Contact

Close
Contact
Venterommet Her finner du nyttig informasjon, råd og tips
mens du venter på din nye bil.
Venterommet Informasjon om din nye Mercedes-Benz. Velkommen til Venterommet! Her vil du finne relevant og nyttig informasjon om din nye bil fra Mercedes-Benz, som du kan bruke både før og etter utlevering av din nye stjerne. Vi ønsker at du som kunde enkelt skal kunne finne svar på spørsmål du lurer på om bilen, slik at du får en enda bedre opplevelse når du skal hente bil fra din forhandler, og i tiden etterpå.
   MBUX stemmestyring "Hei Mercedes!"

   Snakk med din Mercedes-Benz og bli kjent med bilen din på en helt ny måte. Med MBUX-stemmeassistenten lytter den til hva du sier. Uten først å lære kommandoer. Denne digitale tilleggsfunksjonen er allerede installert i din Mercedes-Benz før du starter motoren for første gang. Alt du trenger å gjøre er å aktivere MBUX-stemmeassistenten i bilen eller via tjenesteadministrasjonen. Bilen din vil lese SMS høyt for deg, sjekke været på destinasjonen din, finne den raskeste ruten eller den perfekte radiostasjonen – en "Hei Mercedes" er nok.
   Button
   Smart Home integrasjon Styr Smart Home med talekommandoer fra din Mercedes-Benz

   Oppretthold kontakten med ditt "smarthjem" mens du kjører – via MBUX stemmeassistenten i din Mercedes. Bruk produkter fra Smart Home-tilbydere, enkelt og raskt via stemmestyring. Du kan spørre om du har lukket alle vinduene – samtidig som du holder hendene på rattet og øynene på veien. Og på hjemveien kan du klargjøre huset til hjemkomsten med en kort kommando. Logg på nå for å aktivere tjenesten MBUX-stemmeassistent. Deretter kan du knytte kontoen til din Smart Home-leverandør sammen med Mercedes me-kontoen din
   Button
   Mest stilte spørsmål Q&A. Finn svar og veiledning i forbindelse med de mest stilte spørsmålene og henvendelsene som kommer inn til vårt kundesenter.