Trygg handel

Bytterett
Når du kjøper en ny varebil hos oss er vi sikre på at du blir fornøyd. Skulle det mot formodning vise seg at bilen ikke dekker ditt behov, tilbyr vi deg å bytte inn bilen. Dersom dette skjer innen 30 dager etter levering, kan vi på nærmere definerte vilkår godskrive full kjøpesum, mot at du kjøper en annen varebil som passer deg bedre. På den måten er det liten risiko knyttet til å kjøpe en varebil hos oss, fornøyd blir du uansett.

Innbyttegaranti
Om du kjøper en varebil hos oss, tar vi din eksisterende varebil i innbytte. Det å kvitte seg med bil er for mange en tidstyv samt en forutsetning for å kunne kjøpe en ny, derfor gjør vi det for deg.

Bil på dagen
Mange av oss har umiddelbare behov og vil gjerne kunne ta bilen i bruk så fort vi har bestemt oss for å kjøpe en ny. Det kan du hos oss. Vi sørger for å alltid ha de mest populære modellene våre på lager, klar for omgående levering.

Erfarne spesialister på varebil
Våre rådgivere sørger for at du ender opp med å kjøpe den varebilen som passer ditt behov best og at den leveres med det utstyret du ønsker, for å kunne utføre jobben din på best mulig måte.