelig, for et integrert sikkerhetskonsept med en rekke assistansesystemer kan hjelpe deg best mulig under kjøringen. Ett høydepunkt blant mange er Kjøreassistentpakken, en intelligent kombinasjon av fire assistanse- og sikkerhetssystemer som avlaster føreren og kan øke sikkerheten.
Nærbilde av instrumentpanelet i Mercedes-Benz V-Klasse med aktivert kjøreassistanse- og sikkerhetssystem.

Fører deg nærmere målene.

Mercedes-Benz V-Klasse. Den nye størrelsen innen næringsvirksomhet.
Nærbilde av kvinne bak rattet og en mann i passasjersetet foran i Mercedes-Benz V-Klasse.
Lukk
En skikkelig suksess.
Ikke bare for å komme i den rette stemningen til en kveldskonsert: V-Klasse vekker begeistring med sin ultimate surround-sound. Det perfekt samstemte forsterker- og høyttalersystemet fra Burmester® Burmester® surround-soundsystem fås som tilleggsutstyr til V-Klasse og V-Klasse AVANTGARDE og som standardutstyr til V-Klasse EXCLUSIVE. byr på lydopplevelser av ypperste klasse med sine 15 høyttalere. Og man trenger definitivt ikke å være symfonimusiker for å la seg fengsle av lydbildet. Og for at høylytt begeistring ikke skal gå utover kommunikasjonen i Mercedes-Benz V-Klasse, overføres det fører og forsetepassasjer sier forfra og bak via den integrerte mikrofonen – krystallklart og med forsterket talegjengivelse.
Nærbilde av Burmester® surround-soundsystemet i Mercedes-Benz V-Klasse.
For alle med yrket som livsstil.
Mennesker med uvanlige yrker ser ofte på det som et kall. De vet at suksess ikke følger klokken. Som medlem av et klassisk ensemble øver man for eksempel på dagtid, men har også lykkelige stunder etter solnedgang. Ikke minst når man sitter i en Mercedes-Benz V-Klasse. I stilfulle omgivelser får man frem alt som gjør kvelden spesiell: den feirede sopranen eller stjernemusikeren med sitt instrument.

Fremstår alltid som suveren.

For å lykkes med arbeidet er det til stor hjelp å kunne sette sin lit til reisefølget. Især med den eksklusive mobiliteten V-Klasse står for.
På bildet i kveldsatmosfære vises en kvinne idet hun stiger ut av skyvedøren på Mercedes-Benz V-Klasse.
Lukk
På det stemningsfulle nattbildet vises en Mercedes-Benz V-Klasse med åpen skyvedør.

Innbydende: Mercedes-Benz V-Klasse med 2 skyvedører.

Komfort og eleganse satt i system.
Like komfortabelt som man når sine mål med Mercedes-Benz V-Klasse, like elegant fungerer inn- og utlastingen: Bakruten som kan åpnes separat gir mulighet for mekanisk åpning og lukking – uavhengig av bakluken.
På bildet vises Mercedes-Benz V-Klasse med åpen bakrute.

Videre med stil, trygt i mål.

Mercedes-Benz V-Klasse. Et uttrykk for god smak.
Imponerende presentasjon av en Mercedes-Benz V-Klasse i utstyrsversjonen EXCLUSIVE.
Lukk
Kupeen til Mercedes-Benz V-Klasse i utstyrsversjonen EXCLUSIVE gir samme kvalitetsfølelse som en VIP-lounge.

Gjør kupeen til en VIP-lounge. Utstyrsversjonen EXCLUSIVE.

Eksklusiv ned til minste detalj.
De som gjør det bra jobbmessig, vil gjerne ha omgivelser som står i stil. Mercedes-Benz V-Klasse i utstyrsversjonen EXCLUSIVE imøtekommer dette kravet på en svært god måte: Her gis begrepet luksus en spennende nytolkning. I så henseende utgjør dekorelementene i børstet aluminium spesielle høydepunkter. Og panoramasoltaket har en verdifull tilleggsfunksjon: Inntrykkene fra de nærmeste omgivelsene kan påvirke de som sitter i bilen og være til inspirasjon. Et fascinerende eksempel på dette er kveldshimmelen med alle dens sjatteringer og fargespill.
På bildet vises Mercedes-Benz V-Klasse sett forfra og fra siden i fugleperspektiv.

Eventyr i vente.

Mercedes-Benz V-Klasse. Og veiene byr på mye liv.
Dynamisk kurvekjøring i en Mercedes-Benz V-Klasse med takboks og hekkmontert sykkelstativ med last – på vei mot nye eventyr.
Lukk
På bildet vises en Mercedes-Benz V-Klasse med hekkmontert sykkelstativ, som kan frakte inntil fire sykler ut på nye eventyr.

For eventyr på to hjul: Hekkmontert sykkelstativ for inntil fire sykler.

Boksen for alle anledninger.
De som legger ut på tur har gjerne noe å berette om – og å ta med seg. Med Mercedes-Benz takboks 400 er det ikke noe problem: Den rommer rundt 400 liter og kan frakte inntil 75 kg bagasje. Med den får man bokstavelig talt med seg det meste. Praktisk: Boksen monteres enkelt og sikkert på takrelingene, som på sin side er lette å feste på taket til Mercedes-Benz V-Klasse. Takboksen er med andre ord vellykket i alle henseender. Og som skapt for nye eventyr.
På bildet vises en Mercedes-Benz V-Klasse med takboks, som rommer inntil 400 liter til nye eventyr.
Always on the road.
Fortellingen om liv som beveges begynner idet de stiger inn i Mercedes-Benz V-Klasse. Og kan vare helt til solen går ned. Dette kan tilskrives nytte- og opplevelsesfaktoren V-Klasse gir som følge av størrelsen, variasjonsmulighetene og funksjonaliteten: Her er det plasser til alt fra løpsutstyr til et komplett konkurransesykkelsortiment – noe som vekker begeistring hos langt flere enn fremgangsrike triatleter. Samtidig ferdes man hele tiden avslappet og sikkert og kan alltid glede seg over nye erfaringer. For allerede bak neste sving kan nye eventyr vente.

Nå stadig nye mål.

Mercedes-Benz V-Klasse. Livet er proppfullt av opplevelser.
På bildet vises Mercedes-Benz V-Klasse på stranden og to kvinner i ferd med å laste inn racersyklene sine.
Lukk
Bedre å komme frem uthvilt.
Multimediesystem COMAND Online COMAND Online fås som tilleggsutstyr til V-Klasse og V-Klasse AVANTGARDE. For V-Klasse EXCLUSIVE inngår det i standardutstyret. For å kunne utnytte alle funksjonene til COMAND Online, trenger du en mobiltelefon med Bluetooth® eller en smarttelefon med nettilgang hjelper føreren å komme trygt og uthvilt frem til bestemmelsesstedet. Det raske navigasjonssystemet med harddisk gir mulighet for dynamisk veivisning i sanntid samtidig som det tar hensyn til aktuell trafikkinformasjon. COMAND Online viser disse dataene på en oversiktlig måte via topografiske 3D-kart. Ytterligere velvære ivaretas av COMAND Onlines underholdnings- og kommunikasjonsverktøy: nettleser, Central Media Display, integrert 80 GB harddisk og DVD-stasjon får en nesten til å glemme at man er på farten – og ikke hjemme i stuen.
Nærbilde av multimediesystemet COMAND Online med rask harddisknavigasjon.
Ekstra nyttig og verdifullt ved vanskelige vei- og kjøreforhold.
Med permanent firehjulsdrift 4MATIC[1] tar V-Klasse seg lettere frem ved vanskelige vei- og kjøreforhold. Firehjulsdriften øker kjøredynamikken og forbedrer kjøreegenskapene takket være ekstra godt veigrep. Kraften fordeles mellom for- og bakakselen i forholdet 45 : 55. På glatt underlag kan hjul som ikke har tilstrekkelig veigrep, bremses ned ved hjelp av det elektroniske antispinnsystemet 4ETS. Samtidig overføres drivmomentet til hjulene som har godt veigrep. Siden firehjulsdriften ikke forandrer høyden på bilen, kan du benytte alle vanlige garasjer, parkeringshus, parkeringskjellere og vaskeanlegg med V-Klasse også med 4MATIC.
Detaljbilde av 4MATIC-navnetrekket på Mercedes-Benz V-Klasse.
[1] Kan leveres som V 200 d 4MATIC, V 220 d 4MATIC og V 250 d 4MATIC som tilleggsutstyr, kun i forbindelse med automatgirkasse 7G-TRONIC PLUS. V 200 d 4MATIC med automatgirkasse 7G-TRONIC PLUS. Drivstofforbruk i tettbebyggelse/på landevei/ved blandet kjøring: 0,86/0,69/0,75 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 199 g/km; effektivitetsklasse: C. V 220 d 4MATIC med automatgirkasse 7G-TRONIC PLUS. Drivstofforbruk i tettbebyggelse/på landevei/ved blandet kjøring: 0,86/0,69/0,75 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 199 g/km; effektivitetsklasse: C. V 250 d 4MATIC med automatgirkasse 7G-TRONIC PLUS. Drivstofforbruk i tettbebyggelse/på landevei/ved blandet kjøring: 0,90/0,67/0,75 l/100 km; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 199 g/km; effektivitetsklasse: C. [*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
På snittbildet av Mercedes-Benz V-Klasse vises en variant med 2 enkeltseter og innlastet sykkel bak sett ovenfra.

Også for medreisende på hjul: den fleksible setekonfigurasjonen.

Blant vinnertyper.

Mercedes-Benz V-Klasse. Og livsopplevelsene gjør det stort.
På bildet vises to spreke damer på sykkeltrening og Mercedes-Benz V-Klasse foran en strandkulisse.
Lukk
Sebastian Kienle og Anja Beranek kjører også om kapp med Mercedes-Benz V-Klasse på racersykkelen sin, og Sebastian Kienle får også et pitstopp i videoen.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Se igjen
Utfordringer er en god motor.
De spreke IRONMAN-damene Anja Beranek og Kaisa Lehtonen har følgende innstilling: Jo mer krevende oppgaven er, desto mer intens blir erfaringen. Stillstand er ikke noe alternativ for dem. Mercedes-Benz V-Klasse passer utmerket til denne holdningen. Den hjelper sprekingene med å nå stadig nye mål og bryte grenser – som trofast følgesvenn i treningsperioder og under konkurranser. Den bidrar til at de fremstår som et fremgangsrikt team. Og de får leve ut triatlonlivsstilen både på og utenfor veien.
På bildet vises Anja Beranek og Kaisa Lehtonen i Mercedes-Benz V-Klasse.

V 220 d med automatgirkasse 7G-TRONIC PLUS. Drivstofforbruk i tettbebyggelse/på landevei/ved blandet kjøring: 0,73/0,64/0,68 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 179 g/km; effektivitetsklasse: B. [1][*]

V 250 d med automatgirkasse 7G-TRONIC PLUS. Drivstofforbruk i tettbebyggelse/på landevei/ved blandet kjøring: 0,71/0,66/0,68 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 179 g/km; effektivitetsklasse: B. [1][*]

[1] De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. Disse er "CO2-verdier i NEDC-syklusen" i henhold til § 2, 1. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Verdiene varierer med hvilket tilleggsutstyr som er valgt.[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Høydepunkter


Høydepunkter.

Opplev variasjonsmulighetene til V-Klasse.

Et allsidig interiørkonsept gjør Mercedes-Benz V-Klasse til en komfortabel storbillimousin med mangfoldige muligheter. Det sjenerøst utformede interiøret er eksemplarisk med hensyn til ergonomi, funksjonalitet og design.

Høydepunkter


Høydepunkter.

Opplev variasjonsmulighetene til V-Klasse.

Et allsidig interiørkonsept gjør Mercedes-Benz V-Klasse til en komfortabel storbillimousin med mangfoldige muligheter. Det sjenerøst utformede interiøret er eksemplarisk med hensyn til ergonomi, funksjonalitet og design.

På bildet vises førerplassen i Mercedes-Benz V-Klasse, som er fascinerende både å se, ta og sitte på.
Bildet viser førerplassen i Mercedes-Benz V-Klasse, som er fascinerende både å se, ta og sitte på

Velværerom.

En opplevelse for alle sanser – visuelt, berøringsmessig og ergonomisk. Eksklusive detaljer som mediedisplayet med en fin glassoverflate underbygger kvalitetsfølelsen.

På bildet vises den eksklusive førerplassen i Mercedes-Benz V-Klasse med gjennomtenkt design i et utvalg førsteklasses materialer.

Romslig førerplass.

Kupeen har en førerplass med gjennomtenkt design og førsteklasses materialer. PanoramasoltaketPanoramasoltaket leveres som tilleggsutstyr. Det er standardutstyr i V-Klasse EXCLUSIVE. skjemmer deg bort med enda mer lys og luft.

På bildet vises bakpartiet med fire komfortable enkeltseter og åpen skyvedør.

Et plassvidunder.

V-Klasse kan ta med inntil åtte personer og masse bagasje. Som standard er det plassert fire komfortable enkeltseter bak, som lett kan tas ut.

På bildet vises Mercedes-Benz V-klasse med åpen fører- og skyvedør.

Rom for fleksibilitet.

Praktisk når det er trangt: Skyvedøren på venstre side av bilen Skyvedøren på venstre side fås som tilleggsutstyr til V-Klasse og som standardutstyr til V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE.gir en ekstra tilkomstmulighet ved inn- og utlasting eller inn- og utstigning.

På bildet vises Mercedes-Benz V-Klasse i Cavansite blue med separat åpnet bakrute.

Imponerende lastekapasitet.

Mercedes-Benz V-Klasse byr på et intelligent interiørkonsept og mange ideer for enkel inn- og utlasting, f.eks. bakruten som kan åpnes separat.Bakrute som åpnes separat fås som tilleggsutstyr til V-Klasse og som standardutstyr til V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE.


Lær mer om hva vi mener med fleksibelt romkonsept.

V-Klasse er utviklet for livets gleder og utfordringer. Den beviser ekte storhet på innsiden med et fleksibelt romkonsept.


Lær mer om hva vi mener med fleksibelt romkonsept.

V-Klasse er utviklet for livets gleder og utfordringer. Den beviser ekte storhet på innsiden med et fleksibelt romkonsept.

Interiørkonsept


Det intelligente interiørkonseptet.

Aldri har plassutnyttelsen vært så fleksibel som i V-Klasse.

Interiørkonsept


Det intelligente interiørkonseptet.

Aldri har plassutnyttelsen vært så fleksibel som i V-Klasse.

På snittbildet av Mercedes-Benz V-Klasse vises de to 3-setersbenkene sett ovenfra.
På snittbildet av Mercedes-Benz V-Klasse vises en 3-seters benk og plass til bagasje og plasskrevende gjenstander sett ovenfra.
På snittbildet av Mercedes-Benz V-Klasse vises en variant med 2 enkeltseter og innlastet sykkel bak sett ovenfra.
På snittbildet av Mercedes-Benz V-Klasse vises det modulbaserte setekonseptet til Mercedes-Benz V-Klasse med enkeltseter og en 3-seters benk sett ovenfra.
På snittbildet av Mercedes-Benz V-Klasse vises vis-à-vis-posisjonen til baksetene og et klaffebord sett ovenfra.
På bildet vises Mercedes-Benz V-Klasse med åpen bakluke og bagasjenett som passasjerbeskyttelse.

Lengdeversjoner


Mercedes-Benz V-Klasse i tre ulike kjøretøylengder.

Skreddersydd for dine behov: V-Klasse i kjøretøylengdene kompakt, lang eller ekstra lang.

Lengdeversjoner


Mercedes-Benz V-Klasse i tre ulike kjøretøylengder.

Skreddersydd for dine behov: V-Klasse i kjøretøylengdene kompakt, lang eller ekstra lang.

 • Kompakt

  På bildet vises kompaktversjonen av Mercedes-Benz V-Klasse sett fra siden.

  Kjøretøylengde

  4,895 m

  Kjøretøyhøyde: 1,88 m. Går inn i så godt som alle parkeringshus.

  Bagasjeromsvolum

  610 l

  med maksimalt 8 sitteplasser.

 • Lang

  På bildet vises den lange versjonen av Mercedes-Benz V-Klasse sett fra siden.

  Kjøretøylengde

  5,14 m

  Kjøretøyhøyde: 1,88 m. Går inn i så godt som alle parkeringshus.

  Bagasjeromsvolum

  1030 l

  med maksimalt 8 sitteplasser.

 • Ekstra lang

  På bildet vises den ekstra lange versjonen av Mercedes-Benz V-Klasse sett fra siden.

  Kjøretøylengde

  5,37 m

  Kjøretøyhøyde: 1,88 m. Går inn i så godt som alle parkeringshus.

  Bagasjeromsvolum

  1410 l

  med maksimalt 8 sitteplasser.

V-Klasse som varebil


Vare-limousinen.

V-Klasse som varebil


Vare-limousinen.

Vare-limousinen V-Klasse.

På bildet vises nosk V-Klasse som varebil.

Vare-limousinen V-Klasse.

V-Klasse er også tilgjengelig som varebil. Luksuriøs og praktisk på én gang. Med kraftfull front og unike former. Et fleksibelt interiørkonsept og kjøreopplevelser i særklasse. Takket være intelligente assistanse- og sikkerhetssystemer, et innovativt multimediekonsept og en kraftfull motor under panseret setter V-Klasse nye standarder. Særlig om du velger AMG Line. Noe annet unikt er den overlegne komforten og lydisolasjonen, samt en interiørfinish som er sjelden å finne i yrkeslivet.

V-Klasse varebil. Varebilen for de aller mest kresne.

 

Komfort


Komfort.

Hightech for alle sanser.

Komfort


Komfort.

Hightech for alle sanser.

Nærbilde av nettbrettholderen i Mercedes-Benz V-Klasse.

Slik blir baksetebenken til en losje.

Klargjøring for underholdning og komfort.

Nærbilde av en høyttaler i Burmester® surround-soundsystem i Mercedes-Benz V-Klasse.

Konsertsal i bilen.

Burmester® surround-soundsystem.

Parkeringspakken med 360°-kamera hjelper føreren av Mercedes-Benz V-Klasse under letingen etter en parkeringsplass samt ved parkering og manøvrering.

Skaff deg bedre oversikt.

Parkeringspakke med 360°-kamera.

Detaljbilde av dørbetjeningsenheten til seteklimaanlegget for fører, forsetepassasjer og baksetepassasjerer.

Din mobile komfortsone.

Seteklimaanlegg for alle passasjerer.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Intelligente systemer for mer sikkerhet, komfort og konnektivitet.

En ledsager du kan stole fullt og helt på. V-Klasse assistanse- og sikkerhetssystemer hjelper deg i mange kjøresituasjoner og er med på å gjøre kjøreturen trygg og avslappende.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Intelligente systemer for mer sikkerhet, komfort og konnektivitet.

En ledsager du kan stole fullt og helt på. V-Klasse assistanse- og sikkerhetssystemer hjelper deg i mange kjøresituasjoner og er med på å gjøre kjøreturen trygg og avslappende.

Adaptiv bremseassistent.

Den adaptive bremseassistenten<p>Den adaptive bremseassistenten fås som tilleggsutstyr til V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE. Den inngår i Kjøreassistentpakke (tilleggsutstyr).</p> hjelper føreren med å holde avstand til forankjørende kjøretøy og varsler med et lydsignal ved fare for kollisjon.

Den adaptive bremseassistenten varsler visuelt hvis minsteavstanden til et forankjørende kjøretøy underskrides. Samtidig aktiverer systemet bremseassistenten BAS PRO, som øker bremsetrykket dersom føreren ikke bremser hardt nok.

LED Intelligent Light System.

LED Intelligent Light SystemLED Intelligent Light System fås som tilleggsutstyr til V-Klasse og som standardutstyr til V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE. tilpasser belysningen etter lys-, vei- og værforholdene. Det øker sikt og synlighet og avlaster føreren.

De adaptive frontlyktene kan automatisk tilpasse seg kjøresituasjonen. Fjernlysassistenten motvirker blending av møtende kjøretøy. Det aktive kurvelyset dreier lyktene med svingen, slik at veibanen blir vesentlig bedre opplyst.

Kjørefeltassistent.

KjørefeltassistentenKjørefeltassistenten fås som en del av Filholderpakke (tilleggsutstyr) eller Kjøreassistentpakke (tilleggsutstyr) til V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE. bidrar til å unngå ulykker som følge av at man forlater kjørefeltet. Avhengig av ønsket driftsmodus er kjørefeltassistenten aktiv fra og med en hastighet på ca. 60 km/t.

Et multifunksjonskamera gjenkjenner kjørefeltmarkeringene og overvåker om bilen holder seg innenfor kjørefeltet. Dersom bilen utilsiktet forlater kjørefeltet, varsler kjørefeltassistenten føreren med vibrasjoner i rattet når bilen krysser kjørefeltmarkeringen.

Aktiv avstandsassistent DISTRONIC.

Den radarbaserte aktive avstandsassistenten DISTRONIC<p>Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC fås som tilleggsutstyr til V-Klasse, V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE.</p> holder avstanden til forankjørende kjøretøy og hjelper føreren ved for eksempel rykkvis køkjøring.

Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC akselererer og bremser bilen automatisk med inntil halvparten av full bremseeffekt for å opprettholde sikker avstand til bilen foran. Hvis den oppdager at det er behov for kraftigere bremsing, aktiveres et støtvis akustisk varselsignal, og i tillegg tennes et varselsymbol.

Intelligente teknologier


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologier i detalj.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Intelligente teknologier


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologier i detalj.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør V-Klasse det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Mercedes-Benz V-Klasse med aktiv avstandsassistent DISTRONIC holder automatisk avstanden til det forankjørende kjøretøyet og hjelper føreren for eksempel ved kjøring på motorvei eller rykkvis køkjøring.

Aktiv avstandsassistent DISTRONIC

Bremseassistenten i Mercedes-Benz V-Klasse registrerer forankjørende kjøretøy og kan bidra til å unngå påkjørsler bakfra.

Adaptiv bremseassistent

Dynamisk kjøring med Mercedes-Benz V-Klasse. Sidevindassistenten kan hjelpe til med å holde stø kurs i kraftig sidevind.

Sidevindassistent

Filholderpakken i Mercedes-Benz V-Klasse sørger for mer sikkerhet ved å holde bilen innenfor kjørefeltet og ved filskift.

Filholderpakke

ATTENTION ASSIST kan registrere typiske tegn på tretthet og varsler føreren av Mercedes-Benz V-Klasse.

ATTENTION ASSIST

Mercedes-Benz V-Klasse med Kjøreassistentpakke bidrar til sikker kjøring og kan hjelpe til med å unngå ulykker.

Kjøreassistentpakke

Mercedes-Benz V-Klasse med blindsoneassistent kan bidra til å hindre ulykker ved skifte av kjørefelt, for eksempel på motorvei.

Blindsoneassistent

PRE-SAFE®-systemet kan registrere kritiske situasjoner på et tidlig tidspunkt og gi personene i bilen forebyggende beskyttelse.

PRE-SAFE®

Trafikkskiltassistenten hjelper føreren av Mercedes-Benz V-Klasse gjennom å vise fartsgrensene.

Trafikkskiltassistent

Parkeringspakken med ryggekamera hjelper føreren av Mercedes-Benz V-Klasse under letingen etter en parkeringsplass samt ved manøvreringen.

Parkeringspakke med ryggekamera

Parkeringspakken med 360°-kamera hjelper føreren av Mercedes-Benz V-Klasse under letingen etter en parkeringsplass samt ved parkering og manøvrering.

Parkeringspakke med 360°-kamera

Mercedes-Benz V-Klasse med LED Intelligent Light System tilpasser belysningen etter lys-, vei- og værforholdene.

LED Intelligent Light System

Konnektivitet


Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Konnektivitet


Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Opplev nettverkskoblingen mellom bilen og verden utenfor.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.

Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.

Bilder og filmer


Bilder og filmer Mercedes-Benz V-Klasse.

Bilder og filmer


Bilder og filmer Mercedes-Benz V-Klasse.

Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE sett fra siden med skyvedør på høyre side og en ekstra skyvedør til på venstre side.
Mercedes-Benz V-Klasse på familieutflukt i fjellene.
Nærbilde av Mercedes-Benz V-Klasse kjørende på en landevei på en solfylt dag.
Mercedes-Benz V-Klasse i brilliant silver i en nattlig atmosfære med åpen skyvedør på venstre side.
Sportslig førerplass i Mercedes-Benz V-Klasse. AMG Line med kombiinstrument med fargedisplay og dekorelementer i karbonoptikk.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE med dekorelementer i børstet aluminium og multifunksjonsratt i nappaskinn.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE med metalliclakk og panoramasoltak.
Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE med komfortbelysning og dekorelementer i treoptikk ibenholt.
Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE med AMG Line fremstår som sportslig og eksklusiv.
Mercedes-Benz V-Klasse med AMG Line har et sportslig og eksklusivt eksteriør.
Innvendig bilde av Mercedes-Benz V-Klasse. Den åpne skyvedøren og de behagelige baksetene innbyr til å bli med på tur.