C-Klasse sedan med EQ power.

Kultivert sportslighet.

Still nye krav. Og opplev enestående kjøreglede. C-Klasse sedan ladbar hybrid forener grenseløs kjøreglede med optimal effektivitet og enestående komfort. Bilens elmotor på 60 kW og 340 Nm sørger for ekstra skyv ved akselerasjon og en rekkevidde på inntil 31 kilometer ved bykjøring.

Strømforbruk for C-Klasse 350 e sedan i blandet testsyklus:

1,32-1,10 kWh/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ; drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,24-0,21 l/mil km<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 54-48 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.</p>.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

C-Klasse stasjonsvogn med EQ Power.

Mer frihet og fleksibilitet.

Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn med EQ Power gir deg mer frihet til å oppfylle dine ønsker – og en helt unik kjørefølelse. Plug-in hybrid-teknologien gir optimal energieffektivitet og imponerende dynamikk. Samtidig som C-Klasse er like praktisk i hverdagen som den alltid har vært - og i tillegg særdeles komfortabel. I forhold til andre ladbare hybrider har den et imponerende lastevolum på hele 350 liter som lett kan tilpasses dine personlige transportoppgaver. Gled deg til ekstra luksus: mer plass til ditt liv.

Strømforbruk for C-Klasse 350 e stasjonsvogn i blandet testsyklus:
1,38 - 1,17 kWh/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ; drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,24-0,21 l/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ;
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 55-49 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.</p>.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse sedan med EQ Power.

Symbol på kjørekomfort og kjøresikkerhet.

Den første E-Klasse modellen med ladbar hybrid-teknologi: E 350 e forener imponerende dynamiske kjøreytelser med lokalt utslippsfri kjøring. Med et drivsystem som består av en forbrenningsmotor og en elektromotor er den en pioner i sin klasse. Den avanserte Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologien avlaster føreren merkbart og sørger for en komfort og sikkerhet som er enestående for en sedan - og dermed helt typisk for E-Klasse.

Strømforbruk for E-Klasse 350 e i blandet testsyklus:
1,40-1,15 kWh/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ; drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,25-0,21 l/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ;
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 57-49 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.</p>.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

GLC SUV med EQ Power.

Den intelligente kombinasjonen av funksjonalitet og dynamikk.

GLC 350 e 4MATIC henter det beste ut av hvert drivverk: kraft, ro og ekstrem energieffektivitet. Drivsystemet kombinerer dynamisk kjøreglede med svært lavt drivstofforbruk og lokalt utslippsfri kjøring. Det rause plasstilbudet er dens styrke, ny Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologi sørger for en høy grad av sikkerhet. Uansett om du tar med familien ut på den store feriereisen eller bare på en liten kjøretur, kan du slappe av og nyte kjøreturen i GLC.

Strømforbruk for GLC 350 e 4MATIC i blandet testsyklus:
1,52 – 1,39 kWh/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ; drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,27-0,25 l/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ;

CO2-utslipp ved blandet kjøring: 64-59 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.</p>.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

GLC Coupé med EQ Power.

Så sportslig og energieffektiv kan din livsstil være.

Ladbar hybrid GLC 350 e 4MATIC Coupé kombinerer friskhet og beskjedent forbruk på et helt nytt nivå. Den fremstår som markant og ekspressiv coupé med solid skulderbredde og høy nedre vinduskant. På veien er den imponerende lettkjørt og dynamisk. Samtidig er GLC Coupé ekstremt praktisk i hverdagen med rause plassforhold og fleksibel bagasjeplass. En bil som skapt for deg.

Strømforbruk for GLC 350 e 4MATIC Coupé i blandet testsyklus:
1,52-1,39 kWh/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ; drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,27-0,25 l/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ;
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 64-59 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.</p>.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

GLE SUV med EQ Power.

Nyt frihetsfølelsen. Grenseløs frihet

Dynamikk. Handlekraft. Energieffektivitet. Den som har alle disse egenskapene, utstråler ro og selvsikkerhet. Om det er på eller utenfor fast veidekke. GLE er som skapt for alle som liker å stake ut sin egen kurs. Og som heller ikke går tradisjonelt til verks når det gjelder valg av drivsystem, men som på intelligent vis kombinerer elektromotorens og forbrenningsmotorens fordeler. Enten det er for å kjøre ekstra energieffektivt – eller for å få det lille ekstra dreiemomentet, boost-funksjonen, for eksempel ved forbikjøring.

Strømforbruk GLE 500 e 4MATIC i blandet testsyklus:
1,80-1,67 kWh/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ; drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,37-0,33 l/mil<p>Under reelle kjøreforhold kan det forekomme avvik i forhold til de sertifiserte standardverdiene. De reelle verdiene påvirkes av en rekke forskjellige faktorer, f.eks. personlig kjørestil og kjøreforhold.</p> ;
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 84-78 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§2 i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.</p>.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.