Hjelper deg å nå målene: eVito elektrisk varebil.

Kjør inn i den elektriske fremtiden.

Bestill nye eVito nå

Velg grønt – bidra til en renere verden, og spar penger på veien

Du er alltid klar til å gjøre en innsats. Du elsker nye utfordringer og jobber målbevisst. Da er eVito som skapt for deg. For eVito er en solid støttespiller som hjelper deg til å nå dine mål – både i forretningsregnskapet og i miljøregnskapet. Den er like eksemplarisk når det gjelder driftsøkonomi og kvalitet som når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. En varebil fra en ekte ekspert på nyttekjøretøy.

eVito har en rekkevidde på opptil 15 mil etter WLTP-målemetoden. Det er mer enn nok når du hovedsakelig kjører i byen og bruker eVito til planlagte ruter som ofte gjentas.
Med 3 kjøreprogrammer og 4 gjenvinningsnivåer kan du optimalisere strømforbruket og dermed rekkevidden til eVito.

Et tett nettverk av Mercedes-Benz forhandlere står til tjeneste med et omfattende servicetilbud som sørger for at din eVito bevarer sin verdi og pålitelighet i lang tid fremover. Når det gjelder vedlikehold og reparasjon, anbefaler vi at du bruker et Mercedes-Benz verksted. De kjenner bilen din best. På den måten er du sikret at din eVito forblir din trygge partner i lang tid fremover.

Mercedes-Benz.  Kvalitet i arbeid.

Høydepunkter.

  1. Rekkevidde
  2. Driftsøkonomi
  3. Sikkerhet
  4. Fleksibilitet
Mer enn tilstrekkelig

eVito blir raskt din høyt verdsatte partner. Derfor gjør vi alt for at forholdet skal bli langvarig og stabilt.

eVito har en rekkevidde på opptil 15 mil etter WLTP-målemetoden. Det er mer enn nok når du hovedsakelig kjører i byen og bruker eVito til planlagte ruter som ofte gjentas.Med 3 kjøreprogrammer og 4 gjenvinningsnivåer kan du optimalisere strømforbruket og dermed rekkevidden til eVito.

Batterikapasiteten er 41 kWh, og batteriet kan lades fra 0 til 100 % på cirka 6 timer.
(Forutsetter uttak på minimum 7,2kW).

En ting er sikkert: Med eVito bestemmer du deg for en bil som du kan stole på. Et kjøretøy  som hjelper deg med arbeidsoppgavene dine overalt.
For oss er slagordet "Mercedes-Benz Varebil. Kvalitet i arbeid." mer enn bare et motto. Det er et løfte.

Spar kostnader.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Derfor er eVito utstyrt med alt som skal til for å sikre din virksomhet en bærekraftig driftsøkonomi.
Strøm er generelt billigere enn drivstoff. I tillegg er det intelligente drivsystemet i eVito svært effektiv. For eksempel lades batteriet mens du kjører nedover, slik at energi ikke går tapt i form av varme når du trykker på bremsen. Elektriske kjøretøy drar fordel av lavere avgifter og oppmuntres av støtteordninger for elektrisk mobilitet.
Kort sagt: Den fremragende produktkvaliteten er den beste forutsetningen for å kunne holde et lavt budsjett for service og reparasjonskostnader. Og for at eVito skal være i toppform også etter mange års innsats, har vi gitt den en fremragende korrosjonsbeskyttelse med på veien, blant annet et fullforsinket karosseri.

Nå målet ditt med sikker margin. Med fullt fokus på sikkerhet – under all kjøring.

eVito har bestått de samme kjøretøys- og kollisjonstestene som Vito med forbrenningsmotor. Den tilfredsstiller alle sikkerhetskravene på Mercedes-Benz’ eksemplariske nivå.

En lydgenerator produserer et hørbart signal ved hastigheter fra 0 til 35 km/t. Dette gjør at stillegående eVito også oppdages av fotgjengere og syklister ved lave hastigheter, for eksempel i områder med lite trafikk.

Rommer mye. Et lasterom like mangfold som transportoppgavene.

I eVito er det plass til alt som må være med. Og med sine 3200 kg totalvekt og en nyttelast på inntil 1073 kg (varebil) og en lasteromslengde på inntil 3 m laster den hvor mye det skal være. Men det er ikke alt. Med 2 kjøretøylengder, et fleksibelt sikringssystem og praktiske skilleveggløsninger byr den på allsidige variasjonsmuligheter og spesialiseringer som legger forholdene til rette for dine profesjonelle transportløsninger.

eVito er tilgjengelig i to lengder med ekstra lasterom.

Lang:
Lasterom: 6 m³
Nyttelast: 1073 kg

Ekstra lang:
Lasterom: 6,6 m³
Nyttelast: 1048 kg

Høyspenningsbatteriet befinner seg under kjøretøyets gulv, slik at det ikke påvirker volumet til laste- og førerrommet.

Karosseri.

Kjøretøylengde
Lang
Ekstra lang
Lasteflate
Lasteromsvolum
Lasteromslengde
 Maks. nyttelast
4,38 m²
6,0 m3
2831 mm
1073 kg
4,76 m²
6,6 m3
3061 mm
1048 kg

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO1 er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.

Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

1

Mercedes PRO er tilgjengelig i enkelte europeiske land. Du får mer utførlig informasjon hos din Mercedes-Benz forhandler.

[*]Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.