C-Klasse Cabriolet.

Enestående komfort ved kjøring med åpent tak.

Vær sportslig, fortrinnsvis under åpen himmel. Nye C-Klasse Cabriolet forlenger friluftssesongen til hele året. Med den ypperste komfort ved kjøring med åpent tak: kombinasjonen av automatisk vindskott samt hode- og nakkevarmer gjør deg uavhengig av vær og vind og bidrar til optimale treningsforhold.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse Cabriolet

Åpen for intens nytelse.

Komfort og luksus under åpen himmel: E-Klasse Cabriolet representerer i beste tradisjon åpne cabrioleter med klassisk stofftak. Den forener ren, klar design med det ypperste av moderne teknikk og generøs langkjøringskomfort for fire personer. Gled deg til sportslig kjøreglede i luksuriøse omgivelser under åpen himmel.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

S-Klasse Cabriolet.

Å kjøre åpen bil under åpen himmel er velvære for sansene.

Varm luft, velgjørende solskinn, uimotståelig mykt skinn og skinnende blank pianolakk. Den sansbare klarheten i designen. En kjøretur i S-Klasse Cabriolet er en fest for sansene. Mer komfortabelt, luksuriøst og intelligent kan du neppe ferdes under åpen himmel.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

SL.

Legendarisk sportsbiltradisjon.

SL – to bokstaver som får hjertet til å banke hardere. La deg rive med av bilens ikoniske design som er en hyllest til moderne luksus og sportslig kjøreglede under åpen himmel. Vi har ført den legendariske sportsligheten til SL dynamisk inn i nåtiden med tidsmessig understellsteknologi. Unik å kjøre og med maksimal sikkerhet og komfort. Opplev hver kjøretur som om det var den første, enten du cruiser avslappet gatelangs eller forserer krokete svinger på sportslig vis.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

SLC.

Gir gode vibrasjoner.

Ekspressiv design. Ekstreme ytelser. Heftig motorlyd Og et elektrohydraulisk betjent variotak som kan åpnes og lukkes på under 20 sekunder. SLC gir deg roadsterens kjøreglede, samtidig som du får coupeens praktiske dugelighet i hverdagen og høye støykomfort. Alt ligger til rette for en perfekt kjøreopplevelse. Og det er du som velger takten.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Mercedes-AMG GT Roadster.

I toppform.

Mercedes-AMG GT Roadster kombinerer ekte AMG Driving Performance og grenseløs kjøreglede under åpen himmel. Med proporsjonene til en klassisk sportsbil og den nye AMG panamericana-grillen treffer den midt i hjertet. Det lekre interiøret formidler ekte motorsportatmosfære. Og når stofftaket åpner seg på bare elleve ørsmå sekunder, opplever du den rå, ufiltrerte kraften fra V8-eren med alle sanser. En bedre grunn til å kjøre med åpent tak finnes ikke.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.