Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Mercedes-Benz
finansiering og leasing
Vi kan hjelpe deg med finansieringen av din Mercedes-Benz.
Finansiering, billån og leasing Vi kan hjelpe deg med finansieringen av din Mercedes-Benz. Bertel O. Steen Finans er et datterselskap av Bertel O. Steen AS. Vi tilbyr kjøpere av Mercedes-Benz gunstige og fleksible ordninger for billån og leasing enten det være seg ny eller brukt bil, person- eller varebil. Med Bertel O. Steen Finans får du en total finansieringsplan til bilen, uten at du trenger å involvere en tredjepart. Det er enklere og tryggere for deg som kunde.
Mercedes me apper Content Button
Strapline Content Button
  MBUX stemmestyring "Hei Mercedes!"

  Snakk med din Mercedes-Benz og bli kjent med bilen din på en helt ny måte. Med MBUX-stemmeassistenten lytter den til hva du sier. Uten først å lære kommandoer. Denne digitale tilleggsfunksjonen er allerede installert i din Mercedes-Benz før du starter motoren for første gang. Alt du trenger å gjøre er å aktivere MBUX-stemmeassistenten i bilen eller via tjenesteadministrasjonen. Bilen din vil lese SMS høyt for deg, sjekke været på destinasjonen din, finne den raskeste ruten eller den perfekte radiostasjonen – en "Hei Mercedes" er nok.
  Button
  Smart Home integrasjon Styr Smart Home med talekommandoer fra din Mercedes-Benz

  Oppretthold kontakten med ditt "smarthjem" mens du kjører – via MBUX stemmeassistenten i din Mercedes. Bruk produkter fra Smart Home-tilbydere, enkelt og raskt via stemmestyring. Du kan spørre om du har lukket alle vinduene – samtidig som du holder hendene på rattet og øynene på veien. Og på hjemveien kan du klargjøre huset til hjemkomsten med en kort kommando. Logg på nå for å aktivere tjenesten MBUX-stemmeassistent. Deretter kan du knytte kontoen til din Smart Home-leverandør sammen med Mercedes me-kontoen din
  Button