Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
EQB Interiør
Hjemlevering Få din nye Mercedes-Benz levert hjem til deg.
Hjemlevering av din nye bil Få din nye Mercedes-Benz levert hjem til deg. Nå tilbyr vi våre kunder hjemlevering av den nye bilen. Det betyr at bilen blir kjørt hjem til deg av en produktspesialist fra din forhandler som gjennomfører hele overleveringsprosessen hjemme hos deg. Et godt og fullverdig alternativ til den tradisjonelle overleveringen som skjer hos forhandler.
Hva skjer ved overleveringen? Overleveringen varer i ca. en time, og produktspesialisten går gjennom en sjekkliste for å sikre at alt er som det skal. Spesialisten vil bl.a. gå gjennom bilens viktigste funksjoner, ladning, Mercedes me og det viktigste utstyret. Spesialisten kan også svare på eventuelle spørsmål du måtte ha før du tar bilen i bruk.

Dette tilbudet gjelder både for personbil og nyttekjøretøy.
Button
Hva koster hjemlevering av din nye bil? Inntil 25 km fra forhandler: Kr 2 990,- inkl. mva.

26-50 km fra forhandler: Kr 3 990,- inkl. mva.

Mer enn 50 km fra forhandler: Pris etter avtale.
Button
Strapline Content Button
  MBUX stemmestyring "Hei Mercedes!"

  Snakk med din Mercedes-Benz og bli kjent med bilen din på en helt ny måte. Med MBUX-stemmeassistenten lytter den til hva du sier. Uten først å lære kommandoer. Denne digitale tilleggsfunksjonen er allerede installert i din Mercedes-Benz før du starter motoren for første gang. Alt du trenger å gjøre er å aktivere MBUX-stemmeassistenten i bilen eller via tjenesteadministrasjonen. Bilen din vil lese SMS høyt for deg, sjekke været på destinasjonen din, finne den raskeste ruten eller den perfekte radiostasjonen – en "Hei Mercedes" er nok.
  Button
  Smart Home integrasjon Styr Smart Home med talekommandoer fra din Mercedes-Benz

  Oppretthold kontakten med ditt "smarthjem" mens du kjører – via MBUX stemmeassistenten i din Mercedes. Bruk produkter fra Smart Home-tilbydere, enkelt og raskt via stemmestyring. Du kan spørre om du har lukket alle vinduene – samtidig som du holder hendene på rattet og øynene på veien. Og på hjemveien kan du klargjøre huset til hjemkomsten med en kort kommando. Logg på nå for å aktivere tjenesten MBUX-stemmeassistent. Deretter kan du knytte kontoen til din Smart Home-leverandør sammen med Mercedes me-kontoen din
  Button