Vito Tourer næring | Mercedes-Benz varebil

Vito Tourer – like mangfoldig som passasjerene.

Får fart på virksomheten.

Konfigurer nå

Ekspert på profesjonell persontransport.

Vito Tourer kan transportere inntil 8 personer pluss fører. Den mellomstore varebilen med stjerne byr imidlertid på mye mer: Drivsystemene med lavt forbruk bidrar til et godt økonomisk resultat for hver kilometer. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret med teknisk gjennomprøvde førerassistansesystemer på et meget høyt nivå. På et høyt nivå ligger også de tre lydsystemene (tilleggsutstyr) og de digitale tilleggsfunksjonene fra Mercedes-Benz som gir deg tilgang til den digitale verden i din Vito.

Høydepunkter.

  1. Sikkerhet
  2. Driftsøkonomi
  3. Konnektivitet
Nå målet med sikker margin.

Alle kan dra nytte av de eksemplariske sikkerhets- og førerassistansesystemene i Vito Tourer – passasjerene dine, du selv og også andre trafikanter. I sikkerhetsutstyret som er standard, inngår blant annet sidevindassistent og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST. I tillegg kommer kollisjonsputer og beltevarsler for fører og forsetepassasjer. Sidekollisjonsputer og vinduskollisjonsputer leveres som tilleggsutstyr. Om ønskelig kan du få støtte fra den aktive bremseassistenten og den aktive avstandsassistenten DISTRONIC samt kjørefelt- og blindsoneassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Opplev et driftsøkonomisk under.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Blant de fire dieselmotorene til Vito Tourer vil du garantert finne en økonomisk løsning for dine transportoppgaver. Påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz sørger for at din Vito Tourer alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km.

Hold deg på nett ute på veien også.

Med Vito tar du simpelthen den digitale verdenen med deg! Lydsystemene (tilleggsutstyr) har håndfrisett samt musikkstrømming via Bluetooth® og gjør det til dels mulig å integrere smarttelefoner. Dermed kan arbeidet utføres mest mulig effektivt og bekvemt – også takket være den enkle betjeningen.

De digitale tilleggsfunksjonene hjelper deg å takle oppgaver enklere og mer effektivt. Det omfattende tilleggsutstyret gjør at du og bedriften din alltid er koblet til bilen, uansett hvor den måtte befinne seg.

Her kan du nyte arbeidet.

Vito Tourer

Elektriske varebiler fra Mercedes-Benz: praktiske i hverdagen, økonomiske og helelektriske.

Opplev Vito Tourer også med el-drift.

Opplev Vito Tourer nå.

Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Få vite mer
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).