Vito Tourer næring | Mercedes-Benz Varebil

Vito Tourer – like mangfoldig som passasjerene.

Får fart på virksomheten.

Konfigurer nå

Ekspert på profesjonell persontransport.

Vito Tourer kan transportere inntil 8 personer pluss fører. Den mellomstore varebilen med stjerne byr imidlertid på mye mer: Drivsystemene med lavt forbruk bidrar til et godt økonomisk resultat for hver kilometer. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret med teknisk gjennomprøvde førerassistansesystemer på et forbilledlig nivå. På et høyt teknologisk nivå ligger også de tre audiosystemene (tilvalg) og konnektivitetsløsningene til Mercedes PRO, som gir deg tilgang til den digitale verden i din Vito.

Høydepunkter.

  1. Sikkerhet
  2. Driftsøkonomi
  3. Konnektivitet
Nå målet med sikker margin.

Alle kan dra nytte av de eksemplariske sikkerhets- og førerassistansesystemene i Vito Tourer – passasjerene dine, du selv og også andre trafikanter. I sikkerhetsutstyret som er standard inngår blant annet sidevindassistent og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST. I tillegg kommer kollisjonsputer og beltevarsler for fører og forsetepassasjer. Sidekollisjonsputer og vinduskollisjonsputer leveres som tilleggsutstyr. Om ønskelig kan du få støtte fra den aktive bremseassistenten og den aktive avstandsassistenten DISTRONIC samt kjørefelt- og blindsoneassistenten.

Økonomisk hele veien.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Blant alle dieselmotorene til Vito Tourer vil du garantert finne en økonomisk løsning for dine arbeidsoppgaver. Påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz sørger for at din Vito Tourer alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km.

Hold deg på nett ute på veien også.

Med Vito tar du simpelthen den digitale verdenen med deg! Audiosystemene (tilvalg) har håndfrisett samt musikkstrømming via Bluetooth® og gjør det til dels mulig å integrere smarttelefoner. Dermed kan arbeidet utføres mest mulig effektivt og bekvemt – også takket være den enkle betjeningen.
Det stadig økende antallet Mercedes PRO konnektivitetstjenester hjelper deg med å takle oppgaver enklere og mer effektivt. Det omfattende tilbudet av tilvalg strekker seg fra flåtekommunikasjon og billogistikk til Mercedes-Benz nødanropssystem.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart på virksomheten.

Finn den passende løsningen for din Vito.

Elektriske varebiler fra Mercedes-Benz: praktiske i hverdagen, økonomiske og bransjespesifikke.

Opplev Vito Tourer også med el-drift.

Her kan du nyte arbeidet.

Vito Mixto
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).