Nye G-Klasse.

Sterkere enn tiden

For lenge siden utviklet ingeniører i Graz en helt ny type DNA. Dette var DNA-et til en terrengbil som var ikonisk, robust og særdeles hardfør. Ingeniørene konstruerte deler som fortsatt den dag i dag fungerer på akkurat samme måte, komponenter som i løpet av flere generasjoner har skapt sin egen identitet. Men den som tror at nye G-Klasse kun trives ute i terrenget, tar kraftig feil. Ute på veien skjønner du raskt at offroaderen er kompromissløs også på asfalt. Dynamikk og komfort er hevet til et helt nytt nivå, og kjøregleden er like stor som når du kjører ute i terrenget.

Kjøpspris fra fabrikk inkl. % mva.

GLA.

Den mest sportslige offroaderen i sin klasse

Slå inn på nye veier, til et nytt terreng, kjør der få har kjørt før deg. Nye GLA er en ekte offroader som pirrer nysgjerrighet og eventyrlyst. Det dynamiske designet utstråler dessuten mye fremdriftsvilje, nesten på linje med en sportscoupé. Det gjør GLA til en rendyrket crossover. Byen er dens naturlig terreng. Derfra legger den ut på de eventyr du måtte ønske. Du vil stortrives i GLA.

Kjøpspris fra fabrikk inkl. % mva.

Nye GLC

En sterk karakter med helt nye fasetter.

Nye GLC fremstår mer intelligent, dynamisk og suveren enn noen gang. Med et moderne betjeningssystem som blir bedre kjent med deg for hver dag. Med enda sterkere SUV-design. Og med komfort- og sikkerhetssystemer som tar bedre hånd om deg enn noen gang før.

Kjøpspris fra fabrikk inkl. % mva.

GLE.

All kinds of strength.

Med et hydraulisk high-end understell (tilvalg) og det revolusjonerende MBUX (Mercedes-Benz User Experience) gir nye GLE et nytt bilde av hva en SUV er. Mer intelligent, oppmerksom og hensynsfull enn noen gang.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Nye GLS

All kinds of strength.

Nye GLS bærer S-en i navnet med stolthet. Som ingen annen kombinerer den suvereniteten til en SUV med de indre verdiene til en S-Klasse. Sett deg inn opplev gedigen luksus, komfort som kjennes, og eksemplarisk sikkerhet på et helt nytt nivå.

Kjøpspris fra fabrikk inkl. % mva.