Klar for spennende dager. Og netter.

Finn veien ut av rutinene og oppdag nye ruter. Nyt uavhengighet i stor skala med V-Klasse og Marco Polo.

V-Klasse og Marco Polo


Fullpakket med enda mer liv.

V-Klasse og Marco Polo


Fullpakket med enda mer liv.

Marco Polo Outdoor
Mercedes-Benz V-Klasse og Marco Polo: Fullpakket med enda mer liv
Se igjen

I helgene er det rom for mer. V-Klasse og Marco Polo tar med fritidsglede på turen; spektakulære reisemål er ingen hindring.

Et eventyr i stort format.

En kjøretur med V-Klasse.

Et eventyr i stort format.

Hele tiden på sporet av et eventyr – det være seg i storbyjungelen eller ute i den frie natur. For V-Klasse har nok plass til både venner og familie. Det er ikke bare den romslige kupeen et bevis på, men også det stilige og grandiose eksteriøret. Virkelig et syn blant storbillimousiner. Og siden en ny erfaringkan være i vente like bak neste sving, overbeviser V-Klasse med effektiv kjøreglede og smidig sportslighet for inntil åtte passasjerer. Slik blir livet til en opplevelse.

Neste stopp: skjønnhetssøvn.

En kjøretur med Marco Polo.

Neste stopp: skjønnhetssøvn.

Den stilige oppgraderingen for spontane fritidseventyr: Marco Polo. For selv etter en opplevelsesrik dag er det ikke lenge bobilen stopper opp. I en håndvending tilbyr den inntil fire personer en komfortabel soveplass og skaper umiddelbart en trivelig atmosfære med utstyr av høy kvalitet. Da er det ikke bare campingtaket som åpner seg, men også eventyrhjertet. I Marco Polo møtes gjennomtenkt interiør og ubegrenset frihetsånd og ansporer til nye eventyr med førsteklasses personbilkomfort. Så smakfull kan uavhengighet være.