Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz varebil

Endelig er den her! Prøvekjør hos din lokale forhandler i dag.

 

Nye Citan varebil

Hvis du er ute etter en romslig varebil som også i bykjerner byr på avslappet og smidig kjøring, da er nye Citan den rette for deg. Med kompakte ytre mål imponerer den med god plass innvendig. Typisk for en varebil fra Mercedes-Benz er det suverene utseendet, det høye sikkerhetsnivået og robustheten.

eCitan: Det nyeste medlemmet i eVans-familien.

Elektrisk i alle varebilklassene

Nå har salget av eCitan endelig startet! Rekkevidden iht. WLTP er på 285  kilometer., og med en hengervekt på opptil 1450 kg oppfyller den behovene til næringskunder, som ofte bruker disse modellene som bud- og transportbiler i urbane områder. På hurtigladestasjoner kan batteriet lades til 80 prosent på 40 minutter. Et stort pluss: Det er ikke nødvendig å gå på akkord med dimensjonene til lasterommet og nyttelasten sammenlignet med de konvensjonelle modellene. 

Nye MBUX.

MBUX står for Mercedes-Benz User Experience og lar deg oppleve multimedia i bilen på en ny måte. Dette gjelder de omfattende funksjonene og alternativene for nettverkskobling, samt de mange måtene å betjene multimediesystemet ditt på.
Citan, MBUX
 • MBUX multimediesystem 7 tommer

  MBUX multimediesystem 7 tommer

  Via den høyoppløselige berøringsskjermen med en skjermdiagonal på 17,8 cm (7") kan du betjene multimediesystemet slik du er vant til fra de mobile enhetene dine. En annen betjeningsmulighet: knappene på multifunksjonsrattet.
 • Type C USB-inngang

  Type C USB-inngang

  Via type C USB-inngangen får du en integrert Media Interface, slik at du f.eks. kan lytte til musikk fra smarttelefonen din i bilen.
 • Stemmestyring

  Stemmestyring

  Si "Hei Mercedes" for å starte den omfattende stemmestyringen og muliggjøre en komfortabel betjening av multimediesystemet.
 • Integrasjon for smarttelefon

  Integrasjon for smarttelefon

  Ved hjelp av integrasjon for smarttelefon kan du enkelt få tilgang til utvalgte apper på mobilenheten din via multimediesystemet.