Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz varebil

Nye Citan. Den lille kjempen.

Nye Citan: Vinneren av International Van of the Year Award 2022.

Mercedes-Benz Citan setter standarden: Kvalitetene innen energieffektivitet, sikkerhet, bærekraft og miljø overbeviste de 25 internasjonale medlemmene av Award-juryen. Medlemmene har testet og evaluert 14 nye modeller i segmentet for lette nyttekjøretøy. Den enstemmige dommen: Citan på første plass!

Liten varebil med store muligheter.

Med merketypisk design og en ergonomisk og oversiktlig kupe fremstår nye Citan som en ekte Mercedes-Benz. Ta plass og oppdag mulighetene til MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimediesystemet (tilleggsutstyr) og intelligente konnektivitetsløsninger. Du kan få hjelp av mange forutseende førerassistansesystemer mens du kjører. De to nye utstyrsversjonene BASE og PRO gjør at du kan utstyre din kompakte varebil slik du trenger den. Dette er bare noen av nyhetene. Finn ut mer!

eCitan: Det nye medlemmet i eVans-familien.

Elektrisk i alle varebilklassene

I andre halvdel av 2022 lanseres eCitan, den helelektriske modellvarianten av Citan. Rekkevidden iht. WLTP er på 285 til maks. 300 kilometer. Dette oppfyller behovene til næringskunder, som ofte bruker disse modellene som bud- og transportbiler i urbane områder. På hurtigladestasjoner kan batteriet lades til 80 prosent på 40 minutter. Et stort pluss: Det er ikke nødvendig å gå på akkord med dimensjonene til lasterommet og nyttelasten sammenlignet med de konvensjonelle modellene. Et tilhengerfeste vil også være tilgjengelig for eCitan.

Det nye MBUX multimediesystemet

Infotainmentutstyret i nye Citan har en løsning for nesten alt: Vil du nå bestemmelsesstedet raskere ved hjelp av gjeldende trafikkdata underveis og lade mobilenheten din trådløst? Eller vil du bruke multimediesystemet MBUX (tilleggsutstyr) via den høyoppløselige berøringsskjermen, knappene på multifunksjonsrattet eller med talekommando? Alt er mulig. Nytt er også konnektivitetstjenestene fra Mercedes me, som gir nesten ubegrensede muligheter for informasjon og underholdning samt økt sikkerhet i varebilen din.
Citan, MBUX

Høydepunkter for nye Citan

Med det trådløse ladesystemet for mobile enheter kan du enkelt lade den kompatible smarttelefonen din induktivt mens du kjører.

Trådløst ladesystem for mobile enheter

Aktiv sikkerhetspakke inkluderer fire førerassistansesystemer som avlaster deg.

Aktiv sikkerhetspakke

LED High Performance-frontlyktene sørger for mer sikkerhet i mørket, og har et lett gjenkjennelig utseende.

LED High Performance-frontlykter