Vito Tourer privat | Mercedes-Benz varebil

Vito Tourer. Får fart på familien.

Rom for gode ideer.

Konfigurer nå

Gir rom for nye muligheter – i hverdag og fritid.

Vito Tourer har plass til inntil åtte personer pluss fører, gjør hverdagen enklere og gir rom for nye muligheter i fritiden. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret på et meget høyt nivå. De kraftige motorene til Vito Tourer ligger også på et høyt teknologisk nivå. Dersom du bestiller en av de to designpakkene Vito Line SPORT eller Sportspakke eksteriør, vil du erfare hvor sportslig den oppfører seg. De tre lydsystemene (tilleggsutstyr) og de digitale tilleggsfunksjonene fra Mercedes-Benz gir deg tilgang til den digitale verden i din Vito.

Høydepunkter.

  1. Sikkerhet
  2. Driftsøkonomi
  3. Konnektivitet
Din spesialist for fremragende sikkerhet.

For din egen og passasjerenes sikkerhet bør du ta imot hjelp fra en spesialist. I sikkerhetsutstyret som er standard i Vito Tourer inngår blant annet sidevindassistent og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST. I tillegg kommer kollisjonsputer og beltevarsler for fører og forsetepassasjer. Sidekollisjonsputer og vinduskollisjonsputer leveres som tilleggsutstyr. Om ønskelig kan du få støtte fra den aktive bremseassistenten og den aktive avstandsassistenten DISTRONIC samt kjørefelt- og blindsoneassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Sparsommelighet i sin fineste form.

Vito Tourer er et sparsommelig og pålitelig familiemedlem. Det merker du allerede på det attraktive pris-ytelse-forholdet ved anskaffelsen av bilen. Med de fire dieselmotorenes gunstige forbruksverdier kan du kjøre økonomisk. Den velkjente påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz er like forbilledlig. Disse kvalitetene sørger for at din Vito Tourer alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km.

Hold deg på nett ute på veien også.

Med Vito tar du simpelthen den digitale verdenen med deg! Lydsystemene (tilleggsutstyr) har håndfrisett samt musikkstrømming via Bluetooth® og gjør det til dels mulig å integrere smarttelefoner. Dette gjør kjøreturene dine enda mer underholdende og behagelige, takket være den enkle betjeningen. Det stadig økende utvalget av digitale tilleggsfunksjoner gjør det enklere å være på farten. Det omfattende tilbudet av tilleggsutstyr strekker seg fra servicestyring og lokalisering av bilen til Mercedes-Benz nødanropssystem.

Her kan du nyte hver eneste tur.

Vito Tourer

Mercedes me og digitale tilleggsfunksjoner – intelligente forbindelser

Mer komfort, mer sikkerhet, mer fritid

Digitale tilleggsfunksjoner forbinder bilen med den digitale verden og gjør det mulig å kontakte bilen via internett. Hvor mye drivstoff er det på tanken? Er bilen låst? Dette er eksempler på spørsmål de digitale tilleggsfunksjonene gir svar på.

Elektriske varebiler fra Mercedes-Benz: praktiske i hverdagen, økonomiske og helelektriske.

Opplev Vito Tourer også med el-drift.

Opplev Vito Tourer nå.

Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Få vite mer
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).