Service24h Firmakunder | Mercedes-Benz Varebil
Mercedes-Benz Service24h

Døgnet rundt: Mercedes-Benz Service24h.

Vi får deg på veien igjen, dag og natt.

Én ting er alltid med i den nye bilen din: følelsen av å kunne kjøre sikkert. Skulle du likevel oppleve at bilen ikke er kjørbar, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz service deg å komme frem.

Vi er alltid der for deg.

På gratisnummeret 00800 3 77 77771 når du oss døgnet rundt 365 dager i året i hele Europa (alternativt via MB Contact2 i radioens adressebok). En Mercedes-Benz servicetekniker hjelper deg og sørger i de fleste tilfeller for at bilen din er klar til bruk igjen på havaristedet.

Mercedes-Benz MobiloVan.

Ved immobilitet som følge av et teknisk uhell dekker standard veihjelp Mercedes-Benz MobiloVan3 kostnadene for mange tjenester. For eksempel hjelp på stedet, tauing, erstatningsbil, taxi, hotell med mer. I tillegg tilbyr Mercedes-Benz MobiloVan spesielle mobilitetstjenester ved verkstedbesøk i forbindelse med garanti- og goodwillarbeider i de første to årene etter førstegangsregistrering.

1

Uten kostnader. Kan medføre gebyrer dersom du ringer fra mobilnett. I europeiske land som ikke er tilknyttet: +49 (0)69 953 074 16 (kostnader påløper i fastnettet).

2

Forutsetning: Radio fra fabrikk, forbundet med driftsklar mobiltelefon. Medfører kun mobilkostnader til fastnett.

3

For modellene Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY er Mercedes-Benz MobiloVan gyldig i gjeldende form.

For alle biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012 gjelder MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

Tjenestene i Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldig for modellene V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON.

Lorem Ipsum