S-Klasse sedan

En ny form for businesskomfort.

S-Klasse sedan står for effektivitet og komfort Den har det som skal til for at alle om bord skal føle seg vel både i kropp og sjel. Med komfortsystemer som virker vitaliserende eller avspennende. Og assistansesystemer som sørger for forbilledlig sikkerhet og avlaster føreren mer effektivt enn noensinne.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

S-Klasse Coupé.

Design som tar pusten fra deg.

S-Klasse Coupé setter standarder i segmentet for luksuscoupeer. Nyeste generasjon av denne drømmebilen begeistrer med et fascinerende kraftfullt ytre og en stilsikker, umiskjennelig design i den luksuriøse kupeen.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

S-Klasse Cabriolet.

Å kjøre åpen bil under åpen himmel er velvære for sansene.

Varm luft, velgjørende solskinn, uimotståelig mykt skinn og skinnende blank pianolakk. Den sansbare klarheten i designen. En kjøretur i S-Klasse Cabriolet er en fest for sansene. Mer komfortabelt, luksuriøst og intelligent kan du neppe ferdes under åpen himmel.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Mercedes-Maybach S-Klasse sedan.

Det ypperste av luksuriøs automobilitet.

Mercedes-Maybach S-Klasse sedan forener tradisjonell eleganse med maksimal luksus. Den imponerende fremtoningen understreker dette premisset fra ethvert perspektiv. I kupeen opplever du en sjenerøs romfølelse og en arkitektur som fungerer like fullt som multifunksjonell arbeidsplass og eksklusiv salong. Utstyrt med all tenkelig komfort som du som reisende på første klasse kan forvente. De mest moderne assistansesystemene sørger for at føreren får fremragende støtte underveis.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.