Byhelten: Citan varebil.

Citan varebil: Handlingsorientert. Av handlingsorienterte. For handlingsorienterte.

Book prøvekjøring

Citan: Byhelten.

Med Citan tilbyr vi deg en urban varebil med kompakte mål og stort lasterom som passer perfekt for deg som må takle de mange utfordringene i bytrafikken.

Også når det gjelder økonomi, kommer Citan ut på plussiden: De effektive motorene med BlueEFFICIENCY1 og SCR-teknologi samt gunstige forbruksverdier skåner budsjettet ditt, i likhet med høy tilgjengelighet med lange serviceintervaller2 samt attraktive betingelser og tjenester3. Og for at du skal komme trygt i mål, har vi utstyrt Citan med ADAPTIVE ESP® med verdifulle tilleggsfunksjoner og kraftfulle skivebremser.

Komfortable seter, enkel betjening og fint avstemt understell med uavhengig hjuloppheng gjør Citan til en ekstra komfortabel, dynamisk og lettkjørt bil i byen. Lasting og lossing går lekende lett, og du vil bli overrasket over hvor fleksibelt det store lasterommet kan utnyttes takket være de store dørene og den lave lastekanten. Og ønsker du et mer individuelt utseende på bilen, kan du for eksempel velge Designpakken RED eller Nattpakken.

Citan har alt du forventer av en byvarebil med Mercedes-stjerne. Ta en prøvetur og bli kjent med de mange fordelene. Mercedes-Benz Varebil. Kvalitet i arbeid

 

 

 

1

BlueEFFICIENCY-pakken er en del av standardutstyret i alle modeller og lengder.

2

Serviceintervaller på inntil 30 000 km.

3

For eksempel Mercedes-Benz MobiloVan, den livslange mobilitetsgarantien fra Mercedes-Benz. Denne gjelder i opptil 30 år, forutsatt at bilen har vært til jevnlig service hos et godkjent Mercedes-Benz verksted. Gjelder for biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012.

Høydepunkter

  1. Komfort
  2. Kjøreglede
  3. Driftsøkonomi
  4. Fleksibilitet
  5. Bagasjerom
  6. Sikkerhet
Citan varebil: Gjennomtenkt interiør.

Citan forener det behagelige med det nyttige: Interiøret imponerer med en vennlig atmosfære som byr på svært gode arbeidsforhold. Funksjonalitet og komfort overbeviser i alle henseender fra du setter deg inn til du forlater bilen. Det gjelder ikke minst den behagelige opphøyde seteposisjonen når du kjører, og den lave dør- og lastekanten som letter håndteringen av varer inn og ut av bilen.

Det bekvemme førersetet med god sidestøtte som skåner ryggen, er aktivt pustende, slitesterkt og kan justeres manuelt for å tilpasses førerens behov. Det kan også det høydejusterbare rattet. Alle betjeningselementer er oversiktlig plassert og enkle å betjene. Det lettleste kombiinstrumentet oppgraderer interiøret ytterligere. Og også varme- og ventilasjonssystemet og det praktiske oppbevaringskonseptet sørger for et behagelig arbeidsklima.

Citan varebil: Arbeidsglede og kjøreglede hånd i hånd.

De sterke sidene til Citan gjør at den håndterer alle typer oppgaver: I tett bytrafikk kan du glede deg over den utrolige smidigheten, mens du på landevei og motorvei nyter godt av den solide trekkraften helt fra bunnen av.

En av de trekkvillige dieselmodellene med 55 kW (75 hk), 66 kW1 (90 hk) og 81 kW2 (110 hk) eller den moderne bensinmodellen med 84 kW (114 hk) er ganske sikkert perfekt for dine behov. Den innovative BlueEFFICIENCY-teknologien3 reduserer forbruket og kan dermed øke lønnsomheten i din bedrift. Alt etter motorvariant sørger en manuell 5- eller 6-trinns manuell girkasse for at drivkraften omsettes i effektiv fremdrift. Dobbeltclutchgirkassen 6G-DCT (tilleggsutstyr) forener den manuelle girkassens kjøredynamikk med automatgirkassens komfort.

Alle tekniske komponenter er nøye tilpasset hverandre – fra servostyringen og fjærings- og demperoppsettet i understellet med uavhengig hjuloppheng til de kraftfulle og effektive bremsene. Dermed kan du alltid slappe av og nyte Citans dynamiske egenskaper.

Citan varebil: Innsats som lønner seg. På kort og lang sikt.

For merket Mercedes-Benz er det en forpliktelse å forme fremtidens mobilitet på en ansvarsfull og bærekraftig måte. Det gjelder også for Citan. Nettopp i bytrafikken imøtekommer Citan dette kravet på eksemplarisk vis. Takket være moderne motorer og innovativ BlueEFFICIENCY-teknologi3 kan den skilte med lavt CO2-utslipp, og med et lavt forbruk helt ned i 0,43 l/mil kjører Citan foran med et godt eksempel.
Også fra et økonomisk synspunkt er Citan en lønnsom investering, og det skyldes ikke bare det attraktive prisnivået, men også de lave driftskostnadene som følge av lavt drivstofforbruk og serviceintervaller på inntil 40 000 km.

Best mulig tilgjengelighet er like viktig for Mercedes-Benz Varebil som for deg. Dette bekrefter vi med den livslange mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan4, 5. Citan bidrar dermed effektivt til langsiktig og bærekraftig lønnsomhet. Dag etter dag, tur etter tur.

Moderne motorer, en elektrisk støttet servostyring og girskiftindikatoren danner grunnlaget for økonomisk kjøring. Med BlueEFFICIENCY-pakken3 kan du øke bilens energieffektivitet ytterligere.

Citan varebil: Klar for enhver utfordring.

Citan takler hverdagen med imponerende fleksibilitet. Den kan ikke gjøre arbeidet for deg, men uavhengig av hvilken bransje du jobber i, kan den gjøre jobben langt enklere for deg. Det intelligente lasteromskonseptet og de lave lastekantene gir verdifull avlastning. For enkel lasting og lossing er en av bilens sterke sider, i likhet med den fleksible utnyttelsen av den høye transportkapasiteten: Inntil to skyvedører og doble bakdører med en åpningsvinkel på inntil 180° gir ypperlig tilgang til lasterommet.

Citan varebil: Den første helten i tre lengder.

Citan varebil gir deg mange muligheter: Som bransjespesialist utmerker den seg sin fleksible bruksorientering. Du kan velge mellom de tro påbyggsvariantene lang og ekstra lang. Den maksimale lasteromslengden på 2137 mm i den ekstra lange varianten kan om ønskelig utvides til inntil 2937 mm ved å felles ned passasjersetet foran. Sammen med lasteromshøyden på 1258 mm stiller Citan varebil et lasteromsvolum på inntil 3,8 m3 til rådighet. Med en maksimal nyttelast på 768 kg kan det også ta tung last. Takket være et stort utvalg tilvalgsutstyr kan du tilpasse Citan helt i tråd med dine krav.

Citan varebil: Stor på sikkerhet

Citan fører an også når det gjelder sikkerhet: Med ADAPTIVE ESP®, bremseassistent og blokkeringsfritt bremsesystem ABS samt kraftfulle bremser på alle hjul overbeviser den med korte bremselengder – også på våt vei. Understellet med uavhengig hjuloppheng sørger for betryggende kontakt med veibanen. Kjører du på snø, slaps eller sand, kan du koble inn antispinnreguleringen ASR.

Og skulle uhellet være ute, sørger høydejusterbare 3-punkts sikkerhetsbelter med beltestrammer og beltekraftbegrenser for at du sikres effektivt. Ved nødbremsing aktiveres bilens nødblinkanlegg automatisk.

Dessuten er Citan utstyrt med kollisjonspute på førersiden, dagskjørelys og bakkestarthjelp som standard. Som tilleggsutstyr fås kollisjonspute for forsetepassasjer og brystkollisjonsputer6. Dette utstyret kan redusere skaderisikoen ytterligere ved en ulykke. Lys- og regnsensor er tilleggsutstyr. På bestilling fås dekktrykkovervåking samt ryggekamera som viser området umiddelbart bak bilen i det innvendige speilet.

Siden Citan er en svært populær bil, er det godt å vite at du kan beskytte den med innbrudds- og tyverialarm (tilleggsutstyr) slik at den ikke kommer i gale hender.

1

Citan varebil 109 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke i forbindelse med 6-trinns manuell girkasse og reg. som nyttekjøretøy (N1).

2

Citan varebil 111 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke i forbindelse med 6-trinns manuell girkasse og reg. som nyttekjøretøy (N1).

3

BlueEFFICIENCY-pakken er en del av standardutstyret i alle modeller og varianter, unntatt i forbindelse med dobbeltclutchgirkassen 6G-DCT.

4

I opptil 30 år, forutsatt at bilen har vært til jevnlig service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler.

5

Gjelder for biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012.

6

For forsetepassasjer bare tilgjengelig i kombinasjon med brystkollisjonsputer for fører og forsetepassasjer.

Robust og fleksibelt fundament.

Kjøretøylengde
Lang
Ekstra lang
Maks. lasteromslengde
Lasteflate
Lasteromsvolum
Maks. nyttelast
1753 mm
TBD
3,1 m³
735 kg
2137 mm
TBD
3,8 m³
770 kg

Det mobile plassvidunderet for byen.

Romslig varebil i to påbyggslengder.

Citan varebil overbeviser i begge påbyggslengdene med rikelig plass i lasterommet og stor fleksibilitet, f.eks. med stigeluke (tilvalg). Avhengig av varianten er det plass til inntil tre personer i førerhuset.

De viktigste fordelene ved varebilen:

  • Mange varianter med de to påbyggslengdene lang og ekstra lang til ulike behov for lasteplass
  • Stort lasteromsvolum på inntil 3,8 m³ i den ekstra lange varianten Lasterom med plass til én europall1 på langs eller tvers med påbyggslengden kompakt, to europaller på tvers med påbyggslengdene lang og ekstra lang
  • Plass til inntil tre personer i førerhuset med 2-seters passasjersetebenk foran (tilvalg)
  • Stor fleksibilitet ved innlasting – også av plasskrevende ting – takket være mye tilvalgsutstyr, f.eks. stigeluken eller det innfellbare passasjersetet foran
1

I kombinasjon med kledning i eksklusiv utførelse er bredden mellom hjulkassene ikke lenger stor nok for en europall.

Mye sikkerhet også i lasterommet.

Også mest mulig sikker transport av lasten inngår i det omfattende sikkerhetskonseptet til en Mercedes-Benz byvarebil. Derfor har Citan varebil de beste forutsetninger for forskriftmessig lastsikring, samtidig som fører og forsetepassasjer er best mulig beskyttet mot lasten.

Skillevegg gjennomgående med ett vindu

Skillegitter innfellbart, passasjerside

Tregulv

Levner ingen tvil om at dette er en Mercedes-Benz varebil.

Eksteriørdesign typisk for merket.

Med sitt tiltalende design typisk for Mercedes-Benz Varebil og en tilsvarende høy opplevd verdi ivaretar Citan det positive imaget til de andre varebilseriene i segmentet Small Vans prikkfritt. Det karakteristiske designet til Citan kjennetegnes av gjennomført presisjon: Fuger og flateforskyvninger er nøyaktig formet og gir et inntrykk preget av høy kvalitet.


De fire standardlakkene og seks metallic-lakkene (tilvalg) understreker et velpleid ytre. Tilleggspakkene Offroad-optikkpakke eksteriør, Designpakke RED, Nattpakke, Krompakke eksteriør og Lakkpakke kan Citan gis en ytterligere visuell oppgradering.

* De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. Disse er "CO2-verdier i NEDC-syklusen" i henhold til § 2, 2. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1152. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Som følge av juridiske endringer i de underliggende testprosedyrene er det mulig at høyere verdier kan være blitt lagt inn i kjøretøyets samsvarserklæring, som er avgjørende for registreringen av kjøretøyet og ev. årsavgift. . Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.

Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.

Lorem Ipsum