The World of Driving Performance.

One Attitude. Your Choice.

Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 1,7–0,69 l/mil| CO2-utslipp ved blandet kjøring: 397–162 g/km | Utslippsinformasjon<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§ 2 nr. 5, 6, 6a i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Verdiene varierer med felgene/dekkene.</p>

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, fart og presisjon er hverdagen hos AMG Driving Academy. Det nye arrangementsprogrammet har alt som skal til for å inspirere motorsportsentusiaster. Du kan glede deg over varierte kursopplegg og livsstilarrangementer med fascinerende biler på spennende steder.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, fart og presisjon er hverdagen hos AMG Driving Academy. Det nye arrangementsprogrammet har alt som skal til for å inspirere motorsportsentusiaster. Du kan glede deg over varierte kursopplegg og livsstilarrangementer med fascinerende biler på spennende steder.

Bildet viser en fører som går mot sin Mercedes-AMG GT S.
Bildet viser ni deltakere på AMG Driving Academy.
Bildet gir et inntrykk av arrangementet "AMG Winter Sporting".
Bildet viser deltakere på AMG Driving Academy i bilen.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Se igjen

AMG Driving Academy byr på mer enn en reise eller et arrangement. Du blir medlem av den raskeste familien i verden – et fellesskap av likesinnede der du kan dele erfaringer og dyrke din lidenskap for Performance-biler.

På samme måte som for våre Performance-biler, legger vi maksimal vekt på sikkerhet for alle deltakere på arrangementene. Vi har dessuten sertifisert klimanøytralisering av våre kjørearrangementer, for å beskytte også kommende generasjoner.

Mercedes-AMG GT S: drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,96–0,94 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 224–219 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§ 2 nr. 5, 6, 6a i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Verdiene varierer med felgene/dekkene.</p>

AMG Private Lounge.

Bildet gir et førsteinntrykk av felleskapsfølelsen i AMG Private Lounge.

AMG Private Lounge.

Bli medlem av AMG Private Lounge – vårt nettsamfunn for AMG-førere som vet å verdsette håndverksmessig presisjon og ytelse i ekstraklassen fra Mercedes‑AMG.

Som medlem nyter man godt av innside-informasjon, nyheter og gode tilbud. Bli kjent med andre AMG-entusiaster og opplev merket AMG sammen med likesinnede.

Customer Racing.

Bildet viser Mercedes-AMG GT4 på racerbanen.
Bildet viser en deltaker i AMG Customer Racing.

Customer Racing.

I tillegg til Formel 1 og den tyske bilsportserien DTM har også det verdensomspennende Customer Racing-konseptet i flere år bidratt til Mercedes-AMG Motorsports suksess på racerbanen.

Dette er et omfattende konsept for kundesport, som – i likhet med bilene – er under konstant videreutvikling. Ved hjelp av rask og profesjonell støtte av lagene samt teknikk, kunnskap og arbeidskraft er målet å oppnå felles suksess.

Omvisning på fabrikken


Omvisning på fabrikken.

På fabrikken vår i Affalterbach.

Omvisning på fabrikken


Omvisning på fabrikken.

På fabrikken vår i Affalterbach.

 • Oversikt

  Bildet viser Mercedes-AMG Studio i Affalterbach.
  Bildet gir et inntrykk av Mercedes-AMG Performance Studio.

  Det er ikke noe sted den enestående spiriten til Mercedes-AMG oppleves så intenst som under en omvisning på fabrikken i Affalterbach. Dyktige guider leder deg gjennom fabrikkens indre og lar deg oppleve Mercedes-AMG på nært hold.

  Under omvisningen er vi innom følgende avdelinger:

  • Kundesenteret: Her presenterer vi nye modeller og forklarer hva som er typisk for Mercedes-AMG.
  • AMG Performance Studio: Opplev hvordan bilene får et individuelt preg og bildrømmer blir til virkelighet.
  • Motoravdelingen: Bli med når våre mekanikere monterer en AMG V8-motor etter prinsippet "one man – one engine".

  Mercedes-AMG GT S drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,96–0,94 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 224–219 g/km.19<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§ 2 nr. 5, 6, 6a i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Verdiene varierer med felgene/dekkene.</p>
  Mercedes-AMG A 45: drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,73–0,69 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 171–162 g/km<p>De angitte verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer (§ 2 nr. 5, 6, 6a i Forskrift om energimerking mv. av nye personbiler i gjeldende utgave). Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Verdiene varierer med felgene/dekkene.</p>

 • Informasjon

  Bildet gir et inntrykk av motoravdelingen hos Mercedes-AMG.

  Omvisning på fabrikk mandag-fredag kl. 08.00-16.00. Omvisningen tar halvannen til to timer. Kontakt din forhandler for nærmere informasjon.