Contact

Close
Contact
Selected Stars
Mercedes-Benz
bruktbil
Kontakt en av våre forhandlere
for mer informasjon.
Sertifiserte bruktbiler Selected Stars fra Mercedes-Benz. En Mercedes-Benz blir aldri gammel, bare mindre ny. En Selected Stars-bil er en sertifisert bruktbil som er under 4 år gammel med en hyggelig kilometerstand på maksimum 80 000 km. Dette er det opplagte valget for deg som vurderer en brukt Mercedes-Benz. Alle Selected Stars-bilene er nøye utvalgt, testet og vedlikeholdes i samsvar med etablerte serviceintervaller. Med bilene følger også en garanti på minimum 5 år/100 000 km fra første registreringsdato.
Mercedes me connect. Hjelp ved et knappetrykk: Mercedes me-knappen i bilens telefonbok eller i takbetjeningsenheten setter føreren i direkte kontakt med en av våre service-medarbeidere. Button
Mercedes-Benz Service24h: Får deg tilbake på veien dag og natt. Hvis du får et teknisk problem eller har et uhell, får du hjelp i hele Europa av Mercedes-Benz Service24h. Vår service24h-tjeneste +47 67 90 83 00 svarer deg og organiserer rask, profesjonell hjelp. Du kan nå oss 365 dager i året, 7 dager i uken, 24 timer i døgnet. Ofte kan et havari repareres direkte på stedet. Hvis dette ikke er mulig, sørger vi for at bilen kjøres til nærmeste Mercedes-Benz-verksted og organiserer den videre reisen. Dette er tjenestene du kan forvente deg:

- Hjelp i nødsituasjoner
- Organisering av veihjelp
- Styring og koordinering av veihjelps- og mobilitetsløsningen
- Kvalifiserte fagfolk
Button
All categories Choose the right accessories for your Mercedes.