Contact

Close
Contact
eqs suv
Hvilken familiebil bør du velge i 2024? Oppdag familiebiler fra Mercedes-Benz.
Populære familiebiler fra Mercedes-Benz
LeftRight

Storbillimousin

Sedan

Close X
Strapline Content

SUV/Geländewagen

Close X
Neste
Forrige
  EQE_500 SE Premium
  EQE SUV Finn ut mer
  EQS SUV Finn ut mer
  Mercedes-Maybach EQS SUV Les mer
  Elektriske G-Klasse Finn ut mer
  GLC 220de
  GLC Coupé Finn ut mer

  Coupé

  Close X
  Strapline Content

  Cabriolet/Roadster

  Close X
  Strapline Content

  Estates

  Close X
  Strapline Content
  Finn din bil Ser du etter en fullverdig familiebil? Å finne den ideelle familiebilen handler om å veie ulike behov og ønsker opp mot hverandre. I dagens marked er utvalget bredt, med alt fra romslige SUV-er til elegante coupéer, fra miljøvennlige hybrider og elbiler. Det viktigste er å finne en bil som passer for din families livsstil og behov. Når du velger en familiebil, er det avgjørende å sikre at den ikke bare er romslig og komfortabel, men også pålitelig og sikker. En bil som gjør hverdagen enklere, enten det er med smarte funksjoner for oppbevaring eller avanserte sikkerhetssystemer.
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button
  Strapline Content Button

  Hvorfor velge Mercedes-Benz?

  Mange bilmerker tilbyr et bredt utvalg av familiebiler, med ulike egenskaper og fordeler. For eksempel har Mercedes-Benz en rekke SUV-modeller som er kjent for sin pålitelighet, lang rekkevidde og innovative funksjoner. Disse bilene er designet med tanke på familiens behov, og tilbyr alt fra romslig interiør til avansert teknologi for en tryggere kjøreopplevelse. Uansett hvilken type bil du velger for din familie, er det viktig å gjøre grundig research og prøvekjøre flere ulike modeller før du tar en endelig beslutning. På den måten kan du være sikker på at du finner den perfekte familiebilen som passer for deg og dine kjære. I 2024 ble en av Mercedes-Benz sine mest populære SUV-er, EQB, oppgradert med en facelift. Dette betyr at den har fått et finere utseende og flere praktiske funksjoner. Den perfekte familiebilen, mener vi. Se video under og utforsk hvorfor vi mener at EQB er en av markedets beste elektriske familiebiler.

  5 tips for å velge den perfekte bilen for din familie

  Velge elektrisk, hybrid eller bensindrevet familiebil?

  Er du på utkikk etter en bil som lar deg kjøre mest mulig på strøm, eller trenger du en bil som kan kjøre langt uten å lade ofte? Når du vurderer mellom en elektrisk familiebil, en hybrid eller en bensinbil, er det viktig å tenke på dine behov for rekkevidde og kraft. Hvis du heller mot en elektrisk eller ladbar hybridbil, bør du også vurdere tilgjengelige lademuligheter. Tenk over hva du vanligvis bruker bilen til – hvor langt er det til jobben, drar du ofte på hyttetur og hvordan påvirker fergeforbindelser eller bompenger deg? Hvis du fortsatt er usikker på om en elbil, hybrid eller bensinbil passer best for deg, anbefaler vi at du tar kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon og prøvekjøring.

  Se elektriske modeller

  Hvor mange seter trenger dere?

  Når du står overfor valget av en ny bil, er det vanlig å se mot modeller med fem seter som det mest typiske alternativet. Men før du tar en beslutning, er det verdt å vurdere om dette virkelig passer for dine behov. For større familier eller de som ofte har med seg ekstra passasjerer, kan en 7-seters familiebil være det mer passende valget. Ta hensyn til din families størrelse, hvorvidt dere vanligvis har med ekstra passasjerer, eller om det er planer om å øke familien i fremtiden. Det kan være frustrerende å oppdage behovet for flere seter kort tid etter å ha kjøpt en ny bil.

  Modeller som EQB tilbyr en fleksibel løsning for familier, med muligheten for både fem og syv seter. Dette betyr at bilen kan tilpasses etter familiens skiftende behov over tid. Så før du tar avgjørelsen, sørg for å tenke langsiktig og velg en bil som vil imøtekomme familiens behov på best mulig måte.

  Se modeller med 7-seter 

  Hvor stort bagasjerom trenger dere?

  Ingen ønsker å sitte trangt, spesielt ikke på lengre reiser. Enten dere planlegger jevnlige turer med minimal bagasje eller ofte må ta med dere diverse utstyr, er det viktig å tenke på plassen i bilen. Utstyr som barnevogner, ski og hundebur tar opp mye plass og må tas med i betraktningen.

  For familier med små barn er det essensielt å ha tilstrekkelig plass til barnevogn og annet nødvendig utstyr. Aktive familier bør sørge for at det er nok plass til skiutstyr, hundebur eller andre nødvendige ting for familiens aktiviteter.

  Ønsker du en bil med maksimal bagasjekapasitet? Da kan en SUV være det ideelle valget. SUV-er, eller Sport Utility Vehicles, er svært populære i Norge på grunn av deres høye sitteposisjon, romslige interiør og gode bakkeklaring. EQB er en SUV med et bagasjerom på hele 495 liter. Baksetene kan enkelt justeres uavhengig av hverandre og er delt i en 40-20-40-forhold, slik at du enkelt kan tilpasse plassen etter behov. Når setene legges ned, utvides kapasiteten til imponerende 1.710 liter, noe som gir deg god plass til alt du trenger både i hverdagen og på farten.

  Se SUV fra Mercedes-Benz

  EQE SUV

  Fordelen med firehjulstrekk i familiebiler

  Hvis du ofte kjører i utfordrende forhold med dårlige veier, kan en familiebil med firehjulstrekk være det ideelle valget for deg. Med en slik bil får du ekstra kraft og forbedret fremkommelighet akkurat når du trenger det mest.

  Mercedes-Benz sitt firehjulstrekksystem heter 4MATIC, og har etablert seg som ett av de beste systemene på markedet. Firehjulstrekk hjelper deg med fremkommelighet under alle kjøreforhold, både på isglatte asfaltveier, i løs snø og på dårlige grusveier. Med 4MATIC firehjulstrekk kan du stole på overlegen trekkraft og stabilitet, noe som gir en trygg og komfortabel kjøreopplevelse under alle typer kjøreforhold.

  Sikkerhet i familiebilen

  Sikkerhet står øverst på prioriteringslisten når det gjelder familiebiler. Det er avgjørende at bilen du velger er utstyrt med toppmoderne sikkerhetsfunksjoner. Dette inkluderer airbags, antispinnkontroll, antiskrens-systemer og automatisk nødbremsing, som alle bidrar til å beskytte deg og dine kjære under kjøring. I tillegg til sikkerhetsfunksjonene, er det like viktig å velge en bil som er kjent for sin pålitelighet og som kommer med en solid garanti. En stor fordel med å kjøpe en ny bil er garantien som følger med. Denne garantien representerer ikke bare en trygghet for bilens kvalitet, men kan også spare deg for betydelige utgifter over tid. Alle nybiler fra Mercedes-Benz kommer med 5 års nybilgaranti.

  EQE SUV
  Strapline Content Button
  Shopping tools
  Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
  Online Store
  Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
  Configurator
  Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
  Book A Test Drive
  Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
  Book A Service
  Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
  Van
  Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
  Virtual Showroom
  Main Headline Lorem Ipsum is simply dummy text of the
  Browse Cars