Contact

Close
Contact
Eksteriør Attraktivt blikkfang. Førsteinntrykket avslører mye. Den uttrykksfulle fronten har det umiskjennelige formspråket til Mercedes-Benz. Avhengig av utstyrsserien er fokuset enten på den stående Mercedes-stjernen på panseret, eller stjernemønsteret med en sentral Mercedes-stjerne i grillen. Tilleggsutstyret MULTIBEAM LED-frontlys med fjernlysassistent PLUS setter prikken over i-en i front og sørger samtidig for forbedret sikt. Ikke minst har hekken fått en attraktiv oppdatering.
Neste
Forrige
  Radiatorgrill med stående Mercedes-stjerne for V-Klasse EKSKLUSIV Kombiner tradisjon og modernitet. Den klassiske radiatorgrillen gir din Mercedes-Benz et elegant utseende.
  Radiatorgrill med stjernemønster for V-Klasse med AMG Line Karakteristisk blikkfang: Radiatorgrillen med stjernemønster og sentral Mercedes-stjerne gir fronten et dynamisk utseende.
  MULTIBEAM LED-frontlykter med fjernlysassistent PLUS Utmerket sikt – det være seg på motorvei, landevei eller bytrafikk. De adaptive MULTIBEAM LED-frontlysene tilpasser seg den aktuelle trafikksituasjonen ved hjelp av individuelt kontrollerbare lysdioder og lyser effektivt opp veien takket være intelligente belysningsfunksjoner.
  Ny pyntelist bak Klassisk elegant fra front til bak: denne blanke detaljen understreker karakteren for de som ser bilen bakfra.
  Interiør Attraktiv velvære.

  Multifunksjonsratt med touch-kontrollpaneler

  Close

  Multifunksjonsratt med touch-kontrollpaneler

  Det ergonomisk formede multifunksjonsrattet kombinerer innovativ brukervennlighet med attraktiv design. Berøringspanelene i rattets eiker lar deg kontrollere de viktigste kjøretøyfunksjonene, som navigasjon og infotainment, uten at du må ta hendene av rattet.

  Widescreen førerplass med to 12.3" fargedisplayer

  Close

  Widescreen førerplass med to 12.3" fargedisplayer

  Høy brukervennlighet møter fascinerende design. Med Widescreen Cockpit smelter instrumentdisplayet og mediedisplayet tilsynelatende sammen til én enhet under en kontinuerlig glassoverflate. Betjeningen er intuitiv takket være berøringsskjerm og intelligent menynavigasjon.​

  MBUX multimediesystem

  Close

  MBUX multimediesystem

  Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du et intelligent og utvidbart multimediesystem. De ulike grensesnittene, den høyoppløselige berøringsskjermen og instrumentdisplayet tilbyr en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner.

  MBUX Augmented Reality for navigasjon

  Close

  MBUX Augmented Reality for navigasjon

  Få bedre oversikt, selv i komplekse trafikksituasjoner. MBUX Augmented Reality for navigasjon samkobler virtuelle og virkelige verdener og kombinerer levende bilder med grafisk navigasjon og trafikkinformasjon. Slik holder du rede på det viktigste og kan nå destinasjonen problemfritt.

  KEYLESS START

  Close

  KEYLESS START

  Start kjøretøyet ved å trykke på en knapp: KEYLESS START aktiverer dette bare ved å trykke på start/stopp-knappen og trykke på clutch- eller bremsepedalen. Alt du trenger å gjøre er å ha med deg den elektroniske nøkkelen.

  Trådløst ladesystem for mobiltelefoner foran

  Close

  Trådløst ladesystem for mobiltelefoner foran

  Med det trådløse ladesystemet for mobile enheter kan du enkelt lade smarttelefoner som støtter induktiv lading under reisen i oppbevaringsrommet i midtkonsollen – uten behov for kabel, kontakt eller holder. Mens du kjører, kan smarttelefonen lades opp. Tilleggsutstyr.

  Utstyr Utstyrshøydepunktene for nye V-Klasse. Finn ut mer om utstyret til nye V-Klasse. Nyhetene inkluderer aktive assistanse- og sikkerhetssystemer som kan støtte deg i ulike kjøresituasjoner. Nye lakkfarger og lettmetallfelger er tilgjengelig som tilleggsutstyr, slik at du kan designe bilen i henhold til din personlige smak.
  Neste
  Forrige
   Mercedes benz GLA Pack d'aide à la conduite
   Førerassistentpakke Opplev den intelligente støtten til moderne assistansesystemer[1] i samhandling. En kombinasjon av fem systemer hjelper deg med å tilpasse hastighet, styring og holde avstand etter situasjonen. Passasjerer og trafikanter kan beskyttes – du kan nå reisemålet ditt tryggere og føle deg mer avslappet. Tilleggsutstyr.

   [1] Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.
   Mercedes benz GLA Pack Parking avec caméra 360°
   Parkeringspakke med 360° kamera Sikt hele veien for enklere parkering og manøvrering: 360°-kameraet[1] gjør området rundt kjøretøyet synlig i 3D-surroundvisning, selv fra fugleperspektiv og under vinduslinjen. PARKTRONIC og Active Parking Assist støtter deg også både når du søker etter en parkeringsplass og når du går inn eller ut av den. Tilleggsutstyr.

   [1] Systemene til Parkeringspakken med 360° kamera er kun hjelpemidler. De er ingen erstatning for sjåførens bevissthet om omgivelsene. Sjåføren forblir ansvarlig under hele parkerings- og manøvreringsprosessen og må overvåke parkeringsmanøvrer og gripe inn når det er nødvendig. Føreren skal sørge for at det ikke er mennesker, dyr eller gjenstander osv. i kjøretøyets vei.
   EASY PACK-pakke - elektrisk skyvedør/bakluke Denne pakken gir deg aktiv støtte når du åpner og lukker skyvedørene og bakluken. Et knappetrykk er nok – så åpner døren eller bakluken seg elektrisk. Dette gjør det enklere å laste, losse samt stige inn og ut, selv om du har hendene fulle.
   AIRMATIC Enten på motorveien eller på sporete vei, med AIRMATIC luftfjæring kan du nyte spesielt komfortabel kjøring og forbedrede terrengegenskaper, og enda mer sportslighet i høyere hastigheter. Tilleggsutstyr.
   Nye lettmetallfelger Vis frem din individuelle stil – for eksempel med valgfrie aerodynamisk optimaliserte 45,7 cm (18-tommers) 10-eikers lettmetallfelger.
   Nye lakkfarger Sett et personlig preg på kjøretøyet ditt med attraktive valgfrie lakkfarger som høyteknologisk Hightech silver metallic, Kalahari gold metallic, Alpine grey eller vintage blue.
   Panoramasoltak Panoramasoltaket er av høy kvalitet og slipper inn mye lys gjennom de store glassflatene. Det gir kupeen en lys og trivelig atmosfære. Soltaket i den fremre delen kan åpnes elektrisk og sørger for ekstra luftemuligheter.