Contact

Close
Contact
Kvalitet i arbeid De beste velger ofte det beste.

Kvalitet i arbeid

Verdens første yrkesbil var en Mercedes-Benz.

Siden da har Mercedes-Benz levert kvalitetsbiler til kresne sjåfører, håndverkere og økonomiansvarlige. For en god varebil må samtidig briljere på veien, på jobben og i regnskapet. Derfor har vi bransjens kanskje beste range av varebiler. Avansert teknologi innen sikkerhet og drivlinjer, det ypperste av sjåførkomfort og fleksible løsninger og fremkommelighet i alle slags klima finner du i alle Mercedes-Benz varebiler – uansett størrelse​.

De beste velger ofte det beste.

Mercedes-Benz varebil tilbyr mer enn andre varebiler. Mer kjørekomfort, mer sikkerhetsutstyr, flere gjennomtenkte detaljer og mer kjøreglede. Du merker forskjellen når du kjører en Mercedes-Benz varebil. Vi kaller det Kvalitet i arbeid.

Mercedes-Benz laget verdens første varebil allerede i 1896, og varebilen har for lengst blitt et viktig verktøy for deg og din bedrift. Varebilen skal være en god arbeidsplass som stimulerer arbeidslyst og arbeidsglede. Den skal være driftssikker og økonomisk.

Som mobil reklameplakat for bedriften er den et viktig ansikt utad. Bedrifter velger en bil de kan identifisere seg med, biler som er laget etter samme strenge kvalitetskrav som de selv er opptatt av. Er du opptatt av Kvalitet i arbeid, er du som Mercedes-Benz.

Vi skal gjøre gode biler enda bedre. Du skal føle deg trygg på at vi hjelper deg med å velge riktig bil, riktig modell og riktig utstyr. Vi skal være der for å hjelpe deg dersom det skulle oppstå problemer. Våre spesialister på nyttekjøretøy skjønner hvor viktig en varebil er for deg som kunde, og vi stiller opp deretter – uansett når. For oss er det Kvalitet i arbeid.

Alltid på hjul:

Den som daglig gjør arbeidsoppgavene sine til punkt og prikke, trenger perfekt utstyr.

· Straksgaranti

· Leie- og lånebiler

· Service24h

Trygg handel:

Vi vet at varebilen er et viktig verktøy for deg og bedriften din, derfor tilbyr vi:

· Bytterett

· Innbyttegaranti

· Bil på dagen

· Erfarne spesialister på varebil

Komplett bilhold:

Ekspertene våre er ikke fornøyde før du er det.

· One-stop shopping

· Oppbygging av riktig bil

· Biladministrasjon

· Serviceavtale