Contact

Close
Contact
SUV fra Mercedes-Benz
SUV fra
Mercedes-Benz
Se utvalget inkludert elbil og plug-in hybrid.
Våre modeller
LeftRight

Storbillimousin

Sedan

Close X
Strapline Content

SUV/Geländewagen

Close X
Neste
Forrige
  EQE SUV Finn ut mer
  EQS SUV Finn ut mer
  Mercedes-Maybach EQS SUV Les mer
  Mercedes-AMG G 63 sett fra siden
  G-Klasse Finn ut mer
  Elektriske G-Klasse Finn ut mer
  GLC 300 e
  GLC SUV Finn ut mer
  GLC 450 d
  GLC Coupé Finn ut mer
  GLE SUV Finn ut mer
  GLE Coupé Finn ut mer
  Mercedes-Maybach GLS Finn ut mer

  Coupé

  Close X
  EQC Pris fra kr 745 625,-

  Cabriolet/Roadster

  Close X
  Strapline Content

  Estates

  Close X
  Strapline Content
  Finn den perfekte SUV-en Topp fire grunner til at en SUV er det perfekte bilvalget for deg.
   Allsidighet og romslighet. En av de største fordelene med en SUV er dens allsidighet. Med rikelig plass til både passasjerer og bagasje, er SUV ideelt for både familier og de som trenger ekstra plass for utstyr eller hobbyer. Dette gjør SUV til et praktisk valg for en rekke livsstiler og aktiviteter. Button
   Forbedret sikkerhet. SUV er ofte utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert robuste karosserier og moderne assistansesystemer. Dette gir en høyere grad av beskyttelse for både fører og passasjerer, noe som er et kritisk aspekt for mange kjøpere. Button
   Fremkommelighet og kjørekomfort. Med høy bakkeklaring og firehjulstrekk, håndterer SUV-er ulike veiforhold med letthet, fra bygater til mer utfordrende off-road terreng. Dette sikrer en komfortabel og stabil kjøreopplevelse under alle forhold. Button
   Moderne teknologi og luksuriøse funksjoner. Moderne SUV-er tilbyr en rekke teknologiske funksjoner og luksuriøse elementer, fra avanserte infotainmentsystemer til førsteklasses interiørmaterialer. Dette øker både kjøregleden og komforten for alle i bilen. Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button
   Strapline Content Button

   Hva er en SUV?

   Forkortelsen SUV står for Sport Utility Vehicle (SUV) og har de seneste årene blitt biltypen stadig flere nordmenn velger å kjøpe grunnet bilens fleksibilitet, fremkommelighet samt gode plassløsninger. I den imponerende bilparken til Mercedes-Benz finner man en rekke ulike SUV-modeller tilpasset ulike behov. Oppdag vårt utvalg av elektrisk SUV, ladbar hybrid SUV og SUV som kjører med ren bensin- eller dieselmotor. Med sportslig og lekkert eksteriør, god bakkeklaring, og sterke motorer, er SUV biltypen som passer enhver aktiv livsstil.

   Fordeler med å kjøre en SUV fra Mercedes-Benz

   ​Når du velger en SUV fra Mercedes-Benz, sikrer du deg ikke bare en bil, men en kjøreopplevelse av høy kvalitet. Her er de viktigste fordelene:

   • Bedre oversikt med høyreist design: Mercedes-Benz SUV skiller seg ut med sitt høyreiste design. Dette gir føreren en forbedret oversikt over veien, noe som gjør kjøringen tryggere og mer kontrollert, spesielt i tett trafikk eller på uoversiktlige veistrekninger.
   • Velegnet for utfordrende kjøreforhold: Enten du møter våte veier, ujevnt terreng, eller glatte vinterveier, er SUV fra  Mercedes-Benz konstruert for å håndtere utfordrende kjøreforhold med letthet. Takket være avansert teknologi og firehjulstrekk, kan du føle deg trygg på veien.
   • Romslig og komfortabel: Med rikelig med plass både for passasjerer og bagasje, setter Mercedes-Benz en ny standard for romslighet. Dette gjør modellene ideelle for familier, langturer, og for de som trenger ekstra plass for fritidsutstyr eller shopping.
   • God og fleksibel fremkommelighet: Kombinasjonen av kraftige motorer og intelligent design sikrer at hver Mercedes-Benz SUV har utmerket fremkommelighet. Dette betyr en jevn og behagelig kjøreopplevelse både på motorveier og i vanskeligere terreng.

   Elektrisk SUV fra Mercedes-Benz

   Mercedes-Benz tilbyr i dag en rekke helelektriske modellvarianter. Blant disse finnes det per i dag flere typer elektriske SUV’er med lang rekkevidde.

   Oppdag fremtiden for kjøring med Mercedes-Benz' elektriske SUV-er. Med en perfekt blanding av stil, ytelse, og bærekraft, setter de en ny standard for luksuriøse elektriske kjøretøy.

   Se vårt utvalg ved å klikke på knappen under.

   Elektriske biler fra Mercedes-Benz


   eqb

   Ladbar hybrid-SUV fra Mercedes-Benz

   Mercedes-Benz har også flere ladbare hybrid-SUV’er i sitt sortiment. Med en ladbar hybrid-SUV kombineres fordelene som kommer med elektriske biler og biler med bensin- eller dieselmotor. I byen kan du enkelt dra nytte av de økonomiske fordelene ved å kjøre helelektrisk, og på lengre turer opplever du fleksibiliteten som hører med motorkraft. Uansett hvilken modus du kjører i, vil du ha alle fordeler som følger med en SUV.

   Vil du oppleve G-Klasse?

   “G-Class Experience Center” i Graz gir G-Klasse entusiaster og offroadspesialister all spenningen de trenger. Test dine personlige grenser med G-Klasse og test ikonet under de ekstreme forholdene den ble utviklet for. Ledsaget av våre profesjonelle instruktører vil du få sjansen til å oppleve de fantastiske offroad- og on-road-egenskapene til G-Klasse.

   Utforsk her

   experience