Contact

Close
Contact
MBUX:
Mercedes-Benz User Experience
Multimediesystemet med kunstig intelligens. Fascinerende intuitivt.
Our Models
LeftRight

Storbillimousin

Close X
sfsd sdfasd

Sedan

Close X
Strapline Content

SUV/Geländewagen

Close X
Strapline Content

Coupé

Close X
Strapline Content

Cabriolet/Roadster

Close X
Strapline Content

Estates

Close X
Strapline Content
Hvorfor MBUX? Tre gode grunner til å velge MBUX multimediesystem:
  1. Tilpasset dine behov. Du har en rekke ulike muligheter for å designe infotainmentet ditt etter personlige preferanser, for eksempel ved å velge mellom visningsstiler som «Klassisk», «Progressiv», «Diskret» eller «Sporty». I tillegg kan du ordne informasjon som er viktigst for deg slik det passer deg best. Button
  2. Følg din intuisjon. Mennesker liker rutiner, også når det kommer til håndtering av bilen. Med MBUX er valget ditt: Du kan bruke systemet med talekommandoer eller med fingertuppene via berøringsskjermen og pekeplaten. Selv naturlige bevegelser gjenkjennes hvis du vil. Button
  3. Opplev kunstig intelligens. Systemet kan huske favorittmusikken din og huske ruten du kjører til jobb. Basert på dine vaner viser den passende radiokanaler som favoritter eller en raskere rute, hvis det er køer på ruten du vanligvis tar. Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button

  Høydepunkter

  MBUX. Fire bokstaver. Utallige muligheter.​

  MBUX er en ny verden av infotainment. Kontrolleres intuitivt med talekommandoer, berøring eller bevegelser. Sømløst integrert i ditt tilkoblede liv og kan tilpasses med visningsstiler. Den fascinerende MBUX vokser også med hver kjøretur, fordi systemet kan lære og tilpasse seg individuelt til føreren. (Produktet kan ha endret seg etter produksjonen av innholdet.)

  Se film om MBUX

  Personalisering

  Slik blir MBUX til din egen personlige opplevelse.

  Temaverdener
  Med temaverdenene kan du velge ulike stemninger i bilen med et knappetrykk (valgfritt). Displayene på instrumentet og mediedisplayet er også tilpasset, det samme er belysningen og kjøreprogrammet. Det beste er at sjåføren også kan programmere sine egne, personlige temaverdener.

  User Action Prediction
  MBUX gjør bilen din til en kompetent partner. Hver dag lærer systemet litt mer, og fremfor alt blir det bedre kjent med sjåføren. Den kan spille inn favorittmusikken din, lære deg ruten du tar til jobb og hvilke telefonnumre du ringer ofte. Hvis du vil, stiller MBUX multimediasystem[1] automatisk inn på riktig radiokanal eller viser deg en raskere rute hvis det er kø på ruten du vanligvis tar. Alt på egen hånd, hvis du ønsker det.

  Visningsstiler
  Du kan tilpasse designet og hele inntrykket av widescreen-panelet på dashbordet individuelt. Velg mellom fire skjermstiler: Classic, Sport, Progressive og Diskret. Spesielt i kombinasjon med panelbelysningen er atmosfæren i interiøret preget av den valgte stilen.
  Manøvreringssystem

  Bilen hører hva du sier og kjenner berøringen din eller bevegelsene dine.

  Hei Mercedes
  Takket være de valgfrie stemmekontrollsystemene lytter bilen til alt du sier. Men ikke bare det: den forstår kommandoene dine - uten å lære. Og den snakker til deg. Vil du lese høyt eller diktere og sende tekstmeldinger? Ikke noe problem! Bilen din sjekker også været på reisemålet (kun i kombinasjon med digitale tjenester fra Mercedes-Benz), endrer radiokanal og hjelper deg å ta den raskeste ruten hjem. To ord er nok: "Hei Mercedes". Og bilen er ideell.

  MBUX interiørassistent
  Opplev kontaktløs brukerkomfort: Dette innovative systemet registrerer og tolker hånd- og armbevegelsene dine. Den lar deg bokstavelig talt kontrollere visse funksjoner på et øyeblikk. Systemet kan skille mellom fører og passasjer foran, slik at du kommer til akkurat de menyene du ønsker å bruke.

  Touch-manøvrering
  MBUX gir brukeren stor frihet til å bruke en rekke funksjoner på en måte som er like personlig som praktisk. Det er berøringsskjerm i bilen din, og du kan også styre displayene via berøringskontrollknappene på rattet.

  Bilen kan inneholde tilleggsutstyr som kanskje ikke (ennå) er tilgjengelig for ditt marked.

  Skjermer og oppkobling Fra frontrute til baksete. MBUX finnes over alt.
  Neste
  Forrige
   augmented-reality
   MBUX augmented reality for navigasjon. For at du skal finne veien i komplekse trafikksituasjoner, kombinerer MBUX augmented reality for navigasjon den virtuelle verdenen med den virkelige. Teknologien viser grafisk navigasjon og trafikkinformasjon i levende bilder. Du kan raskt og trygt nå målet ditt uten stress. Button
   mbux-charge
   Trådløs lading. Gjør om kjøretid til ladetid. Med et enkelt håndgrep plasserer du smarttelefonen i mobilrommet hvor den lades trådløst. Alle kompatible smarttelefoner kan lades trådløst, uavhengig av modell og merke. Button
   smartphone
   Smartphone-integrasjon. Smarttelefonintegrasjon kobler mobiltelefonen til mediesystemet via Apple® CarPlay® og Android Auto®, slik at du enkelt kan få tilgang til de viktigste funksjonene til smarttelefonen. Du kan også bruke noen tredjepartsapper, for eksempel Spotify.

   Spesifikke apper utviklet og godkjent for gjeldende teknologi er påkrevd. Et grunnleggende sett med apper kan være forhåndsinstallert på smarttelefonen.
   Apple CarPlay™ og Android Auto er ikke tilgjengelig i alle land. Noen funksjoner og apper er kanskje ikke tilgjengelige i enkelte land.

   Du kan få informasjon om de tekniske kravene via Mercedes me eller fra din autoriserte Mercedes-Benz forhandler.
   Button
   headup
   Head-up display. Gode ​​utsikter for sporty kjøreglede og utrolig kjørefølelse: Frontrutedisplayet (head-up display) (ekstrautstyr) forvandler frontruten til et fascinerende, digitalt instrumentpanel. Den gir deg all viktig informasjon rett i synsfeltet ditt, slik at du kan fokusere din fulle oppmerksomhet på veien og trafikken foran deg. Button
   MBUX Zero Layer. Opplev en ny, intelligent startskjerm som gir deg direkte tilgang til alle relevante funksjoner i alle situasjoner.

   - Brukerorientert på alle måter.
   - Adaptiv programvare tilpasser visnings- og betjeningskonseptet fullstendig til brukeren.
   - Gir tilpassede forslag til infotainment-, komfort- og bilfunksjoner.
   - Sømløst, raskt og proaktivt.
   - Avansert KI-teknologi tilpasser grensesnittet.
   Button