Citan Tourer | Mercedes-Benz

Nye Citan Tourer. 

Når du forventer store ting fra en liten varebil.

Vil du ha en kompakt varebil med et romslig passasjerrom som kjører smidig, komfortabelt og uten vanskeligheter i tett trafikk? Varebilen din skal gjøre arbeidet ditt enklere, fungere som bedriftens visittkort og ikke inngå kompromisser når det gjelder sikkerhetsutstyr? Da bør du ta en titt på nye Citan Tourer.
 

Det er lagt stor vekt på sikkerhet.

Et omfattende utvalg av forutseende førerassistansesystemer – mange som standard – og 7 kollisjonsputer bidrar til det høye sikkerhetsnivået som er typisk for Mercedes-Benz.

Funksjonalitet i toppform.

Designkonseptet i kupeen fokuserer på klarhet, god oversikt og kvalitet. Dermed er den både funksjonell og innbydende.

Romslig, variabelt passasjerrom.

Det romslige, lett tilgjengelige passasjerrommet i nye Citan Tourer kan tilpasses nøyaktig etter ønskene til passasjerene dine med mange alternativer.

Kjør smidig, komfortabelt og økonomisk.

Kjøreegenskapene til nye Citan Tourer er overbevisende – fra effektivt, smidig drivverk til komfortabel hastighetsavhengig servostyring.

Liten varebil med store muligheter.

  

Passasjerrom. Et rom av muligheter.

I nye Citan Tourer føler passasjerene seg komfortable helt fra begynnelsen: Det er enkelt å sette seg inn takket være de to standard skyvedørene, som også har luftevinduer for god ventilasjon. Alle setene er trukket i slitesterkt stoff. Om nødvendig kan seteryggene felles ned i forholdet 1/3 til 2/3 til et flatt lasteromsgulv.
Sitteplasser passasjerrom
Lasteromsvolum
Maks. lasteromsvolum
Maks. nyttelast

3

 

517 l

2390 l

 

539 kg

Flott utseende for en liten varebil: eksteriørdesignen.

Typisk Mercedes-Benz: Ved første øyekast viser designen til nye Citan Tourer tilknytningen til de større varebilene fra Mercedes-Benz.

Karakteristisk frontdesign

Iøynefallende i den karakteristiske frontdesignen er de slanke, elegante frontlyktene og den typiske Mercedes-Benz grillen med sentralt plassert Mercedes-stjerne.

Markant sidedesign

Den markante sidedesignen understreker smidigheten til nye Citan Tourer. Nytt er blant annet 16 tommers designhjul med hjulkapsel i lettmetallfelg-utseende.