Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Mercedes-Benz originaldeler Slik at din Mercedes-Benz forblir en ekte Mercedes-Benz.
Vår deleportefølje Den riktige delen for alle Mercedes-Benz modeller. Trenger du en reservedel til din eksisterende Mercedes, eller kanskje en servicedel som passer til den nye bilen? Den omfattende deleporteføljen til Mercedes-Benz har et alternativ som passer til enhver bil og lommebok. Uansett delelinje kan du være trygg på at delen oppfyller våre strenge kvalitetskrav.
Mercedes-Benz originaldeler. Vil du utelukkende bruke sertifiserte nye deler til service eller utskifting av slitedeler på din Mercedes-Benz? Da anbefaler vi at du bruker Mercedes-Benz originaldeler. Mercedes-Benz originaldeler forener all Mercedes-Benz sin know-how som bilprodusent og utvikles spesielt for din bil, optimalt tilpasset bilens resterende komponenter.

Dette er fordelene for deg:
• Utmerket kvalitet, presisjon og lang levetid.
• Testet etter de strenge kvalitetskravene til Mercedes-Benz og testet for sikkerhet og pålitelighet.
• Utviklet spesielt for hver enkelt bil.
• God tilgjengelighet over hele verden.
Button
Skåner lommeboka og ressurser, uten å spare på kvaliteten. Sortimentet med Mercedes-Benz originale byttedeler omfatter reservedeler for alle vanlige kjøretøyklasser – alt fra startmotor og styring til motor og elektriske drivlinjer. I en grundig prosess blir hver enkelt del overhalt, testet og godkjent i henhold til strenge Mercedes-Benz standarder. Resultatet er prisgunstige originale byttedeler med samme kvalitet som nye deler.

Dette er fordelene for deg:
• Lik kvalitet som en ny del iht. Mercedes-Benz kvalitetsstandarder.
• Attraktivt pris/ytelsesforhold gjennom overhaling.
• Originale deler har garanti på 24 måneder.
• Pålitelig tilgjengelighet og korte byttetider.
• Bærekraftig da ressurser, energi og CO2-utslipp spares.

Mercedes-Benz originale byttedeler får du hos din lokale Mercedes-Benz forhandler.
Button
Bremser. Mercedes-Benz originale bremseklosser: Kort bremsestrekning. Lang levetid.
I en faresituasjon er det viktig å kunne stoppe raskt. Mercedes-Benz originale bremseklosser er optimalt tilpasset bremseskivene og bilens sikkerhetssystemer, som ABS og ESP. Dermed kan systemet reagere raskt når du trykker på bremsen – og gjøre bremsestrekningen så kort som mulig. Materialer av høy kvalitet gir liten slitasje. Det betyr lang levetid før bremseklossene må skiftes og mindre bremsestøv på felgene.

Mercedes-Benz originale bremseskiver: Kjør trygt. Stopp fort.
Hver meter teller når du virkelig må stoppe. Mercedes-Benz originale bremseskiver er utviklet spesielt for bilen din. Det betyr kraftig bremseeffekt og kort bremsestrekning. Effekten får du selv ved ekstrem belastning, og uten lang innkjøring. Mercedes-Benz originale bremseskiver har en spesiell korrosjonsbeskyttelse som gir best mulig holdbarhet. Den nøyaktige passformen gir også kostnadsbesparelser i form av minimal monteringstid.
Originaldeler vs. plagiater Til forveksling like: Vær obs på plagiater. Din Mercedes-Benz forhandler beskytter deg mot plagiater. Selv om det står Mercedes-Benz utenpå, er det dessverre ikke alltid Mercedes-Benz inni. Produktpirater spesialiserer seg i økende grad på forfalskning av reservedeler til biler. Stadig oftere blir også sikkerhetsrelevante deler som bremseskiver, bremsebelegg, vindusviskere, frontruter, understellskomponenter eller filtre kopiert. Forfalskningene ser ekte ut, og selv for eksperter kan det være vanskelig å se at det er etterligninger på første øyekast.