Nye A-Klasse sedan.

Første A-Klasse i 3-box design.

Allerede som barn tegnet vi biler med såkalt 3-box design. Med nye A-Klasse sedan har vi igjen dette i tankene. Silhuetten er svært dynamisk og samtidig tidløs elegant. Nye A-Klasse sedan med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) og sportslig 3-box design.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Nye A-Klasse.

Hei Mercedes.

Du kjenner følelsen? Du treffer et menneske og føler at du allerede har kjent vedkommende i en evighet. Slik er det også med nye A-Klasse. Dere tilbringer et par dager sammen ute på veien, så kjenner den til dine særegenheter og luner og hva du liker best og hva du slett ikke vil ha noe av. Nesten bedre enn du selv gjør. Nye A-Klasse og du blir plutselig ett. For at du alltid skal kunne være slik du er.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Nye C-Klasse sedan.

Klassisk sedan, i inspirerende dynamisk fortolkning.

Det dreier seg ikke om å være bedre enn andre. Det dreier seg om å bli bedre selv. Det er det som teller. I sport og ute på veien. C-Klasse er berømt for sine perfekte proporsjoner, for komforten, kvaliteten og drivverket - energien til å overgå seg selv hver eneste dag og på hver eneste kjøretur, alltid.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse sedan

Symbol på kjørekomfort og kjøresikkerhet.

E-Klasse sedan er et overbevisende resultat av designfilosofien til Mercedes-Benz. Mer enn noen annen sedan i premiumsegmentet kan den skilte med en kombinasjon av moderne stil og sportslig karakter. Den avanserte Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologien avlaster føreren merkbart og sørger for en komfort og sikkerhet som er enestående for en sedan – og dermed helt typisk for en E-Klasse.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

S-Klasse sedan

En ny form for businesskomfort.

S-Klasse sedan står for effektivitet og komfort Den har det som skal til for at alle om bord skal føle seg vel både i kropp og sjel. Med komfortsystemer som virker vitaliserende eller avspennende. Og assistansesystemer som sørger for forbilledlig sikkerhet og avlaster føreren mer effektivt enn noensinne.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Mercedes-Maybach S-Klasse sedan.

Det ypperste av luksuriøs automobilitet.

Mercedes-Maybach S-Klasse sedan forener tradisjonell eleganse med maksimal luksus. Den imponerende fremtoningen understreker dette premisset fra ethvert perspektiv. I kupeen opplever du en sjenerøs romfølelse og en arkitektur som fungerer like fullt som multifunksjonell arbeidsplass og eksklusiv salong. Utstyrt med all tenkelig komfort som du som reisende på første klasse kan forvente. De mest moderne assistansesystemene sørger for at føreren får fremragende støtte underveis.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.