Under panseret: Tekniske data, mål og vekt for Citan varebil.

Mål og vekt.

Kjøretøylengde
Tillatt totalvekt

Kjøredynamikk og økonomi For bærekraftig kjøreglede.

Trekksterk og økonomisk i drivstofforbruk.

Motorutvalget for Citan består av en 4-sylindret bensinmotor og en 4-sylindret dieselmotor med 3 effektvarianter. De fire motorene utmerker seg med en kraftig dreiemomentkurve og er utstyrt med forbruksreduserende BlueEFFICIENCY-teknologi. 55 kW-varianten1 [Citan varebil 108 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke i forbindelse med 5-trinns manuell girkasse og reg. som nyttekjøretøy (N1). Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,46–0,43 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 119–112 g/km.] [*] briljerer med forbilledlige forbruksverdier i segmentsammenligning. Det lave drivstofforbruket virker også positivt inn på rekkevidden: Med full 60 liters drivstofftank klarer dieselmotorene – avhengig av bruksprofil og kjørestil – inntil 1000 km og bensinmotorene inntil 800 km før neste tankfylling.

1

Citan varebil 108 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke i forbindelse med 5-trinns manuell girkasse og reg. som nyttekjøretøy (N1). Drivstofforbruk i tettbebyggelse/på landevei/ved blandet kjøring: 0,50–0,47/0,44–0,42/0,46–0,43 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 119–112 g/km [*]. Reelle forbruksverdier er bl.a. avhengig av bilens vekt og det valgte utstyret.

Motorer og forbruksverdier.

Kjøretøytype

* De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. Disse er "CO2-verdier i NEDC-syklusen" i henhold til § 2, 2. ledd i gjennomføringsforordning (EU) 2017/1152. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Som følge av juridiske endringer i de underliggende testprosedyrene er det mulig at høyere verdier kan være blitt lagt inn i kjøretøyets samsvarserklæring, som er avgjørende for registreringen av kjøretøyet og ev. årsavgift. . Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter.

Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.

Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).