Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Om oss Mercedes-Benz

​Om oss

Velkommen til Mercedes-Benz. Vårt navn står som et symbol på kvalitet, pålitelighet og luksus i bilverdenen. Gjennom vårt arbeid streber vi etter perfeksjon, innovasjon og bærekraft, og leverer unike kjøreopplevelser.

Historien vår

Mercedes-Benz' historie begynte i 1886 med oppfinnelsen av den første bilen av våre grunnleggere, Carl Benz og Gottlieb Daimler. Siden da har vi ledet vei med uovertruffen innovasjon, ikoniske design og kvalitetsfokus. Vår rike arv og pionerånd fortsetter å drive oss fremover, mot nye horisonter i bilindustrien.
1886-benz-patent-motor-car
mercedes-benz-300-sl-gullwing-red

Innovasjon

Vår filosofi er å kontinuerlig pushe grensene for hva som er mulig. Vi har alltid vært i forkant av teknologisk innovasjon, fra sikkerhetssystemer til elektriske drivlinjer. Vår forpliktelse til innovasjon reflekteres i våre banebrytende løsninger som setter nye standarder for hele bransjen.

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG er vårt prestisjetunge datterselskap som står for høy ytelse og sportslig sofistikert design. Med røtter i motorsport, står Mercedes-AMG for kraft, entusiasme og teknisk ekspertise, og skaper unike kjøreopplevelser som tilfredsstiller de mest kresne entusiaster.

Bærekraft

Vi tar vår rolle i samfunnet seriøst og strever etter å skape en mer bærekraftig fremtid. Gjennom vår Ambition 2039 initiativ, jobber vi mot en karbonnøytral flåte og tar betydelige skritt mot en sirkulær økonomi.

Menneskene bak Mercedes-Benz

Hver Mercedes-Benz er resultatet av dedikasjon og lidenskap fra våre talentfulle medarbeidere. Fra designere til ingeniører, vi er alle forent i vår streben etter perfeksjon og engasjement til å levere det beste til våre kunder.

Bertel O. Steen AS

Bertel O. Steen ble grunnlagt for over 100 år siden og Bertel O. Steen har alltid vært sentrale i den norske bilbransje. Det har langt i fra bare handlet om å selge biler, men om å få Norge på hjul og være en ansvarlig samfunnsaktør.

Les mer om Bertel O. Steen

Oppdag Mercedes-Benz

Vi inviterer deg til å utforske våre modeller, oppdage vår historie og bli kjent med vår filosofi. Besøk vår hjemmeside og bli del av den eksklusive verdenen av Mercedes-Benz.