Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Meny
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Utstyr
AMG
Modell G-Klasse
Pris fra kr 3 840 625,-
Tilgjengelige modeller
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
Mercedes-AMG G 63 Pris fra kr 3 851 625,-
Varebil fra kr 2 945 625,-


Mercedes-AMG

Close X
Mercedes-AMG G 63 Pris fra kr 3 840 625,-


Mercedes-EQ

Close X
Strapline Content

Mercedes-Maybach

Close X
Strapline Content
Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
Eksteriør Eksteriøret til helt nye Mercedes-Benz G-Klasse. Stronger than time: G-Klasse har alltid vært et symbol på overlegen offroad-ytelse, og designet reflekterer denne arven. Den robuste fronten, det fremtredende reservehjulet på bakdøren og de iøynefallende hjulbuene bidrar til det ikoniske utseendet og som gjør G-Klasse umiskjennelig. Oppdag Mercedes-Benz G-Klasse sine eksteriørhøydepunkter, tilgjengelig i tre distinkte utstyrsversjoner: PROFESSIONAL Line, EXCLUSIVE Line og den sportslige AMG Line.
LeftRight

Design- og utstyrshøydepunkter

Close X
Neste
Forrige
  Standard Line utstyrshøydepunkter eksteriør - Radiatorgrill i kjøretøyets farge
  - Utvendige speilhus i kjøretøyets farge
  - Beskyttelsesplaten under i grafitt-svart, lakkert
  - Reservehjul på bakdøren
  - LED High Performance frontlykter
  - Omgivelsesbelysning med projeksjon av merkevarelogoen
  - 45,7 cm (18-tommers) lettmetallfelger i 5-dobbeleiket design, aerodynamisk optimaliserte
  PROFESSIONAL Line utstyrshøydepunkter eksteriør [1] - PROFESSIONAL beskyttelsesgitter for frontlyktene
  - PROFESSIONAL skvettlapper foran og bak
  - 45,7 cm (18-tommers) 5-eikede lettmetallfelger

  [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
  EXCLUSIVE Line utstyrshøydepunkter eksteriør [1] - Radiatorgrill i sølvkrom
  - Utvendig beskyttelseslist med pyntelist i svart stripemønstret utførelse
  - 48,3 cm (19-tommers) 5-dobbeleiket lettmetallfelger
  - Beskyttelsesplaten under i sølv
  - Lasteterskelbeskyttelse i rustfritt stål
  - Belyste innstegslister (x4) i rustfritt stål

  [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
  AMG Line utstyrshøydepunkter eksteriør [1] - AMG karosseri
  - Innlegg av rustfritt stål i front- og bakfanger
  - Radiatorgrill i sølvkrom
  - Utvendige beskyttelseslister med pyntelist i børstet aluminiumsutførelse
  - 50,8 cm (20-tommers) AMG 5-dobbeleiket lettmetallfelger lakkert i himalaya-grå med høyglansfinish

  [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
  Oppdatert design på radiatorgrill G-Klasse fanger umiddelbart oppmerksomheten med sitt robuste og effektive frontdesign, et symbol på at G-Klasse alltid er klar for nye eventyr. Den ikoniske stilen forsterkes av den nydesignede grillen og forbedret karosseri.
  MULTIBEAM LED-lys Smart, adaptivt og designet for å øke sikkerheten uten å blende andre.[1]

  [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.  Reservehjul på bakdøren G-Klasse sitt klassiske og karakteristiske bakmonterte reservehjul er nå mer sømløst tilpasset det nydesignede bakpartiet, og forsterker det autoritære uttrykket.
  Utvendige beskyttelseslister med dekorinnlegg Elegante linjer, brede flate overflater, radiatorgrill i sølvkrom, reservehjulsring i rustfritt stål og en horisontal beskyttelseslist med dekorinnlegg i svart stripemønstret utførelse definerer G-Klasse sine umiskjennelige proporsjoner og robuste design.  MANUFAKTUR stigbrett i svart Med MANUFAKTUR stigbrett i svart [1], fremheves individualiteten og dynamikken til din Mercedes-Benz G-Klasse enda mer. Andre svarte detaljer man kan velge er svartlakkert tak, støtfangerne og de kraftige hjulbuene i svart - eller du kan velge en komplett svart finish.

  [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
  50,8 cm (20'') AMG 5-dobbeleikede lettmetallfelger De 50,8 cm (20'') AMG 5-dobbeleikede lettmetallfelgene[2], lakkert i himalayagrå, kombinerer visuell dybde med en matt sølvfarget finish.[1]

  [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
  Interiør Interiøret i helt nye Mercedes-Benz G-Klasse. Bli med inn i helt nye Mercedes-Benz G-Klasse, der selvsikker design møter håndlaget luksus. Interiøret, prydet med skinn, som er tilpasset for hånd, og komfortbelysning, utstråler eleganse. Hver eneste detalj viser den ikoniske G-Klasse sin sofistikasjon i en harmonisk blanding av stil og komfort.
  LeftRight

  Utstyrsversjoner

  Design- og utstyrshøydepunkter

  Close X
  Neste
  Forrige
   Standard Line utstyrshøydepunkter interiør - Multifunksjonsratt i nappaskinn
   - Setetrekk i svart skinn, valgfritt valnøttbrunt/svart eller macchiato beige/svart
   - Håndtak for forsetepassasjer på dashbord
   Open-pore natural walnut dekorelementer
   -Komfortbelysning
   - Opplyste svarte luftventiler
   - Minnefunksjon for forseter og nakkestøtter
   EXCLUSIVE Line utstyrshøydepunkter interiør [1] - Setetrekk i svart nappaskinn, valgfritt macchiato beige/svart eller tartufo brun/svart
   - Øvre del av instrumentpanelet i skinn
   - Instrumentpanel
   - Håndtak for forsetepassasjer på dashbordet
   - Midtpanel på bakdøren
   - Burmester® 3D surround sound-system
   - Skyvbart soltak
   - Komfortbelysning i luftventilene

   [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
   Ny rattdesign Det nye multifunksjons-sportsrattet elegant trukket i skinn er et av høydepunktene i interiøret. Bruk berøringskontrollpanelene til å betjene de viktigste kjøretøyfunksjonene uten å måtte ta hendene av rattet.
   MBUX MBUX er en ny verden av infotainment. Kontrolleres intuitivt med talekommandoer, berøring eller bevegelser. Sømløst integrert i ditt digitale liv og kan tilpasses med visningsstiler. Den fascinerende MBUX vokser også med hver kjøretur, fordi systemet kan lære og tilpasse seg individuelt til føreren.
   Offroad-skjerm Få tilgang til en detaljert animasjon av kjøreturen på mediedisplayet, som viser helningsgrad, helningsvinkel og tekniske innstillinger. Dette hjelper til med presis vurdering og utførelse av offroad-kjøringen.
   Gjennomsiktig panser Den virtuelle visningen viser området rett foran kjøretøyet ditt når du kjører offroad. Dette lar deg manøvrere trygt og sikkert rundt hindringer - også i ujevnt terreng. Beregnet fra kamerabilder ser panseret gjennomsiktig ut på mediedisplayet. For dette formålet hjelper en visualisering av veien fremover til å velge den optimale veien videre.
   Komfortbelysning i luftventilene Lyset i luftventilene sørger for en behagelig atmosfære i kupeen og gjør hver kjøretur helt spesiell og tilpasset ditt humør. Velg mellom 64 farger.
   Gripehåndtak for forsetepassasjer på dashbordet Det ikoniske gripehåndtaket i G-Klasse, plassert på dashbordet for forsetepassasjeren, er designet for eventyrlige offroad-øyeblikk og sørger for ekstra sikkerhet i utfordrende terreng.
   Utstyr Utstyrshøydepunktene for helt nye Mercedes-Benz G-Klasse. Oppdag øvrig tilgjengelig utstyr for nye G-Klasse, inkludert multimedia, assistansesystemer, komfort og sikkerhet.
   Neste
   Forrige
    G-Klasse 63 AMG
    Tekniske data - Motor: V8 bensinmotor
    - Slagvolum: 3.982 cm
    - Effekt: 585 hk + 20 hk
    - Dreiemoment: 850 Nm + 200 Nm
    - Drivlinje: AMG Performance 4MATIC permanent firehjulsdrift
    - Akselavstand: 2.890 mm
    - Lengde/Bredde/Høyde: 4.873/1.984/1.971 mm
    - Bagasjevolum: 640 liter
    - Taklast: Maks. 150 kg
    - Tilhengervekt: 3.500 kg
    - Akselerasjon 0-100 km/t: 4,4 sekunder
    - Toppfart: 220 km/t
    - Kombinert Forbruk: 14,7 – 15,7 l/100 km
    - Kombinert CO2-Utslipp: 335 - 358 g/km
    AGILITY CONTROL AGILITY CONTROL fjæring kombinerer sømløst kjørekomfort med kjørestabilitet. Opplev uovertruffen kjøring i alle terreng ettersom den intuitivt justerer kjøredynamikk, demping og stabilisering basert på veiforholdene du møter.
    Motor med integrert startgenerator 48V Den forbedrede kraften og dreiemomentet til G 500-motoren kombinerer overlegen kjøreytelse med den behagelige mykheten til en 6-sylindret in-line bensinmotor. Den elektriske hjelpekompressoren leverer høyt dreiemoment selv ved lave motorturtall, og mildhybridkonseptet med integrert start-generator (ISG) gir økt ytelse og redusert forbruk.
    9G-TRONIC La G-Klasse håndtere girskift med 9G-TRONIC automatgir. De ni girene sørger for lave motorturtall, reduserer drivstofforbruket og gir en roligere kjøring.

    Rammekonstruksjon G-Klasse trives i ulendt terreng, takket være sin robuste rammekonstruksjon. Rammen er laget av opptil 3,4 mm tykt stål, og gir overlegen holdbarhet. Den utmerker seg i terrengkjøring, samtidig som designet kobler ut støy, noe som sørger for et roligere innemiljø og økt kjørekomfort.
    Smarttelefonintegrering Smarttelefonintegrering kobler mobiltelefonen trådløst til MBUX multimediasystemet via Apple CarPlay™ og Android Auto™. Dette gir deg praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Du kan også bruke apper fra tredjepartsleverandører som Spotify raskt og enkelt.[1]

    [1]For å bruke Mercedes me-tjenestene må du opprette en Mercedes me-ID og godta vilkårene for bruk for Mercedes me-tjenestene. Tjenestene som vises og deres tilgjengelighet og funksjoner avhenger spesielt av begrepet, kjøretøymodellen, produksjonsåret, valgt spesialutstyr og land.

    Trådløst ladesystem for mobile enheter foran Med bare en enkel bevegelse av hånden din, plasseres den mobile enheten et rom foran midtkonsollen, der den lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades Qi-kompatible mobile enheter trådløst.
    MBUX High-End underholdningssystem for baksetet Førsteklasses underholdning for deg: Dette betyr underholdning via to høyoppløselige, fullt integrerte 11,6-tommers skjermer. Selv i baksetet gir dette deg en fantastisk MBUX-opplevelse med direkte tilgang til forskjellige funksjoner.[1].

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Burmester® 3D Surround Sound-system Med 18 høyttalere og 760 watt systemutgang kan du nyte den legendariske Burmester® lydopplevelsen. Du kan tilpasse 3D-lyden for fremre eller bakre seter etter din smak. Kjøretøyet ditt kan også spille musikk i Dolby Atmos® kvalitet - for en særdeles fantastisk surround-lydopplevelse.[1]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Aktiv bremseassistent Systemet kan bidra til å unngå kollisjoner med foranliggende kjøretøy, kjøretøy som står stille, møtende trafikk ved sving, fotgjengere og syklister. I tillegg til avstands- og kollisjonsvarsleren gir systemet også situasjonsavhengig bremseassistanse, inkludert nødbremsing hvis nødvendig.[1][2]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

    [2]Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.
    Trafikkskiltassistent Takket være intelligent kobling av kamera- og kartdata, kan trafikkskiltassistenten ikke bare oppdage maksimalt tillatte hastigheter, forbikjøringsbegrensninger og når de oppheves. Den viser også forbud mot innkjøring og advarer deg mot å kjøre feil vei inn i veier mot trafikkretningen.[1]

    [1]Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.
    Aktiv kjørefeltassistent Dersom du utilsiktet krysser en stiplet eller heltrukket linje, kan systemet advare deg ved hjelp av vibrasjoner i rattet. Krysser du en heltrukket linje, eller systemet registrerer biler i kjørefeltet bak en stiplet linje, kan assistenten i tillegg gripe inn ved bremsing på den ene siden.[1]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Tilhengermanøvreringsassistent Spar tid og problemer ved manøvrering: Med tilhengermanøvreringsassistenten
    [1] kan du fullføre ryggemanøvrer trygt og rolig – selv i vanskelige situasjoner. Spesielt for sjåfører som sjelden kjører med tilhenger og er mindre erfarne med tilhengere, gjør assistert styring virkelig ting enklere.[2]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

    [2]Våre kjøreassistent- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.
    THERMOTRONIC automatisk klimakontroll 3 klimasoner muliggjør et individuelt komfortabelt klima i kupeen. Fører og passasjer foran kan bestemme temperaturen og luftfordelingen i henhold til deres personlige behov. Den tredje klimasonen er bak – med separat justerbar temperatur og luftstrøm.[1]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

    Automatisk garasjeportåpner Nyt den eksepsjonelle brukervennligheten til din Mercedes-Benz, selv når du kommer hjem. Med et enkelt trykk på en knapp åpner garasjeportåpneren, integrert i det innvendige bakspeilet, det tilhørende dør- og portsystemet. Som sådan overtar garasjeportåpneren funksjonen til en separat fjernkontroll – og gjør dermed en separat enhet overflødig.[1]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Temperatur-regulert koppholder Med de temperatur-regulerte koppholderne[1], er kalde eller varme drikker alltid innen rekkevidde for baksetepassasjerene dine. Flasker, bokser og kopper er sikkert festet i de bakre koppholderne. En temperatur på mellom 8°C og 55°C kan opprettholdes etter behov.

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

    KEYLESS-GO KEYLESS-GO[1] setter en stopper for søk etter bilnøkkelen. Nøkkelen din vil bli gjenkjent når du har den på deg mens du er nær eller inne i bilen: alle dørene - inkludert bakdøren - kan deretter åpnes og låses ved å berøre dørhåndtaket.

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.


    GUARD 360° Plus bilvern GUARD 360° Plus bilvern* tilbyr allsidig overvåking av kjøretøyets miljø. Takket være tyverialarmsystemet samt deaktivering av nødnøkkel, er du i stand til å reagere raskt. På veien varsler kollisjonsdeteksjon*-funksjonen deg via app. I tillegg øker funksjonen tyverihjelp* sjansen for å finne igjen bilen din.[1]

    [1]Komponentene merket med * er Mercedes me-tjenester. En personlig Mercedes me-ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene kreves for å bruke disse tjenestene. Det respektive kjøretøyet må også være sammenkoblet med den tilsvarende brukerkontoen. Ved utløp av den første ettårsperioden kan tjenestene fornyes mot et gebyr, forutsatt at de fortsatt tilbys for det tilsvarende kjøretøyet på det tidspunktet. Førstegangsaktivering av tjenestene er mulig innen 1 år etter førstegangsregistrering eller igangsetting av kunden, avhengig av hva som kommer først.
    Aktiv multicontour setepakke Pluss Sittekomfort og luksus også på lengre reiser: Optimaliser sittestillingen din med helelektriske justeringsmuligheter via integrerte luftputer. Eventuelt kan du nyte behagelig varme, ett av 8 massasjeprogrammer eller ventilerte sitteputer. ENERGIZING comfort control tilbyr en rekke programmer for å slappe av eller revitalisering.[1]

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Varmekomfort-pakke Varmekomfort-pakken[1] varmer opp interiørdetaljer på et blunk - setet, armlenene på midtkonsollen og dørene samt dørsenterpanelene.

    [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
    Akselkonsept Mercedes-Benz G-Klasse sin doble tværlenke foran, i kombinasjon med elektrisk styring, sikrer smidig og stabil kjøring og reagerer fleksibelt på ujevnt terreng.

    Samtidig sikrer den stive og robuste bakakselen, som er forankret til rammen gjennom to øvre og to nedre ledd, uovertruffen trekkraft selv under tøffe forhold. I kombinasjon med forhjulenes nøyaktige posisjon sikrer den at din G-Klasse styres optimalt.
    AMG Helt nye Mercedes-AMG G 63 Den helt nye Mercedes-AMG G 63 legemliggjør en aura av ren kraft og raffinement. Designet er en harmonisk blanding av ekstrovert eleganse og atletisk dyktighet. Hvert element, fra dets imponerende tilstedeværelse til dets raffinerte detaljer, viser AMG sin forpliktelse til ytelse og luksus.
    LeftRight

    Eksteriørdesign

    Interiørdesign

    Eksteriørhøydepunkter

    Close X
    Neste
    Forrige
     AMG-spesifikk radiatorgrill Eleganse møter ytelse i den AMG-spesifikke radiatorgrillen, preget av sine enestående vertikale stag.
     Omgivelseslys med projeksjon av merkelogo A signature touch. Omgivelseslyset med projisering av merkelogoen lyser opp bakken med det prestisjetunge AMG-emblemet.
     55,9 cm (22'') AMG multi-eikede smidde felger Med en imponerende størrelse på 55,9 cm (22") og strømlinjeformet design, sørger disse felgene både for slående estetikk og overlegen ytelse.[1]

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
     AMG-spesifikt eksosanlegg i svart Det AMG-spesifikke eksosanlegget i svart sørger ikke bare for et tøft utseende, men er også et symbol på ytelse og tilbyr et spekter av motorlyder som matcher enhver kjøremodus, fra diskret og subtilt til kraftige brøl.[1][2]

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

     [2]Kun tilgjengelig i kombinasjon med MANUFAKTUR stigbrett i svart.
     MANUFAKTUR stigbrett i svart Eleganse møter praktisk med MANUFAKTUR stigbrett i svart, som sikrer behagelig inn- og utstigning.[1][2]

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

     [2]Kun tilgjengelig i kombinasjon med AMG-spesifikt eksosanlegg i svart.
     Karbondetaljer AMG eksteriør karbonfiber-pakke tilfører en touch av sporty, moderne eleganse og dynamikk, og blander lett robusthet inn i kjøretøyets estetikk.[1]

     [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.

     Interiørhøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      AMG Performance-ratt i karbonfiberdesign / MICROCUT-mikrofiber med AMG-knapper AMG Performance-rattet, prydet med et karbonfiberdesign, har et gripeområde trukket i MICROCUT-mikrofiber. Med girskifthendler i aluminium og karakteristisk «12 o'clock marking», gir det interiøret til den helt nye Mercedes-AMG G 63 en autentisk racing-følelse.[1]

      [1]Velgbart utstyr avhengig av konfigurasjon.
      MBUX med AMG-spesifikk displaydesign Den nye generasjonen MBUX multimediesystem viser den ideelle kombinasjonen av sportslig design og innovativt betjenings- og visningskonsept. Spesifikke AMG-skjermer visualiserer den dynamiske orienteringen, mens du kan bytte mellom AMG-spesifikke displaydesign i det fullt digitale instrumentpanelet.
      AMG karbonfiberdekor Få en følelse av å være på racerbanen i den helt nye Mercedes-AMG G 63. AMG karbonfiberdekor er harmonisk og sømløst satt sammen, og tilfører interiøret en eksklusiv og kontrastrik skjønnhet.
      Burmester® 3D surround sound-system Opplev en altoppslukende lyddimensjon med Burmester® 3D surround sound-system, som kan skilte med opptil 31 høyttalere. Her er det ikke bare en god lydopplevelse; det er en auditiv reise.
      AMG-spesifikt setedesign Opplev den elegante finishen på det brede utvalget av setetrekk i nappaskinn med perforeringer og AMG-spesifikt setemønster. Håndverket er utført med presisjon, og setene tilbyr god komfort og støtte, slik at hver kjøretur føles unik.
      AMG innstegslister AMG innstegslister lyser opp med et raffinert hvitt lys, og skaper en innbydende atmosfære når du går inn i bilen din.