Contact

Close
Contact
Mercedes-Benz serviceavtaler Som kunde hos Mercedes-Benz skal du først og fremst fokusere på å nyte bilen din, og ikke bekymre deg for servicer og vedlikehold. Ved å inngå en serviceavtale overlater du alt dette til oss. Vi tilbyr serviceavtale både til elbiler, hybrider og fossildrevne biler.
Alt du trenger å vite om våre service- og vedlikeholdsavtaler Trygt bilhold med Mercedes-Benz serviceavtale. Kjøp av bil er for de fleste av oss en stor og viktig investering, og da er det også viktig at vi tar godt vare på den. For å gjøre dette så enkelt og forutsigbart som mulig for deg som kunde, tilbyr vi i Mercedes-Benz derfor service- og vedlikeholdsavtaler til faste priser, både til fossildrevne biler og elbiler.
6 grunner til å velge serviceavtale: 1. Sikkert: Regelmessig service utført av kvalifiserte verkstedspesialister.

2. Forutsigbare utgifter for service og vedlikehold, månedlige satser.

3. Sikret mot fremtidige prisøkninger.

4. Fleksibilitet i finansiering.

5. Optimal verdibevaring: Det benyttes utelukkende Mercedes-Benz originaldeler.

6. Reduserte kostnader.
Button
Økonomisk forutsigbarhet og trygghet. Felles for disse avtalene er at de gir deg som kunde økonomisk forutsigbarhet, samtidig som du sikrer et trygt vedlikehold med kvalitet og kompetanse fra et sertifisert merkeverksted.

Serviceavtalene er landsdekkende, som gir deg friheten til å benytte våre autoriserte merkeverksteder uansett hvor i landet du måtte befinne deg.

Ved å utføre service og vedlikehold i henhold til produsentens anbefalinger ivaretar du bilens annenhåndsverdi, samtidig som du sikrer et trygt, problemfritt og enkelt bilhold.

Velg en serviceavtale eller service- og vedlikeholdsavtale hos Mercedes-Benz, så blir bilholdet ditt enda enklere.
Button
All categories Choose the right accessories for your Mercedes.